חברות/ים..............

maxima

New member
חברות/ים................/images/Emo140.gif

אני רוצה להגיד לכם שהייתי כבר במגשים כאלה וזה מאד מאד נחמד אפילו יותר נחמד מאשר בפורום אז בבקשה מכולם לא לקבל פחד ולא לבטל כולם לבוא בפקודה!!!!!!!!!

Sודית

New member
מקסימה שכמוך....

זה בכלל לא עניין של פחד...מצידי לפחות. אני לא ממש יודעת איך להסביר.... אבל הקטע של האנונימיות, מתאים לי, בינתיים. אני בכלל לא חוששת שאולי האנשים לא נחמדים... ואני דיי סקרנית לראות את הפנים שמאחורי המילים... אבל אני יודעת שאני אישית אשתנה...אחרי.... כבר לא אהיה חופשיה בדברי ואשקול מה לכתוב ומה לא. מצד שני יכולה להיות חברות עמוקה יותר...אחרי... אבל אינני יודעת בקשר לפתיחות...אם עדיין תשאר. כמו שכתבה רותיאן....לובשים מסכות אחרות...אחרי. ושוב...זו דעתי האישית מנסיון אישי שלי. שלפני המפגש זרמתי בשירים וכתיבה ואחרי, כבר לא יכולתי. אין לי לזה הסבר... סודית מנסה ולא ממש מצליחה להסביר.

ישRאל

New member
האמיני לי סודית שאין פה בכל הפורום

ביישן וחששן גדול ממני,,,, ואני בכל זאת הולך על זה,,,, ואם אני בא ושלם עם זה אני חושב שגם את יכולה לנסות,, אנני רשאי להגיד לך מה לעשות ,,רק את תחליטי לכי עם תחושת הבטן שלך,,,ותחשבי חיובי,,,, ולא משנה מה תחליטי,,,העיקר שתבואי,,,

Sודית

New member
וואלה אתה חמוד אמיתי....

אני כבר חולמת על היאכטה... ושוב...סודית לא חוששת.

maxima

New member
סודית.............../images/Emo140.gif

הבנתי את מה שאמרת אבל יש לך טעות הנה...... גם טומי יעיד אנחנו מכירים מזמן מפורום אחר בפורום ממשיכים לכתוב אותו דבר אין שינוי בכתיבה אבל יש יותר איכפתיות אחד לשני והקשר נעשה יותר קרוב יכולות להיוצר חברויות וזה כייף

Sודית

New member
גם בזאת אני מאמינה.....

וכתבתי כך אפילו.... אבל אני שוב מודה.... זו אני....לא אף אחד אחר. סודית מודה באשמה.

אני רק הרווחתי...

תאמינו או לא לפני בערך שש שנים... אחרי תקופה של שיחות ארוכה באיזה צ´אט עם מגי הגיעה זמן הפגישה אם זכור לי נפגשנו בירושליים...היה קליק.... ומאז החברות עומדת וקיימת ומתחזקת עם השנים ידענו צחוק וידענו בכי שמחות ומשברים... והחברות חיה וקיימת ועוד תמשיך ומה בעצם רציתי להגיד שבמפגשים מהסוג הזה תמיד תמיד ישנו סיכוי לחברות חדשה ונחמדה ובסך הכל כולם מרוויחים... עכשיו רציתי להגיד שאני מנסה לשכנע את בן דודי המפגר גיורא שעשה הלילה פשיטה על המקרר וחיסל קופסא של קילו חומוס 2 בקבוקי דיאט קולה שאת סימניהם מצאתי על הרצפה בצורת שלולית.... ועוד ... חבילה ביסקוויטים ועוד ועוד תראו אותו תבינו שיש לו כלי קיבול... אז הכל אני מקבלת באהבה ואם הוא יסכים אחרהצהריים אבוא אתו אם הבת שלי לירון תסכים לשמור עליו לכמה שעות אבוא גם כנראה שקצת אגיע באיחור אבל אעשה את כל המאמצים להגיע.... להתראות... איב

Avivitt

New member
מפגש ../images/Emo96.gif

מקסי ... באתי, נרשמתי, התפקדתי ועדיין לא בבית ... תיהני - תיהנו במפגש לפחות כמונו במפגש ההוא. ולחוששים - זה עובר אחרי כמה דקות. באחריות

למעלה