חברות יקרות

חברות יקרות ../images/Emo20.gif

התגעגעתי
מזמן לא ראיתם מישהו שכל-כך שמח לחזור לעבודה... רק כדי לפתוח את המחשב ולחזור לפורום
אז כמו שהבנתם מארבעת המוסקיטרים התפתח עובר אחד. העובר הזה נמצא עכשיו ברחם של אילת וכולנו מקווים שהוא יחליט להישאר שם... שמחתי מאד לפגוש את כולכן בשבת, אתן מקסימות וזה נהדר שיש עם מי לחלוק את החוויה המדהימה הזאת שאנחנו עוברים. לכל הבנות ששלחו לי מסרים אני מצטערת אבל רק עכשיו ראיתי אז... מקווה שאתן לא כועסות. לא נשארו לי כבר ציפורניים לכסוס אז אני הולכת לטפס על הקירות לימים הקרובים
שיהיה לנו יום נפלא

בנדה1

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

דניאל יקרה מחזיקה אצבעות../images/Emo57.gif

ומתפללת לתשובה חיובית בלבד אמן!!
חמסה| דניאל תגידי לאילת לנוח רק לנוח לשמור על העוברון שישתרש לו שם כמו שצריך, ד"ש ונשיקות לה. ואני ממשיכה כאן להחזיק אצבעות עד להריון המיוחל עוד 11 יום.

מירבי*

New member
../images/Emo24.gifדניאל, אני כל הזמן נזכרת

איך אני חכיתי כבר שיעברו הימים האלה... אני זוכרת שהיה לי מאוד מוזר העובדה שאתמול עשו החזרה והיום אני יכולה לעשות הכל, זה לא נתפס, אחרי כל כך הרבה החזרות שעשינו.. ושכבנו... ופחדנו לזוז... ולנשום... ולעשות פיפי ועוד כל מיני דברים פתאום מותר לנו הכל.. יקירה, כולנו פה איתך, את רק בתחילת ההמתנה, נסי לקבוע לעצמך לעשות דברים שאת אוהבת בדרך להמתנה, שיהיו לך דברים לחכות להם חוץ מלתשובה המיוחלת..אני הלכתי לסרטים ולהצגה, ונפגשתי המון עם חברות וממש השתדלתי לא לחשוב על זה כל היום..רק רוב היום..

היי דניאל!!!

כשקראתי מה שכתבת נזכרתי בחהזרות ובהמתנות לתשובה...... זבוב לא היה יכול לעבור לידי...סף העצבים שלי היה רדוד ביותר... כל החושים שלי היו באטרף, זימזום מיותר של הבנות שלי גרם לי להתפוצץ.. מזל שהשגרה הצליחה במעט לשנות לי את האטרף כי בעבודה הייתי חייבת להשאר "נחמדה"..."ומתורבתת"... שיהיה המון בהצלחה!!! מחזיקה אשצבעות חיבוקים ונשיקות סיגל

Aradi

New member
דניאל יקירה,

מחזיקה אצבעות ומתפללת רק לטוב עבורך. מקווה שאיך שהוא תצליחי לעבור את הימים הבאים, הציפייה קשה מאוד, אז באמת תעשי רק דברים שכיף לך-עד כמה שאפשר. וד"ש לאילת.

דניאל

רוצה בשבילך ששבת הבאה תהיה השבת הכי מאושרת בחיים שלך. בשבת הבאה תהיה לך כבר תשובה!

מרב.

New member
דניאל...

אצבעות שלובות ולב מתפלל- לעוברון היחיד והמיוחד- שיהפוך להיות התינוק המתוק שלכם...
-

למעלה