חברותא

חברותא

לא ידעתי שיש פורום של ראשון לציון.... ובכן, אני בת 61, ומחפשת חברותא סתם כך, חברות באזור ראשון לציון, בנות גילי פחות או יותר עם תחומי עניין דומים - קריאה, תאטרון, מוסיקה, אומנות, טיולים, בעלי חיים, מסעדות טובות. רק חברות, לא חבר לחיים ולא כלום. אני אלמנה ואת השלב הזה כבר עברתי ..... אז איך אני מוצאת חברות בנות גילי?

liavh

New member
עזבי אותו.... את לא צריכה לקחת אותו

ברצינות...הוא זה שחולם חלומות נבואיים על חייזרים, שכחת?

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

קודם כל כל הכבוד לך על זה שאת גולשת וכותבת , וזה יפה מאד ליזום ולחפש חברה. קודם כל אני יכולה לייעץ לך להירשם לאיזה חוג שאולי מעניין אותך ושם למצוא חברות חדשות בעלי אותו תחום עניין . יש גם כל מיני טיולים שאפשר להצטרף אליהם וגם שם להכיר נשים בנות גילך.

ברוכות הנמצאות

תודה על הברכה. אני חברה בחוג לשילוב אומנויות, ובאשר לטיולים ..... יש כאן בעיה פיסית מסויימת שמקשה עלי לצאת לטיולים רגילים. אמשיך לחפש.

אולי היא רוצה בחברת אנשים בני גילנו

לא חובה להדגיש את בנות גילה.. או את גילה המופלג שתל"א בכל מקרה, מה הצחיק אותי..? בדיוק זחלה נמלה קטנטנה ושחומה לתוך גרוני, משם התערבבה הנמלה והפכה צרצרה החליקה במורד הושט לתוך הקיבה ושם בעזרת חומצות הקיבה עברה תהליך מוטצתי (אכלתי אתמול סחוג) הפכה הצרצרה לסוג של בדיחה... וכשהגיע לבטן היא התפוצצה וצחקה! אה הא :) יניב. שחלם לפני שבוע וחצי את החלום הנבואי!

חברת אנשים

מתוך הסגנון אני מבינה שאת/ה ינוקא. והדגשתי - חברת אנשים! יהי זכרה של הנמלה ברוך.

למעלה