חברות בטיפולים

osi28

New member
חברות בטיפולים

קודם כל צריך לשמוח!
יש לי חברה שניסתה קרוב לשנתיים להיכנס להריון ועכשיו היא בשבוע התשיעי (תאומים!)
אז כמובן שאני הכי שמחה בעולם בשבילה כי אני יודעת איזה סבל היא עברה כדי להגיע להריון המיוחל. אבל אני חייבת להתודות שבימים הראשונים לאחר שסיפרה לי על ההריון הייתי קצת בדיכאון- לא בגלל שהיא בהריון חס וחלילה וחס! אלא בגלל שגם חברה נוספת שלנו עכשיו בהריון ואנחנו מתראות הרבה, ואני כבר נכנסתי לסרטים על איך הן יגדלו בטן יפה ועגולה בעוד שאני לא... אחרי כמה ימים התאפסתי על עצמי ונכון לעכשיו לפחות אין לי שום בעיה עם המצב. כשהחברה שלי הייתה במצבי תמכנו אחת בשנייה, אבל עדיין יש לי אתכן, נכון?

טיפטיפ29

New member
בנות, אתן חייבות להכנס להזכות להורו

יש שם מישהו עם פילוסופיה מאד "מענינת" שטוען שבכלל צריך להקטין את אוכלוסית העולם ולהגביל את הילודה לילד אחד בלבד, ועוד "פנינים". כולן מוציאות עליו שם את העצבים. אני חושבת שזה נפלא, תיכנסו בו, זה עושה עור פנים חלק ומלא ברק...

tulila

New member
../images/Emo101.gifלמישהי יש מושג על...

דבק שמדביק את העוברים לרחם בזמן ההחזרה? ואם כן, האם זה באמת עוזר? מישהי כאן טופלה בזה? אם כן, נא כיתבו לי. תודה וערב טוב, טלי שמנסה להתעודד ושולחת עידודים לכולן

debby12

New member
מנהל
דבק ביולוגי - גם אני שמעתי על זה

אבל עוד לא הצלחתי לשמוע על אף מחלקה בארץ שעובדת עם זה. אשמח לשמוע אם מישהי שמעה על מחלקה שבה הסכימו לנסות את זה (יש לנו חברים-חותרים ששאלו אותנו גם על זה - והם לא מהגולשים פה - הייתה שמחה לעזור להם באינפורמציה) Anyone?

אני שמעתי שזה דבק

שמדביק רקמות, וחשבו שזה יכול להתאים, אבל באחד הפורומים (לא זוכרת איזה) רופא ענה על זה שזה מעולם לא נוסה להדבקת עוברים, ושלא מתקיים שום ניסוי עם הדבק הזה כרגע.

סביון1

New member
נדמה לי, אבל אני ממש לא בטוחה

שפרופסור לאופר משתמש בדבק ביולוגי. לא זוכרת איפה הוא עובד.

בדיוק עכשיו ראיתי

שדנדוש החדשה כתבה שבהחזרה שלה הולכים להשתמש בדבק בילוגי. אולי היא יודעת משהו? דנדוש - המון בהצלחה!!!!!

דבק ביולוגי

מחר בהחזרה שלי הולכים להוסיף לי את זה . הבנתי שזה חומרים שמופרשים ברחם בעת ההשרשה ועוזרים להשתרשות וכעת מוסיפים אותם לנוזל שמכיל את העוברים בהחזרה . לדברי האמבריולוגית במעבדה שדברתי איתה היום , יש להם אחוזי הצלחה גבוהים עם זה. מצרפת תשובה של פרופ' רונאל שהתארח בפורום פונדקאות השבוע בעניין.

debby12

New member
מנהל
דנדוש - באיזו מחלקה זה?

כלומר - באיזה בית חולים? (המחלקה היא מחלקת IVF - כאילו דהההה
אני מקוה שתצטרפי לאלה שבונות את הסטטיסטיקה המורה על אחוזי ההצלחה הגבוהים.
דבי

debby12

New member
מנהל
תודה דנדושה ../images/Emo25.gif

מחזיקה לך אצבעות לדברים טובים.

tulila

New member
חברות בטיפולים...

יש האומרים שחברות בטיפולים הנכנסות להריון לפנינו אזי הן ממעטות להפגש איתנו מאחר שאנו מביאות להן "מזל רע". טלי

ora32

New member
חברות בטיפולים

יש לזכור ש"חברות בטיפולים" בדרך כלל עברו גם דרך ארוכה וקשה למטרה הנכספת. יש לזכור שהריון מטיפולים מלווה בחרדות רבות מסוגים שונים וגם הן צריכות לפעמים תמיכה. ובדרך כלל חברות שמפחדות מעין רעה לא משתפות ולא מספרות על הריון בשלב כה מוקדם.

ora32

New member
ובנוסף

חברות מטיפולים שנכנסו להריון חרדות מאוד ממצב של לשפוך מלח על הפצעים ולמרות שאכפת להם מאוד מאוד לפעמים הם מוצאות את עצמן צריכות לתמרן בין מצב של התענינות ואכפתיות לבין מצב שיחשבו שהם חטטניות ורוצות לשפוך לזרות מלח על הפצעים יכולת התמרון אינה פשוטה וקשה ריגשית.

למעלה