חברות מתארחות

חברות מתארחות

חברות של הבנות מתארחות אצלכן? האם הן מרגישות חופשי אצלכן? מה מותר ומה אור?איך הבנות מעבירות את הזמן? יש הגבלה על שעת שינה או נותנים להן להחליט לבד? מה אתן מעדיפות - שיבואו אליכן או שהבנות תלכנה לישון אצל חברות?מה הבנות שלכן מעדיפות?

אצלי...

באמצע השבוע לא ישנים אצלנו כמובן ואפשר להישאר עד שעה 19:00-19:30 גג. בסופי שבוע שקד (בת 8) הולכת לישון אצל חברות או שהן ישנות אצלה (לא כל יום שישי, מידי פעם). אנחנו מאוד משתדלים לפנק עם ארוחת ערב כיפית וארוחת בוקר, משתדלים שהחברות תרגשנה חופשיות אבל לא מרשים השתוללות מעבר למה שמרשים בדר"כ וגם מקפידים לסדר אחרי כל הבלאגן. הן בדר"כ משחקות בברביות, במשחקי דימיון וכד'. אני נותנת להן להישאר עירות עד הרבה יותר מאוחר וגם אם הן עוד מדברות ומצחקקות במיטה אני לא מעירה. לשקד אין העדפה מי ישן אצל מי.

אענה לך מזוית בוגרת יותר

בוודאי שהן מגיעות לכאן ושלי גם הולכת אליהן חופשי כל הזמן. שינה - שלא בקבוצות גדולות - תזכירי לי מה זה לישון לבד בחדרה? אין אצלנו כמעט חיה כזאת עכשיו בחופש. אין יום כמעט שלא שורצים פה כמה חברים שלה כן גם בנים נשארים לישון כאן חופשי. לגבי הגבלות - ההגבלה היחידה שביקשתי שישאלו אותי מה מותר להם לקחת לאכול. ולגבי העדפות הבת שלי מעדיפה ללכת לאחרים חבל שאותם אחרים מעדיפים לבוא לפה. כנראה שהבית שלנו נעים ומזמין ואני שמחה על כך. לגבי השתיים האחרות טרם התנסנו איתן בשינה אצל חברות. הקטנה שלי רק בת שבע וחצי והבאה אחריה בת כמעט 13 אין לה חברים כאן בשכונה למעט בנות ספורות מהצופים שהקשר שלה איתן סמלי לחלוטין.

פלגיה

New member
מתארחות? בוודאי

מרגישות חופשי? תלוי מי. הקבועות מרגישות חופשי. אני לא מגבילה שעות שינה, בוודאי לא בחושך. כשאני רואה שהפטפטת עולה על גדותיה אני מעירה הערה קצרה. ואני מעדיפה שיהיו אצלי בבית. כמה שיותר. הבנות דווקא מעדיפות לפעמים לברוח החוצה.

אצלינו מתארחות חברות

אני משתדלת שירגישו חופשי, משתדלת לפנק בארוחה טובה ומיוחדת, לפעמים אני מגבילה את זמן הערות ולפעמים לא, הן משחקות במחשב/מונופול ועוד. אני מעדיפה שיבואו אלינו . הבת שלי אוהבת גם וגם.

למעלה