חברות, כולן בסדר?

adif11

New member
אנחנו במרכז סתם משקשקים קצת

האמת שרוב הגועל נפש נופל על החבר'ה בדרום.

כן...

דיברתי עם אמא שלי קודם, הורו להם להישאר בבתים ולנעול דלתות. הם יושבים בממ"ד עם אקדח בכוננות.
הזוי...

פרמלה

New member
יש מצב שיש נציגות לפורום ברוב המקומות

שבהם הושמעה אזעקה הערב

הבנתי שבעירי שבמרכז

היו שני יירוטים שלא דווח עליהם בחדשות.
הגדולים ששומעים חדשות מפחדים.
אני בשוק אבל לא מפחדת ממש, לבי עם מי שזה מוחשי אצלם יותר.

macaroni35

New member
גם אצלנו היתה אזעקה...

הם היו בחזרה מהגינה, תוך שניות היא התרוקנה...מילדים.
וגם שמענו יירוטים -3-4 מהמסביב...
אבל זה כלום לעומת מה שהדרום מרגיש......

אם עד עכשיו לא דיברתי - הילדה קיבלה עדכון והסבר איך להתנהל במקרה הצורך וקצת פרטים ומידע על המתרחש.

לי קרה אתמול תרחיש הבלהות

בעלי עובד משמרת צהריים. הוא עובד במקום שנמצא 10 דקות נסיעה מהבית באוטו, או כמעט שעה בתחבורה ציבורית.
אז בימים שאני צריכה את האוטו אחר הצהריים, אני נוסעת לקחת אותו. הילדים כבר גדולים, ויכולים להשאר 20 דקות בבית, ישנים.

אתמול אני יוצאת לאסוף אותו, אחרי שכל הערב היה שקט.
מתחילה לנסוע, ושומעת בגלגל"צ דיווחים על אזעקות: בחולון, בגבעת שמואל, בעוטף עזה...
מגיעה לבעלי ושומעת דיווחים על אזעקות בפרדס חנה (פה ניקיתי אוזניים - לבדוק שאני שומעת נכון).
מתחילים לחזור הבייתה. בוחרת את הדרך עם הכי פחות רמזורים. ומתחילים לשמוע כל שניה - אזעקה באשקלון, אזעקה באשדוד, אזעקה בישובים בין אשקלון ואשדוד.
לוחצת על הגז - למהר הבייתה...

2 קילומטר מהבית - אזעקה. בלי להסס לחצתי עוד על הגז, ופשוט נסענו הבייתה כמה שיותר מהר (כמה שאפשר בשכונה שלנו - כולה כיכרות ורחובות צרים). מגיעים לחנייה ואני רואה 4 טילים עפים מעלינו.

הגענו הבייתה - ושלושתם ישנים שנת ישרים.
מיד העברנו אותן לישון בממ"ד (לא משנה שגם בחדר שלהן הן מוגנות. חדר שפונה לתוך המתחם, והמיטה רחוקה מהחלונות).

איך שהצלחתי להרגע מזה - אזעקה שנייה בלילה.

העיקר שיהיה בוקר שקט לכולם

זו הייתה הפעם הראשונה שפחדתי באזעקה

מאז 91', כשנפל לנו פטריוט על הבית (גרתי אז במרכז), עם כל מסכות האב"כ והחשש מטילים כימיים, הפסקתי לפחד מטילים. כל עוד אלו טילים קונבנציונאליים אנחנו יכולים להתמגן מהם.
אבל חוסר האונים הזה - שזה לא החיים שלי, אלא הילדים שלי, שלבד, ואני לא יודעת מה איתם (כשהם בגנים / בית ספר / חוג / קייטנה אני יודעת שיש איתם מישהו מבוגר, ושהם מתורגלים). חוסר האונים הזה הפחיד אותי.

מהלחץ הזה לא נרדמתי עד האזעקה שהייתה באחת בלילה.

חוטהשני

New member
ממש מפחיד.... הבוקר הלכתי לעבודה ממש בחשש מה יקרה (בינתיים קראו לכמה אצלנו לתדרוך...)
לפחות סדרו את המקלט שאנחנו אמורים להעביר לשם ספרי לימוד (לא בגלל שחושבים עלינו - פשוט המקלט היה סוג של מחסן ועכשיו צריך לפנות אותו כמה שיותר...)

הבת עכשיו בכלל בלונדון עם חמותי. טוב שהיא שם.. כי היא סה"כ נתפסת קצת לחרדות
(לא יודעת אם זה בגלל שהיא חרדתית או בגלל הפרעת הקשב..)

למעלה