חברות וחברים

שושוצ

New member
חברות וחברים

יקרות ויקרים החלטתי חגיגית לאחר מחשבה ורגש רבים רבים לשנות את שמי כאן בפורום ולהיקרא כאן, כפי שאני נקראת בתעודת הזהות ובחיים ולכן...

שושוצ

New member
טוב... תשמעו קטע...

אני פשוט לא מצליחה להחליף שם משתמש. מסתבר שצריך להיכנס למערכת בשם חדש. כשאני מנסה לעשות את זה הוא לא מקבל את השם החדש שבו נרשמתי, וגם לא שלחו לי אישור על השם החדש!!! בחיי שזה מתסכל (לפחות כמו שזה משעשע
) מי שפנוי ומוכן לתת לי תמיכה טלפונית, מוזמן (שלחו לי מסר עם המספר ואתקשר. ה צ י ל ו !

dvd2000

New member
תרשמי מחדש או ש....

תיכנסי לעולם שלך ותשני את הכינוי שבו את מופיעה , ואם זה לא מצליח אז ...... אמממממממ אז תשלחי אליי במסר את שם המשתמש שלך והסיסמה ואני ינסה לשנות לך את זה ולאחר מכן תשני את הסיסמה כי זה מאוד מסובך להסביר בטלפון . בקיצור סודיות מובטחת : ) אז הבחירה בידייך ואני דווקא מאוד אשמח לעזור לך

dvd2000

New member
תיכנסי לעידכון העולם שלי ושם תשני ניק ../images/Emo13.gif

שושוצ

New member
שרי יקר../images/Emo140.gif

תודה על הנכונות והרצון הטוב, אתה מלאך, אבל נראה לי שפתרתי את הבעיה!!!
מסתבר (כתבו לי באתר התמיכה של תפוז) שאי אפשר יותר לשנות ניק, צריך להיכנס כמשתמש חדש בשם חדש. עשיתי זאת, ובכל זאת לא הצלחתי להיכנס בשם החדש ולא הבנתי מה הבעיה, עד שעכשיו עשיתי זאת שוב, והבנתי לפתע שאת השם החדש אני צריכה גם לרשום על כתובת מייל חדשה!!! (בכלל לא ראיתי קודם את ההודעה ש"כתובת המייל הזאת כבר קיימת בתפוז אנשים"!) הקיצר, הקשתי כתובת נוספת שיש לי, ובסופו של דבר בכלל שלחו לי את קוד האישור לסלולארי, ו... בא לציון גואל!!! הההההההההההההה
שוב תודה לך, נשששמממה! והנה זה בא

אם כן מעתה, אם כוונתך שושוצ, אמור:

כן כן, זו אני
ושושוצ, על שם שושו ציפורי, כלבתי האהובה זכרונה לברכה שליוותה אותי שנים ארוכות, תישאר בליבי לנצח, ותבוא לבקר כ"שושוצ" אולי בפורומים אחרים. זהו זה היה ארוך ומעייף, אבל אני מרגישה יותר חזקה עכשיו, כיוון שיכולתי למערכת, חחחח... תודה לכם ונשתמע
סיגל

dvd2000

New member
../images/Emo13.gifלסיגל היקרה שטויות אין בעד מה

העיקר שבה לציון גואל חחחחחחחחחחחחחחחח

י ע ל י ק

New member
מזל טוב סיגל ציפורי ../images/Emo25.gif

אותה הסוכריה המתוקה בעטיפה אחרת

תודה תודה

ויש לי עוד כמה טעמים... מלוח, חריף, פיקנטי... כל עוד זה לא חמוץ או מריר, הכל סבבה

ואיזה באסה שאני לא אהיה שם...

אבל לסדנא הבאה אני באה!! (בהנחה שלזה התכוונת) תהנו ושיהיה לך בהצלחה ובהנאה שושנהשושנהשושנה יקרה

../images/Emo24.gif יקירה, הנחת יפה...

ובלי באסה... שהרי פגוש ניפגשה בסדנא הבאה, אינשאללה...
שוש

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif ככה וככה

אני מתה עלייך, anyway, אהובתי
אהבתי את ה"שושוצ" (שהפכתי אותו גם לשושוצית, לשושוצינה, לשושוצק'ה...) ואני אוהבת את ה"סיגל ציפורי". אני כבר מתחילה עם כל מיני כינויי חיבה - סיגלולה, סיגלולוץ, סיגלוצק'ה... דווקא נחמד... תתחדשי, תהני, ותמיד תוכלי לכל המערכות המפלצתיות למיניהן...
עוד
שוש

טוב ויפה ../images/Emo127.gif יקירתי ../images/Emo23.gif

סימן שאת מאורגנת עם תכנית החומש
מכינה לך ת'תעודת הצטיינות
יהי רצון אינדיד
שוש

למעלה