חבריהה...!!

ד י ק ו ש

New member
חבריהה...!!

אני רוצה לעצור פה את כל הויכוחים .. !!! בואו נסכם שכל מי שפה אוהב את מאיה.. כל אחד בדרכו שלו .. ואני בטוחה שמאיה ראתה את מה שנכתב והיא תפנים ותיקח את זה לשיפוטה העצמי מה לעשות עם מה שכולם מרגישים!!! בואו פשוט תקחו את הצד הטובב ותהנו מזה שעכשיו היא תיכנס הרבה.. ותוכלו לתקשר איתה יותר!! אזזזזז אני סוגרת פה את העניין!! ומאחלת לכולכםםם חג שמחח !!!!! אל תאכלו הרבה מצותתת (זה יותר משמין מפיתה חחח ) ותעשו חיים תהנו מהחופשש אני אישית סיימתי את הלימודים שלי ועכשיו אני בחזרות מטורפותתת למסיבת הסיום האדירה שלי !! :) אזזזזזז חג שמח לכולם!!! שתפו את כולנו פה בשרשור הזה מה התוכניות שלכם לחופש....איפה תבלו את החג!? שלכם, דיקלה :)

חג שמחחחחחחח

אז תהנו ואל תאכלו הרבה מצות כי זה משמין !! אני יום ראשון בסופרלנד,בטוח אני אראה שם את חנו'ש ונעלה על הספינת פיראטים XD ו...אמ..אולי נלך לטייל אני וחברה הולכות להסתובב קצת בגראד בחיפה :) אממ..וזהו ד"א..מה עם המומחה פורום?

../images/Emo105.gifחג שמיחחח לכולם!!!..דיקלה..

חח איזה חאמודה...חג שמח אוהבתת ותאכלו הרבההה מצות חחח סתאםםם
מאיההה אוהבתתת אותךך חיימיפים שלייי חג שמחח :)

צודקת לחלוטין

מה שכן את הויכוחים צריך לדעת למנוע חבל שעל זה לא חשבתם מבראשית העניין אילו רק הייתם כותבים במסר אישי ולא גלוי כל הויכוחים היו נמנעים בכל אופן מקווה שאת הלקח נלמד ונמנע מהליכנס לויכוחים מיותרים כי רק פורום חזק ואיתן מצליח.

חג פסח כשר ושמח:)

ואני יאכל הרבה מצות יש בעיות?!?! אני מסתדרת עם זה דווקא חחחחחחחחחחחחחחחחחח;).. ותהנו כולםם בחגגגגגגגג ובחופש שזאת סיבה לאהוב את הפסח גם חחחח... אוהבת אותכםם:)

לפורום מאיה בוסקילה../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif

חג שמח וכשר!
מפורום אגם רודברג
*ד"א מצטערת שזה בשרשור הזה, לא מצאתי שרשור אחר*

חג שמח לכול הפורום המהמם הזהה../images/Emo13.gif

ובלי ויכוחים.... ובלי מריבותתתתתת.... זארת מאיה.......:)

למעלה