חברות בקומונה

e4u2

New member
חברות בקומונה

בע"ה שבוע טוב אושרת לחברות בקומונה. החברים אינם אוהבים צופים שאינם כותבים ומשתתפים. אם אינך מוצא זמן או עניין לענות בו, אנא הודע לי על כך... להתראות! איתן פז לאיתן פז היקר בהתייחחס למכתבך ראשית ההשתתפות שלי היא בהתאם לזמן הפנוי וכפי שאתה בוודאי מבין יש לאדם גרוש התחייבויות שכרוכות במצבו כגרוש שנית כשיש לי את הזמן אני דווקא מתקשר עם החברים ואף מקבל תגובות מעניינות הפורום כפורום כותרתו היא אוזן קשבת ועזרה וחברות לדעתי אין זה מותנה במספר הפעמים שאני מגיב אלא על איכות התגובה והעזרה אם אני לא רצוי אז תודה מראש והצלחה בהמשך לכולם e4u2

odery

New member
ואיך מכתב אישי הופך לנחלת הכלל?

באבחת מקלדת מן הסתם...

באמת לא בסדר

היה צריך לעבור אישור שלך לפני הפירסום. לא ברור איך לאנשים את החוצפה לכתוב בפורום מה שבא להם

odery

New member
מזה קשור?

לי לא נראה לגיטימי להעלות בפורום מסר אישי שקיבלת.. לך זה נראה הגיוני? ותנסה יקירי להשתמש במתת אל הנקראת שכל גם אם נתנו לך מזה בצנע.

e4u2

New member
לי לא נראה לגיטימי

בע"ה אודליה היקרה שוחחתי עם המלאכים והם אמרו לי שאת ממונה על תפקיד נורא חשוב את קובעת למי תינתן מתת האל קריא...... מנת משכל ואת קובעת גם איך להישתמש בזה !!!! ע"פ מנדט זה את בהחלט צודקת. אני חושב שיש משהוא קצת לא נכון בתגובה של איתן וראיתי לנכון להעלות את העניין לכלל המישתתפים בפורום במיוחד לאחר שהוסרה השתתפותי בפורום מהסיבה שציינתי ע"י ציטוט דבריו הפורום בא לתמוך ולהיות עזר לאנשים שיש להם צורך לעזור ולהיעזר בחברים אמיתיים שתומכים מקשיבים ואוליי לא תמיד מגיבים אך משתתפים במצוקה של האחרים (ולא אני כתבתי את הכותרת הזו) אין קשר בין אחוז ההישתתפות לבין איכות העזרה או התמיכה כשהיא ניתנת בזמן שהיא אפשרית מצד כל המשתתפים אלא החברות האמיתית גם אם אין פנים מאחרי המילים הכתובות אלא רצון אמיתי לעזור וזה העניין פה וגם אם העזרה היא לא כל הזמן "און ליין" שמחתי לקבל תגובות לדברים שהעלתי בפורום וגם להשיב לכאלה שהיו צריכים בדיוק כמוני אוזן קשבת ולב פתוח אני מצטער שכך החלטת להישתלח במה שכתבתי אבל זה כנראה מעיד על בגרות שחסרה באופי שלך או יכולת לקוייה להיתמודד עם דברים שמצריכים ממך מעט אמפטיות שהם מעבר לצרכים שלך אני חושב שיש לגלות שקיפות לגביי החלטה של מנהל הפורום לפחות בהחלטה שלו להסיר חברות המשתתפים במיוחד אם נוצרה דינמיקה חיובית שלא על בסיס של "רייטינג" אלא על בסיס אנושי מלב אל לב ליל מנוחה תלינו בטוב ותקיצו בישועה ורחמים e4u2

