חברות...

בוביט

New member
חברות...

לפני כמה שבועות ראיתי סדרה (e.r ליתר דיוק) באותו פרק היה מצב שסטריטית ולסבית פיתחו חברות אבל... כל הפרק רואים את המתח המיני שלהן למרות שאחת מהן היא סטריטית. בסוף הסדרה הסטריטית אומרת ללסבית שהן חברות ולהפתעתי... הלסבית אומרת לה שהן אינן יכולות להיות חברות, כמובן שהיא שואלת למה אז הלסבית מנשקת אותה וכאשר היא מתנגדת היא אומרת לה שבגלל זה הן אינן יכולות להיות חברות. לפי דעתי ברוב המקרים... לא כולם... זה לא נכון. לסבית וסטריטית יכולות להיות חברות ואפילו טובות מאוד, בלי מתח מיני ובדיוק כמו שתי סטריטיות. וכמובן, לכבד את ההעדפה המינית אחת של השניה. בדיוק כמו שאיני רוצה שמיהי לא תרצה להיות בחברתי רק משם שאני לסבית איני חושבת שצריך לפסול חברות רק בגלל שמישהי סטריטית. ולצערי על המצב הזה שמעתי גם בחיים ולא רק על מסך הטלוויזיה. בגלל העדפה מינית לקבוע חברות?

softy

New member
שיכה בי הברק אם אני מבין...

אני נכנס לפורום שלכן, ובזוית העין רואה שיש עוד פורום שנקרא `` לסביות ``, עוד לא ביקרתי בו < אני מיד עושה זאת> אבל אולי תסברנה לי האם יש גם זרמים בין הלסביות? יש לסביות שהן נשים בלבד? ולסביות שהן רק לסביות? ותודה לקורין אלאל שסוף סוף אמרה בגלוי את מה שכל המדינה יודעת... אולי עכשיו גם יזהר כהן ויהודה פוליקר יקבלו אומץ ויצאו מהארון הפתוח לרווחה שבו הם שוכנים. סופטי הולך לבדוק את פורום לסביות עכשיו אחזור עם רשמים.

softy

New member
רגע אחד....

מישהו או מישהי כאן עושה צחוק בשבילי?! זה אותו הפורום! מרוב שהם פתחו פורומים כבר אין להם מושג מי נגד מי ולמה..... קטעים כאן בנווה חמציצים. סופטי בחברוווות.

בוביט

New member
סופטי

לא צריך ברק .... פורום לסביות ופורום נשים בלבד ... אמממ אותו פורום רק שינו לו את השם כדי למנוע שאלות מיותרות.כמו שבטח כבר ראית. וקורין אלאל..... גאה בה!!! כל הכבוד... אבל הסבר קטן בשבילך סופטי.. בקשר ליציאה שלה מהארון ובכלל, לצאת מהארון זה לא כל כך קל וגם אם כולם יודעים זה קצת יותר קשה להגיד את זה במיוחד שאתה מפורסם.

softy

New member
נהפוך הוא!

קודם כל פשוט השאירו לכם את שני השמות של הפורום כך שלכאורה זה נראה כאילו שיש שני פורומים מקבילים. בקשר לארון, אני חולק עלייך, ההיפך ככל שאתה יותר מפורסם, כך יותר קל לך לצאת מהארון, כי בדרך זו אתה כאילו יוצר לגיטימציה לנושא, אתה מראה להעולם `` תראו אפילו אני גי, אז אם אני גי ואתם אוהבים אותי בגלל דברים אחרים, אז סימן שלהיות גי זה לא דבר רע כל כך`` זוהי בגדול ההצהרה שהמפורסמים צריכים לצאת איתה, אני אישית לא הפסקתי לאהוב או להעריך את פרדי מירקורי מאז שנודע לי שהוא הומו, אבל אני בז להומואים מפורסמים שאפילו מתחתנים נשואים פיקטיבים רק כדי שלא ילהגו עליהם, אני גם בז לאלה שיש להם קרחת והם לוקחים קווצת שיער ומסובבים אותה מסביב לראש, אבל זה כבר נושא לדיון אחר. סופטי בעד לשים קלפים על השולחן.

בוביט

New member
למה להפוך?

