חבריה היכנסו

חבריה היכנסו

חבריה חברים וחברות ידידים וידידות השקיטו והקשיבו לסיפור יפה הקשיבו לסיפור יפה? (מצחיק לפחות) אני וחנצ'וק סטלה היינו בבית שלי דיברנו באיי סיי הכל היה סבב עד ש... ביקשתי ממנה לשלוח למישו ד"ש והאבלה כתבה אגב ויש לך שד...... מזל שהיא לא כתבה ממי כמעט החטפתי לה כאפה כזאת שהיא היתה עפה מפה לאוזבקיסטן וואי אבל זה היה קורע חחחחחח חנצו'ק את משתמשת במכסחת דשא אבל תוקעת אותה מרוב עומס צריך משו יותר גדול שיכול להכיל משו כמו 5 שטיחים פרסיים......... סתאאאאאאאאאאאאאאאם חולה עליכם\\\ המומינים שולטים ערבה המלכה love u

מתנחלת שלי זה בשבילך כנסי

חחחחחחחחחחחחחחחח מאמי את יודעת שאין לי בעיה שאת יורדת עליי כי אני הכי צחוקים עם זה... אבל.. אולי תהיי מקורית?! את גונבת לי תבדיחות שאני המצאתי על עצמי!!!!!

תתפניייייייייייייי חחחחחחחחחחח

מאמי שלי את יודעת כמה אנ אוהבת אותך אבל...... תתפני תתפני תתפני.... תתפני תתפני תתפנייייייייייייייייייייי.... תתפני תתפני תתפנייייייייייי.... ת-ת-פ-נ-י.... חחחחחחחחח עד שיהיו לך בדיחות חדשות ומקוריות!
יוו תראי.... סמיילי עם כאפיהה!!!!-
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא נראה כמו זגלול מחיזמא!!!!

חנצו'ק

אני חולה עליך אבל...... לכי תתפני את מהבית שלך מהשערות שלך (אמן) ואהבתי תקטע של הסמיילי עם הכאפיה חיייייייייייייייייי

שערות אחותך!!!!!!!!!! חחחחחחח

ערבולה נשמתי, כמה שאני אוהבת אותך אבל יש לי שאלה... בעצם כמה: 1. למה את גונבת תבדיחות שלי על אחרים ועליי ומנסה להצחיק...?! אולי תשיגי לך משלך?
2.איך אחריי אסון כמוך הביאו עוד ילדים, אהה?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
3. ולא, אני לא מאוהבת באליה אני חולה עליו כי הוא הילד הכי חמוד בעולם!
, ותגידי את לא דלוקה על יוני, או סהר, או בעצם לירן? או בכלל רפאל או חזי?!?! לא יודעת עוד לא החלטתי על מי מהם או יותר נכון את עוד לא החלטת מאמי!
חחחחחחחחחחחחחחחחחח ותמיד תזכרי ובכלל כולכם, תזכרו.... שזה בא ממני
הכל מאהבה ורק מאהבה!

תמסרי לו את תנחומיי כפרה!!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה