חברות

tsufM

New member
חברות

שלום לכולם! אני קוראת את הפורום הזה כבר שלושה שבועות וקצת ותהיתי בקשר למשהו. אני חברה של חייל בטירונות שיריון ושמתי לב לכך שהמון דאגות ובעיות שלי ושלכם דומות: מה קורה איתו? קר לו חם לו איפה הוא, איזה מפקדים יש לו ואיך הם מתייחסים אליו ומה לשים בחבילה שהוא יאהב! כמובן שזה שונה, אך רציתי לשמוע את דעתכם... מה אתם אומרים וחושבים על החברות / חברים?(אם יש כאלה)? בסך הכל, ההורים יושבים ומחכים שהם יצאו שבת (ואני קוראת כאן על הדאגה וההכנות - וגם אני חווה אותן) ובסוף הם מבלים את רוב הסוף שבוע עם הבני זוג וחברים. תהיו כנים - האם אתם מבינים אותם ולוקחים צעד אחורנית ונותנים להם את הבחירה והחופש או מקנאים ורוצים אותם לעצמכם? כי אני חושבת שאני אבחור באופציה ב' אם יהיה לי ילד באותה סיטואציה ויהיה לי מאוד קשה רק להבין, ואולי זה משהו שבא עם הניסיון...
בכל אופן, תחזיקו מעמד, זה בינתיים חלק מחיינו ותודה מראש. חג חנוכה שמח ושבוע קל. טפת - נראה לי שהחבר שלי והבן שלך באותה פלוגה (הסיפור על השירותים המקולקלים נשמע לי מוכר מאוד...)

VASANA

New member
tsufM (מה?) יקרה

תשובה מהבפנוכו, כמו שאומרים, בטח רוצים אותם בבית, אבל הכי טבעי לחיילים לבלות ולהתרועע עם חברה = האהובה החסרה, בני גילם, חברים, שותפים לחוויות מהצבא. כלל לא מרגיז. תרגישי בנוח.

../images/Emo24.gifראשית , ברוכה הבאה וגם....

כל הכבוד לך, כי הידידה של הבן אמרה לו עם גיוסו כי היא מחפשת ג'ובניק כי קשה לה להסתדר עם היציאות של הקרביים. כנראה שאת קורצת מחומר אחר, כל הכבוד
דרך אגב גם הבן נמצא ביחידה שאליה ילכו גם חברך וגם הבן של טפת, אני מאחל לשניהם הצלחה.

י רדן

New member
ברוכה הבאה ונחמד לשמוע את הצד

של החבר/ חברה..שיהיה לך חג חנוכה שמח.

תמצית האושר ההורי

כשאני יודעת שטוב לו, שהוא ישן במיטה שלו, שחם לו ונעים לו, אז אפילו שהוא והחברה שלו לא יצאו מהחדר כל השבת (מאתמול בלילה) (חוץ מאשר לחצי שעה בצהריים לאכול משהו..) לא איכפת לי שאני לא רואה אותו. הוא כאן בקַן, וטוב לו - וזה מה שעושה לי טוב.

סמדר בנ

New member
שלום צוף

וברוכה הבאה
גם הבת שלי בטירונות בשיריון - אבל כחלק מקורס מדריכות שיריון, ובהחלט קקרררר שם
בקשר לשאלתך - למרות שאני מאוד רוצה אותה לעצמי בשבתות, אני שמחה כשהיא יוצאת ומבלה, נראה לי טבעי בגיל הזה שהילדים מעדיפים לבלות עם החבר והחברים מאשר עם ההורים. אני שמחה שהיא מצטרפת לארוחות המשפחתיות - כל השאר - חברים והמון שינה....
הכל מתקבל באהבה - העיקר שהיא קרוב.

tsufM

New member
תודה

לכל מי שענה, תודה רבה. היה לי חשוב לחוות דעה של אנשים אחרים ולא רק לראות מה קורה בחיים הפרטיים שלי. תודה על השיתוף ותודה על תחושת הרווחה שגרמתם לי לחוש. שאני חושבת על זה, זאת בעצם מטרת הפורום ואני שמחה על קיומו. ולטנצר אני רוצה להגיד, שאני חושבת שהחבר שלי שווה שאני אשאר שם בשבילו. כמה שזה קשה (חברות של חלק מהחברים שלו נפרדו מהם אחרי שהם התגייסו לקרבי, ואני יכולה להבין אותן מאוד) אני איתו. אם אני עשויה מחומר מיוחד...
only the future will tell... אבל תודה על המחמאה!
שיהיה לכם שבוע קל ושיחלוף במהרה.

למעלה