מאמי..כנסי בבקשה. ../images/Emo210.gif תראי, לי אישית מאוד קשה גם כן.. יש לי המון מחויבויות אני מדריכה, ואני צריכה להתפנות לזה לפחות 3 פעמים בשבוע לשעתיים. אני צריכה להשקיע המון בלימודים כל כל ציון, וכל דבר קטן הוא לבגרויות של סוף השנה. ואני לומדת לפחות 9 שעות ביום ובגלל שאני גרה במושב ולומדת בעיר אז יש לי הסעה רק בשעה 4..ככה שאני חוזרת הביתה ברבע ל-4.. משהו כמו שעתיים אחרי שאני מסיימת ללמוד ../images/Emo4.gif ואני מנסה כמה שיותר להכנס לפורום, וגם אני לא כותבת אני תמיד מסתכלת ומשרשרת ומסדרת.. אני משתדלת שיהיה לי כמה שיותר זמן להקדיש לכם. ובקשר ללי- אני גם לא יודעת לאן היא נעלמה, למעשה אף אחד לא יודע. אני מתארת לעצמי שהיא בחזרות ארוכות כל היום, ועובדת על הצגות ומופעים.. בקשר אלייך- אני לא יודעת מה גרם לך להרגיש לא שייכת, אבל כולם פה שייכים ורצויים באותה מידה! כולם פה מאותה סיבה, וזה מה שמקשר את כולם אחד לשני >>האהבה להראל. אני אישית עצובה על כל אחד שפורש מהפורום, כי באמת כל אחד פה ממלא חלל חשוב בפורום ולוקח חלק מהאהבה שלנו אליו. אני מנסה כבר המון זמן ליצור קשר כלשהו עם הראל או אלון, כדי שיכנס לפורום. ודיברתי פעם אחת עם אלון, והוא הבטיח לי שהראל יכנס ברגע שיוכל.. אז בנתיים זה עדיין תלוי באוויר..אבל אני באמת משתדלת. אני לא יודעת מה יגרום לך לחזור, אבל אני נורא מקווה שאת תשני את דעתך כי כולנו כמוך רוצים שהפורום יחזור לפעול ליפרוח ויהיה בתקופה טובה כמו שהיה לפני מס' חודשים.. אז חג שמח יקירתי. אני מקווה שתשני את דעתך, גם אם לא היום או מחר אז מתישהו וכשזה יקרה תדעי שאת תמיד תמיד מוזמנת לחזור אליינו. אוהבת המון../images/Emo23.gif אביב