לא חושבת שצריך... מפורסמים מקבלים יותר ביקורת, יותר ``נדחפים`` להם לחיים ובמקרה הזה למיטה. ותתפלא... אכן יש אנשים שעלולים להפסיק לאהוב זמר מסוים... עצוב? מגעיל אותי. ומסכימה איתך.... שזה ממש מגעיל שיש מפורסמים שמכחישים למרות שכבר יודעים אבך כמו שאמרתי לפי דעתי זה קצת יותר קשה. אבל... אולי אתה צודק... הם מקבלים יותר תמיכה.. אבל גם ככה זה קשה לצאת מהארון, אז בטלוויזיה? מול כולם? הרבה הערכה לי לקורין אלאל על ההצהרה, היציאה ועוד המתוקשרת הזאת. אבל תחשוב לשניה, אם היתה הומו היתה אתה חושב שזה היה כל כך קל לך? אני חושבת שלקורין לקח הרבה זמן. ג`ורג מייקל, אתה בטוח זוכר את היציאה שלו מהארון.... זוכר כמה בלאגן? היציאה אומנם היתה פרובוקטיבית מאוד... אבל אם הוא לא היה מפורסם הסיפור לא היה כזה גדול...

pomelit

New member
כמה הומואים הפסיקו לשמוע

את מאיר אריאל (ינוח על משכבו בשלום) לאחר ההתבטאויות שלו על קהילת ההומואים והלסביות? כמה לא סולים לאריאל זילבר, לאורי ליפשיץ? להמשיך? במה זה שונה בעצם?

BlackFlower

New member
זה לא בדיוק המצב שם...

הקטע האו שהלסבית מאוהבת בסטרייטית, וזה מה שיוצר את המתח המיני. ובטח שזה אפשרי. גם כשעוד הגדרתי את עצמי כסטרייטית (כיום אני מגדירה את עצמי כבי), היו לי מספיק חברות לסביות בלי שום מתח מיני.

*קסנדרה

New member
ליציאה מהארון יש שלבים

לסופטי וגם לשאר לצאת מהארון זה תהליך, ותהליך קשה וממושך. ויש שלבים. קודם כל בשלב הבירור העצמי האם אני הומו או לסבית, ורק לאחר הבירור הראשוני לגבי הזהות המינית, האדם יוצא מהארון בעצמו לעצמו!! עכשיו הוא מתחיל לצאת לסביבה הקרובה, החברים הקרובים והמשפחה (שזה קשה במיוחד). לגבי האנשים היותר מפורסמים, להם/ן יש יציאה נוספת והיא היציאה הפומבית בתקשורת. והיא גם לא קלה. ואין צורך להודות לקורין אלאל, אלא רק לקבל אותה כאמנית, כאדם, כשווה ביננו, זה כבר מספיק. סופטי - מה ייתן לך אם יהודה פוליקר יצהיר בטלויזיה את מה שאינו מנסה להסתיר כלל ???? הוא יישאר זמר ענק, כל מי שאוהב את שיריו והופעותיו, ימשיך לאהוב למרות ואף על פי היותו הומוסקסואל. סופטי אני מקווה שתקבל בחיוך :) קסנדרה

בוביט

New member
blackflower

אבל גם אפשרי מצב שבו אין מתח מיני אך במשך הזמן.. מתאהבים הרי זה לא בשליטה. השאלה שהעלמתי היא אם כדאי בכלל למנוע מצב של חברות סטריטית עם לסבית בכדי שדבר כזה לא יקרה... אני לא חושבת ככה אבל יש נשים לסבית שאכן חושבת כך.

פלג^ר

New member
מנסיוני הקט והמר זה בהחלט נכון..

במקום עבודתי הכרתי בחורה ולצערי היא ראתה אותי כזיון.חתכתי מהר

פלג^ר

New member
אה.נזכרתי בחברה לקבוצה שלא רציתי

לשכב איתה.היא הפיצה עליי שמועות.אז ככה יש וישקשר

כמה שאת צודקת וכמה שאת טועה

יש לי חברה שהיא סטרייטית ויש בינינו מתח מיני עצום יותר מזה זה מתח שכבר התגשם התנפץ אבל היא סטרייטית אחרי כל מה שקרה בינינו הכל השתנה המתח המיני גבר אבל המתח הזה פוגע במערכת החברתית שלנו כי אנחנו כבר יותר מידי הממממממ.....בלי להגזים או להשמע מגעילה אנחנו נפגשות לרוב רק בשביל הסקס לאחרונה לאחר מצעד הגאווה המתח דיי הרס את הקשר בינינו ואני מצטערת לגמרי שנתתי לחרמנות שלי לעלות לי למוח וככה להרוס קשר יפה הקיצר לפעמים עדיף להתאפק או לעשות ``עבודת ידיים`` העיקר לא להרוס חברות H-)

למעלה