חברות יקרות!

*יערית

New member
חברות יקרות!

למה חברות ולא חברים ? כי נראה לי שמה שאני מצרפת לכאן יותר יתאים "למחפשות" חבר דרך העולם הזה שנקרא ורטואלי ומתאכזבות. אז שבו לכן בכייף ותקראו..אני דיי נהניתי מהכתיבה ..וצחקתי לעצמי... וואו מה היה קורה לו אני הייתי במצב כזה. השילוש הקדוש שלי יערית.

../images/Emo6.gif אהבתי את הכתבה

בחיי מזכיר לי איזה קטע מלפניי כמה שנים הכרתי גם אחד פה באינטרנט כתב כמו משורר מה זה רגשות חבל על הזמן, אבל כשנפגשנו לא היה שום קשר בין הכותב לנגלה לעיני, ובמשך נתגלה כחולה נפש אמיתי. אני בכלל חושבת שעדיין כמו שבחנו אותנו בבית הספר להרבה אנשים יש בעיה בדיבור במיוחד בקשרים שקשורים בינו לבינה, לכתוב יותר קל ויותר בא מבפנים, אך לעיתים בכתיבה יש גם פינטוזים ודברים שקריים, אולי רצון להיות מישהו אחר טוב יותר ממה שאתה באמת, רגיש יותר פתוח יותר, מה שהרבה אנשים במציאות לא יכולים להיות כל כך.

*יערית

New member
צודקת בהחלט!

וחוץ מזה אני שומעת בדברייך נימה שאני אוהבת.. נימה אופטימית,נימה מפוייסת,ואת לא יודעת כמה נחמד לקרוא אותך שאת כותבת מהנשמה!
שלך יערית-מה עם האריזה?והדירה?

רואה לפעמים גם אני "נחמדה" חחח

אוי הדירה בחיי אני בשוק ממה שהולך שם כל חיי חייתי כמעט בדירה אחת ההורים שלי אף פעם לא עברו ואז התחלתי לעבור דירות ועכשו זה השיא לראות דירה שנצבע ושוב פורקה ועכשו היא גוש אבק, אבל היה כיף לראות את השינוי והיופי יש התקדמות בואי נאמר, מקווה שיסיימו עד שבוע הבא ואז אצטרך ללכת לקרצף את כל הג´יפה יו לא יכולה לחשוב על זה בכלל. ולפניי הכל שכחתי, ערב טוב ולילה טוב

אקדמאית

New member
בחיי היא צודקת

אני הכרתי פעם מישהו דרך האינטרנט שכתב מאוד יפה ולא הבנתי למה הוא כל הזמן מסרב לשוחח איתי בטלפון וכל פעם אומר עוד קצת. בסוף הצבתי אולטימטום - מחר או לעולם לא. אז הוא התקשר והתברר כי...הבחור מגמגם קלות!! שלא תחשבו - לא הייתי רעה, ונפגשתי איתו - והתברר שהוא ממש לא לטעמי. מקווה שיבוא בסוף הבחור שיעבור את המבחן המשולש!

*יערית

New member
יבוא ועוד איך יבוא.....

כשהראש ישמע ללב
ושהלב ישמע לראש..... ובלי סתירות. יערית.

בדיוק דעתי על כך זהה

אסור שיהיו סתירות (קלות שבקלות הולך) רק יחד לב וראש ראש ולב כפי שאמרת, זאת הבעיה שלי כרגע הלב עדיין "חושב" והראש צוחק ואומר חבל"זזזזזזזזזז אז בטח אופטימית תמיד אופטימית לפעמים קשה הכל ביחד העומס הבית הילדים המחשבות על העתיד כלכלית נפשית . אבל כמו שאומרים סוף טוב הכל יהיה טוב לי ולך וכולם מאחלת המון בריאות (קודם) אושר (ואם תרצו גם קצת עושר) אוהבת אתכםן פה כולם כולם

*יערית

New member
רק על תגידי לי שהפכנו

להיות אחיות
סתםםםםםםםם גם את זהתעברי ..נראה לי שקטן עלייך..מבאס נכון אבל את לא מאלו שיושבות מחובקות ידיים! מודה לך על הברכות מקבלת את כולן באהבה....
לילהטוב וערב מצויין יערית-שנדמה לה שכולם יצאו לויקיישן

אחריי הכתבה שקראתי היום בידיעות

אי אפשר כבר לדעת, על האחים שהיו חברים טובים 3 שנים ובסוף גילו שהם אחים זה היה כזה מרגש אפילו מהכתבה כמעט בכיתי. - נראה לי באמת שכולם "פרחו" מכאן ומסתתרים שם באיזה גן "שכחו אותנו בבית 4" לא נורא אחותי אני כאן ובחיי בגללך מתה לישון אבל את מצליחה להעיר אותי. גם לך המשך ערב מקסים מקסים לא מצליחה להוסיף כלום הסמיילים והסימנים לא עובדים לי אז דמייני לך פרח מחייך אה?!

*יערית

New member
גם אני רגישה כזו

בוכה לפעמים מפירסומות..
אבל אני מאכזבת אותך..חייבת לזוז מכאן לטובת דבר חשוב ביותר
ושם אסור לי לאכזב
לילה טו בחמודה...לכי לשנת היופי שלך.. נדבר כבר ...
יערית.

ומה שנותר לאמר זה

כגודל הציפיות גודל האכזבות... יש מי שכושר ההבעה שלו בכתב שואף לאפס ויהיה אדם מקסים.יש מי שכותב נפלא אבל לא יודע להוציא מילה מפיו... יש את החתיך שלא יזיז לך כל נים בלב ויש את זה שיכבוש את ליבך ,לא בגלל מראהו, לא בגלל כושר הכתיבה שלו אלה פשוט בגלל כימיה שאף אחד מאיתנו עוד לא גילה בדיוק את הנוסחה כנראה.

בחיי אך לא ראתי זאת קודם...

אני הגבר המושלם. נראה כמו מגדלי רובינשטיין, כותב נהדר , בעל קול רדיופוני. רק מה שמבעס את כל העסק השילוש המדקודש אצלי הוא: אורלי,משגל,אנלי. נראה כמה ממכן יכולות להתמודד עם האכזבה, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, כמו שנאמר בספר הזבל, "צחוק,צחוק חצי Zין בTחת." סגול(מתנצל על הבוטות, היום התחלתי מוקדם עם האלכוהול)

למעלה