חבריה

A d i d a

New member
חבריה../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

אני מתחפשת ל- K-300. חשבתי על לתפור שמלה צהובה לכותב עליה בשחור גדול K-300 ולשים ג'וקים שיהיו קשורים לשיער. יש לכם רעיונות יותר טובים?

../images/Emo6.gifענק!--->

(K-300 זה מרסס ג'וקים, נכון?? *מקווה שאני לא עושה צחוק מעצמי*) חחח... ובקשר לביצוע...הממ...כן, השמלה הצהובה (אולי עדיף קצת גוון זהב) אבל...איך תכתבי על השמלה? עם טוש?
...אבל אם יש לך טוש מיוחד או ספרי אז זה טוב
(זה ממש קשה...אבל אם במקרה את יודעת לתפור את השם על השמלה...לא..אין סיכוי, זה קשה!) בקיצור, ג'וקים שיהיו קשורים לשיער?? אוקיי, אני יודעת שזה ממחיש את התחפושת היטב, פשוט זה עושה לי בחילה
את בטוחה שאת מסכימה לשים ג'וקים (כן, אני יודעת שהם מפלסטיק
) על השיער? כאילו...תחשבי על התגובות...אז אם את לא רוצה ככה, אז את יכולה פשוט לשים ג'וקים על השמלה...! ואני ממליצה לך לקחת ספריי (עדיף K-300) ולהחזיק אותו ביד...זה יהיה שאווה...ככה מי שלא יבין מה זה, תראי לו... בהצלחה

A d i d a

New member
תודה../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

אני הולכת לקחת צבע מיוחד שאפשר לצייר עליו על בגדים. אני לא חושבת שאני אקנה K-300 במיוחד בשביל זה... אני אעשה כזו שרשרת עם ג'וק וטבעת עם ג'וק וכמה ג'וקים על הנעלים חח
אין לי בעיה לתלות ג'וקים מפלסטיק על השיער שלי..

אה...אוקיי....--->

אה...וK-300 זה בגדר המלצה של "אם יש לך בבית אחד"... הרעיון של טבעת וג'וקים על הנעליים וזה...יפה...
ואם אין לך בעיה לתלות ג'וקים מפלסטיק על השיער לך, אז בכיף:) אבל תזהרי שלא ידבקו לשיער:)

למעלה