חברות!

חברות! אף אחת לא באמת שמה לב, אבל אני נעלמתי מפה. סופית. לא, אני ממש לא הפסקתי לאהוב את הראל. אני אוהבת אותו מאוד ומעריכה אותו כזמר. אבל ההערצה שלי אליו חלפה. אני אוהבת. לא מעריצה. הפורום הזה עבר שינויים רבים ואנשים יצאו ובאו... והוא כבר לא מתאים לי... ואני כבר לא מרגישה שייכת. האמת, ממש לא תכננתי לכתוב את ההודעה הזאתי. פשוט נעלמתי. רק עכשיו ניזכרתי שבעצם היו לי כל מיני דברים לומר לפרידה... אביב, אני שמחה שחזרת ובמלוא המרץ, אבל מנהלת אחת זה לא מספיק. ולי נטשה לגמרי, לפי איך שזה נראה אני לא מצטערת על שניה אחת שהייתי פה. אבל בסופו של דבר, הבנתי, שמקומי הוא לא כאן, איתכם... לסיום, המשיכו להיות מקסימות כמו שרק אתן יודעות להיות, גם אם לי זה כבר לא מתאים. חג שמח!

לאו14

New member
יעלייי../images/Emo141.gif חבל שאת עוזבת.. אנ'לא יודעת מה להגיד לך..אנ'לא ימנע ממך לעזוב.. אבלל.. שיהיו לך חיים נפלאים!! יש ילדהה מהממת ואני מתה עלייך.. לאבב יווו../images/Emo25.gif

שיהיה לך חג שמח. יהיה לי מאוד כיף לראות את התגובות שלך כאן, צחקתי ממך ברמות! וואלה גם אני לא מעריצה. אני אוהבת את הראל . את המוזיקה שלו ואותו כבן אדם. אבל עדיין אני מרגישה לכאן שייכת. מקווה שתא עושה את מה שאת צריכהל עשות. שיהיו לך חיים ניפלאים=]

חבל יעלי ../images/Emo10.gif אני רוצה להמשיך לשמור איתך על קשר! ישלי אותך באייסי?אם לא - 24190684 קיצר תדעי שאת ילדה מהממת ../images/Emo23.gif [באמת את יפה לאללה] ואת נורא חמודה ומצחיקה :) ואת מוזמנת לפה תמיייד ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

יעלי.. אני באמת מבינה על מה את מדברת תעשי מה שאת מרגישה אבל... חסר לך ולא תשמרי על קשר ! ותמיד את יכולה להישאר כאן גם בלי קשר ! ../images/Emo24.gif

../images/Emo15.gifמאמי ? , כנסי . . . לפני הרבה זמןן , גמני חשבתי שזהו - ירד לי מהראל , אבל אז זה שווב התחיייל , ועכשיו כל יום שעובר אני אוהבת אותו יותר !! חעחע באממת !! וזה לא אומר אם יש מנהלת אחת את צריכה לעזוב . . . ! אבל תעשי מה שאת רוצה . ../images/Emo3.gif 33>

אני מתה על הראל אבל המסגרת של הפורום לא מתאימה לי. כל מי שרוצה איסיקיו- יש לי בעולם שלי... אני ישמור על קשר, ואני עדייין קוראת כל הזמן פה... הכינוי שלי לא מת, אפשר לשלוח מסרים וכו'... אני רק מפסיקה פעילות פה... אוהבת מאוד

יעלללוש =[[ מאממי חבל חבל שאת עוזבת את מפסידה ואנחנו מפסידים ילדה מדהימה כמוך תבואי לבקר תממממיד חסר לך שלא כה? ;P ולעולם אבל לעולם אל תנתקי קשר ויש לי אותך באייסי אבל בכל מקרה אם אינלך זה המספר: 253070892 מקווה שתחזרי ולפעמים תגיבי :] נשמח ואת מוזמנת לפה תמיייד =)) אוהבת המוונמווון

i love skat

New member
מאמי..כנסי בבקשה. ../images/Emo210.gif תראי, לי אישית מאוד קשה גם כן.. יש לי המון מחויבויות אני מדריכה, ואני צריכה להתפנות לזה לפחות 3 פעמים בשבוע לשעתיים. אני צריכה להשקיע המון בלימודים כל כל ציון, וכל דבר קטן הוא לבגרויות של סוף השנה. ואני לומדת לפחות 9 שעות ביום ובגלל שאני גרה במושב ולומדת בעיר אז יש לי הסעה רק בשעה 4..ככה שאני חוזרת הביתה ברבע ל-4.. משהו כמו שעתיים אחרי שאני מסיימת ללמוד ../images/Emo4.gif ואני מנסה כמה שיותר להכנס לפורום, וגם אני לא כותבת אני תמיד מסתכלת ומשרשרת ומסדרת.. אני משתדלת שיהיה לי כמה שיותר זמן להקדיש לכם. ובקשר ללי- אני גם לא יודעת לאן היא נעלמה, למעשה אף אחד לא יודע. אני מתארת לעצמי שהיא בחזרות ארוכות כל היום, ועובדת על הצגות ומופעים.. בקשר אלייך- אני לא יודעת מה גרם לך להרגיש לא שייכת, אבל כולם פה שייכים ורצויים באותה מידה! כולם פה מאותה סיבה, וזה מה שמקשר את כולם אחד לשני >>האהבה להראל. אני אישית עצובה על כל אחד שפורש מהפורום, כי באמת כל אחד פה ממלא חלל חשוב בפורום ולוקח חלק מהאהבה שלנו אליו. אני מנסה כבר המון זמן ליצור קשר כלשהו עם הראל או אלון, כדי שיכנס לפורום. ודיברתי פעם אחת עם אלון, והוא הבטיח לי שהראל יכנס ברגע שיוכל.. אז בנתיים זה עדיין תלוי באוויר..אבל אני באמת משתדלת. אני לא יודעת מה יגרום לך לחזור, אבל אני נורא מקווה שאת תשני את דעתך כי כולנו כמוך רוצים שהפורום יחזור לפעול ליפרוח ויהיה בתקופה טובה כמו שהיה לפני מס' חודשים.. אז חג שמח יקירתי. אני מקווה שתשני את דעתך, גם אם לא היום או מחר אז מתישהו וכשזה יקרה תדעי שאת תמיד תמיד מוזמנת לחזור אליינו. אוהבת המון../images/Emo23.gif אביב

לא כועסת עלייך אני פשוט חושבת שאם 2 מנהלות קשה להם... צריך להוסיף או להחליף לא נעים אבל לי צריכה לעוף!! אי אפשר ליפות את זה כרגע אני לא משנה את דעתי, גם ככה שקעתי בעולם הבלוגיה וזה קורץ לי יותר מעולם הפורומים. אם הראל מגיע לפה, אני חוזרת! תודה לך ולכולם על התמיכה והאהבה. אולי עוד אשוב... פעם

למעלה