חבריה, מה קרה לכם???

Gilliana

New member
חבריה, מה קרה לכם???

הקור הקפיא אתכם? מה זה השקט הרועם הזה??? ת ת ע ו ר ר ו !!!

1Shir

New member
../images/Emo122.gif

היי, מה העניינים? אני חולה מאז יום שלישי בערב, החורף המעצבן הזה בכל אופן, צריך לחשוב על מה לכתוב בפורום, נושאים לדיון, משחקים.. אני לא כ"כ אוהבת את המשחק של התמונות והמשפטים, אבל אפשר לשחק משחק חידות שבו מישהו שם חידה (חידה יכולה להיות גם תמונה מפרק מסוים וצריך לזהות מאיזה פרק), ואז מי שעונה שם חידה חדשה וכו'.. אפשר לנסות לעקוב בשלבים על העלילה של הסדרה לפי התפתחות דמויות מסוימות (נגיד קרייצ'ק), ועוד כל מיני קטגוריות.. אפשר לבחור פרקים אהובים, לנתח פרקים והתרחשויות, לנתח אופי ומעשים של דמויות ועוד. פשוט צריך את היוזמה לעשות את זה, ואני מודה שאני הרבה יותר טובה בלזרוק רעיונות לאוויר מאשר במימוש שלהם.. אז אני מבטיחה להגיב לכל יוזמה.. ואם אני אצליח לגייס כוח אני גם איזום משהו בעצמי בקרוב.. וחוץ מזה: אולי אנחנו החברים הקבועים בפורום נעשה שרשור היכרות שבו כל אחד מספר פרטים אישיים (אישיים, לאו דווקא אינטימיים..) על עצמו, כי לפחות אני מאוד אוהבת לדעת עם מי אני מדברת מבחינת שם, גיל, מקום מגורים, עיסוק, סטטוס משפחתי וכל השטויות האלה

הבעיה בהצעות שלך

זה שלא כולם ראו פה את כל הסדרה מה שיקשה על רוב חברי הפורום לזהות תמונות מפרקים מה שמגביל אותנו לשלוש עונות הראשונות וקצת יהיה קשה לעקוב אחר העלילה או בכלל אחר התפתחות דמות כשכל מה שיש זה עד העונה השלישית כי אפילו שאני ראיתי את כל העונות אני יודעת עד כמה זה יהרוס לאלה שלא ראו וחבל.... צריך לחשוב על פתרון שיתאים לכולם....

1Shir

New member
על זה יאמר.

אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. אי אפשר גם להחליט שמנסים להגביל את הדיבור לעונות 1-3, וגם לנסות למצוא כמה שיותר נושאים. דרך אגב, גם אני לא ראיתי את הסדרה בשלמותה, ואני דווקא מעדיפה לדבר כמה שיותר על פרקים שלא יצא לי לראות, כדי להשלים, אבל זאת אני. חוץ מזה, אני לא בטוחה שיש טעם בריבוי הערות לגבי "מצב העירנות" בפורום. כל יוזמה מתקבלת בברכה, ולכתוב "תתעוררו" לא עושה הרבה חוץ מאולי קצת לבאס. אם מישהו רוצה פורום יותר עירני, לדעתי במקום להגיד את זה, עדיף פשוט לעשות את זה. מעשים מדברים יותר חזק ממילים.. (ואני יודעת שבאנגלית זה נשמע טוב יותר..) לא התכוונתי כאן להעביר ביקורת, אז אני מקווה שזה לא יילקח כעלבון או משהו בסגנון, זאת באמת פשוט התחושה האישית שלי. אני לא מתכוונת לסתום לאף אחד את הפה, אז אם יש לכן צורך- תמשיכו לעודד ליותר פעילות, זכותכן..

Gilliana

New member
הערתך מתקבלת בברכה!

ואת צודקת לגבי קריאות ההתעוררות למיניהן. אשתדל לצנזר! בכל אופן - הייתי רוצה לדעת מה אומרים חברי הפורום לגבי עניין העיסוק בעונות 1-3 בלבד או מעבר לזה ואעלה את השאלה כאן בפורום.

Gilliana

New member
קודם כל, תרגישי טוב!

עכשיו אני אלך דווקא מההתחלה אל הסוף: שרשור היכרות זה רעיון נחמד (למרות שכבר היה אחד כזה), אולי בתור יוזמה ראשונה תכיני רשימת שאלות ותעלי אותה לפורום? רעיון החידות הוא טוב מאד אבל לגבי כל השאר - אם לא תהיה השתתפות ערה יותר בפורום אנחנו זה לא ממש ילך. יש לי דווקא יש רעיון אחר - בהנחה שלכולם יש MSN MESSENGER, למה שלא נקבע זמן (קרוב לודאי ערב) לאיזשהו צ'ט משותף ונדון שם בכל האפשרויות?

DarlingAdam

New member
אפשר להשתמש בצ/אט של תפוז,

שאליו מגיעים מהפורום עצמו... אני נורא מצטער על השקט שלי, פשוט החיים עסוקים כרגע ובקושי יש לי זמן לארגן פה, שלא לדבר על משחקי חברה :(

Gilliana

New member
גם זו אפשרות

אז אולי ננסה לתאם את כולם? אני בטוחה שכולנו עסוקים מאד, אבל צריך למצוא גם את הזמן לבילויים.

למעלה