זהירות - ארוך
מצטערת קצת ארוך. אני צריכה לשפוך את הלב וגם זקוקה לעצתכן. אני מצאתי תרופה לתופעת הקנאה: פעם, כשהייתי רואה נשים בהריון הייתי נורא מקנאה, אבל לאט לאט התחלתי לחשוב שמה שיש להן בבטן, לא שווה כמו מה שלי יהיה בבטן. כלומר, אני לא הייתי מתחלפת עם אף אחד, אני רוצה את מה ששלי ושל בעלי, כי כזה אין עוד, וזה אני הכי רוצה. דבר שני, גם לראות אישה בהריון, אני יודעת היום מנסיון לא נעים, זה לא אומר שבסוף המסע הזה יש ילד, יש הרבה פנצ'רים, יש הרבה הפתעות, וגם כשנכנסים להריון נפתחת תיבה שלמה של דאגות, ואז מקנאים במי שכבר ילדה. אז אני חושבת שכדאי לחשוב ככה, שאתן רוצות רק את "התבשיל" הזה שיצא ממך ומבן הזוג ולא שום "תבשיל" אחר. תבשילים אחרים הם לא שלנו, והם לא מאיתנו. ועוד דבר, חברה שלי מאד טובה ילדה לפני חצי שנה ילדה, ללא טיפולים. ובמשך כל הקיץ, מאז שהיא ילדה כל הזמן התראינו, היא גרה בתל אביב (קצת קשה למצוא חניה) ובכל זאת כל הזמן נפגשנו, קניתי לה מתנה מגניבה מאד, ואחרי הלידה עזרתי לה עם כביסות, וכל הבלאגן. וכל הזמן יצא לנו להפגש. וכאמור לפני שלושה שבועות עברתי גרידה והיא לא היתה אצלי מאז (את זה כבר העליתי בפורום) והיא עברה לכפ"ס ועכשיו הרבה יותר קרובה אלי והיא גם קרובה להורים שלה, כך שאם לא נעים לה לבוא עם הילדה , היא יכולה להשאיר אותה אצל ההורים שמאד (!) ישמחו. אבל נאדה מרמלדה. היא לא באה. היא התקשרה ואמרה שהם היו בסוף שבוע, אבל השבוע בעלה קונה לה אוטו אז היא תבוא, ושוב... היא לא הגיעה. אז קודם כל שאלה: רק אם את מגיעה עם תינוק הביתה מגיע לך ביקור, אם השארתי את שלי על שולחן הניתוחים, מת, אז לא מגיע לי? ובעלי שאל אותי למה * לא באה לבקר אותך, לא כשהיית מאושפזת ולא עכשיו, אז סיפרתי לו שהם היו בסוף שבוע ועכשיו אולי יהיה לה אוטו אז היא תבוא, אז הבעלול היה עוד יותר בהלם מזה שזה מה שיש לה להגיד לי: "היינו בסוף שבוע וקונים לי אוטו" אחרי שאני עברתי כזה דבר. אז מה אתן אומרות, זה חוסר רגישות, או שסתם יצא, או שהיא עושה את זה בכוונה, כי יש לה קצת נטייה, לרצות "להוציא עיניים" אני לא מגיבה לזה כל כך, כי אמרתי לכן, לא הייתי מתחלפת עם אף אחת. מצטערת על הזיון שכל, אני כנראה במוזה עכשיו...