odery

New member
אני האחרונה שאגונן על הנ"ל

לאיתן אין פורום כי אם קומונה קטנה וסגורה-הוא יכל להחליט את מי לקבל ואתמי לא (מהסיבות השרירותיות האלה בדיוק פרשתי משם לפני למעלה מחצי שנה) ומכיוון שזו קומונה פרטית וסגורה עניינך שם אמורים להשאר בד' אמות הקומונה. בוער לך? צורב לך? מציק לך? טאמס לא עוזר? ניתן לדון בכאלה סוגיות בקומונת האם-קרי קמונתו של איתן.(וזה עדיין לא מצדיק מבחינה מוסרית להעלות את המסר האישי-אפשר להגדיל ראש ולדון בדברים גם בלי לרדת לרמה הזו) ואחרי שסיימנו עם המוסריות התאות להסביר לי מה הקשר לפורום כאן?

e4u2

New member
odery

בע"ה ערב טוב אז ככה נכונים דברייך לגבי אופי הקומונה והדרך שבה היא מתנהלת אך דווקא מהסיבה שציינת אני חושב שיש מקום להעלאת המודעות אצל אנשים איזה דרך לא ראויה היא זו כמוכן ישנם אנשים שכמותי שלא מודעים לכך וע"מ שלא להגיע ליידי כך עדיף להעלות את העניין למודעות הכלל ע"מ שלא ילכו שולל אחר סיסמאות ללא כיסוי ויתאכזבו או יפגעו חלילה במיוחד אנשים עם צורך מיידי לעזרה כל שהיא מלב אל לב ואין שום ירידה לרמה לא ראויה לטעמי כפי שציינת מקווה שסיפקתי לך תשובה לשאלתך ליל מנוחה מ-e4u2

e4u2

New member
תולה נעליים

בע"ה אני לא מתכוון להיגרר לרמה הגבוהה של ההתיחסות שלך לגביי שיהייה לך יום טוב שבוע טוב

מה שנכתב לגמרי לא היה מכוון כלפיך

אלא לאינטלגנטית שהגיבה לך. סליחה על חוסר ההבנה. אני לא ראיתי שום דבר 'אינטימי' ולא בסדר במה שפירסמת,אבל מסתבר שמחלקת הביקורת והבקרה, שמונה אדם אחד ראתה בעיה בעניין... רק התפלאתי איך ייתכן ואנשים מעיזים לפרסם דברים בלי אישור מראש של הגורמים המתאימים...

e4u2

New member
תולה נעליים

בע"ה אני מבין תודה על הבאור מקווה שתבין שזה לא היה נאמר אילולא חוסר ההבנה תודה וסליחה מ-e4u2

היה לי אותו סיפור בקומונה שם...

הייתי בחו`ל שבועיים וחצי וכשחזרתי,היתברר לי שהם ניפנפו אותי מישם... בגלל שלא כתבתי מספיק...

איתן פז

New member
לא יודע אם תגובתי תקרא על ידך....

אבל... ממש מצחיק שהגבת לי כאן, כי הנה אני קורא עתה (26/01/10) את תגובתך. ה"ממש מחוכמת". שלחתי לך בזמנו מסר כחבר בקומונה שהייתה בה דרישה לאקטיביות, שתממש את פעילותך בה. ומשלא נעניתי נמחקת מרשימתה. רבים אחרים שקבלו הודעות מסוג זה ענו שהם לא בתקופה בה יכולים להיות פעילים ונשארו בה. (כיום כמו בפורום זה ובמקומות וירטואליים רבים אחרים, הפעילות שם שואפת לאפס, כך שאין הודעות מסוג זה.) במקרה נראה לי שאני זוכר את הצטרפותך, אז לא הואלת בטובך אף לומר שלום לנוכחים, וכשנשאלת במסרים מספר פעמים, לשם מה פנית להצטרפות גם לא ענית... כפי שאמרה לך כאן גב' אודרי, הקומונה הינה מקום פרטי המנוהל בשרירות ליבי. ואין כל טעם לפנייתך כאן (או בכל דרך אחרת!). אבל מוכרח לענות לך כאן שאינך מתאים לא אליה ולא לשום מקום אחר הדורש אחריות וטאקט כלשהו! בהצלחה!

למעלה