חבריה!

i love MJ

New member
חבריה!

לא תאמינו, גם אני לא
הצלחתי להשיג את הסרט m-o-o-n-w-l-a-k-! אני הולכת לראות אותו עכשיו אז ביי! איזה התרגשות

ANITA15

New member
אני לא מבינה!!!

אני לא מבינה איך תמיד את ויפית מוצאות את הדברים הכי מעניינים על מייקל. מאיפה מצאת את הסרט? אני חייבת לראות אותו!!! אל תשאירי אותי בסקרנות. תעני מהר בבקשה!!!1

ANITA15

New member
תשובה מהר

קראתי את ההוראות של הליכת ירח ולא ממש הבנתי את שלב חמש. את יכולה לתרגם לי אותו בבקשה?

i love MJ

New member
את מדברת

אל הילדה הכי גרועה באנגלית, מצטערת שאני לא יכולה לעזור לך בטקע הזה... ובקשר לסרט! זה היה סרט מדליק!!!! מגניב קול מה לא! איזה סרט יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חובה לראות, חברה שלי הביאה לי את זה ואנ י לא מתכוונת להחזיר לה
יו איזה יפה! חכו אני הולכת לראות שוב!

Marty McFly

New member
אני אתרגם את זה, אם תביאי

את מה שכתוב שם לפה, כי אני לא מצאתי את האתר... ניסיתי להכנס לא הצלחתי

i love MJ

New member
הנה

רק שתדעו, מייקל שר בכלל לא רע בספרדית
את השיר i just can´t stop loving you

Marty McFly

New member
הנה

5.כאשר אתה מנמיך את עקב רגל ימין, הטה את כל המשקל שלך על רגל ימין, ומשוך אחורה את רגל שמאל, כך שבהונותיה באותו קו של העקב של הרגל הימינית. עקב רגל שמאל חייב להיות קצת מעל הקרקע בשלב זה. כשאתה מושך אחורה, אל תדחוף את רגל שמאל (כלפי מטה) אף פעם, או שהיא לא "תרחף". תהיה בטוח שכשאתה מנמיך את העקב של רגל ימין (באיטיות), השמאלי עולה באותה מהירות. זה ידרוש עוד ועוד אימון, כדי להיות מומחה במהירות הנכונה. בקש ממישהו תומך לראות אותך בזמן שאתה עושה את זה ושיגיד לך אם זה נראה כמעט כמו הדבר האמיתי.

למעלה