חברוס

an li shem

New member
חברוס

מי שרוצה לראות את אדי מתופף ויש לו הוט אז מחר בעשר בבוקר יש את הסרט סינגלס. ממולץ, סרט גרוע אבל אדי

an li shem

New member
תאמין לי אין לי מושג..

ודרך אגב יש עוד לפני עשר בבוקר..יש גם היום באחת עשרה ומשהו וגם לפנות בוקר באיזה 4. וזה בערוץ 13 שכחתי להגיד.

o0O0o

New member
הקטע שרואים את אדי מתופף

זה בדיוק 2 שניות, כשהם עושים חזרות. חוץ מזה סרט לא רע. מראה כאילו את סיאטל של התקופה, עם הלהקות של התקופה. אני אוהב את הסרט. והפסקול מדהים! כל כך הרבה שירים טובים בדיסק אחד.

חח את תמיד מודיעה על הדברים האלה

וכן הסרט גרוע, אז הסאונטרק
וגם רואים קצת את אליס וסאונדגרדן מופיעים

y o v a l i

New member
את יודעת באיזה עוד סרטים הוא משתתף?

אם בכלל?.. ואין לי הוט דיגיטלי אז באסה לי...

an li shem

New member
עוד סרטים?

לא נראה לי. זה אדילה, הוא לא שחקן הוא זמר, למזלנו

הוד11

New member
לא משתתף אבל

השתתף בכתיבת הפסקול של הסרט "איש מת מהלך" והסרט מוקדש לו אגב

nothingman1

New member
ידעתם שהשיר dead man לא נכנס

לפסקול? אני אצטט מהבוקלט של לוסט דוגס: stone: ...How this song didn't make it on that soundtrack (or for that matter the record) we will never know for sure. ה"רקורד" המדובר ד"א הוא no code, השיר היה אמור להכלל באלבום

everynormal

New member
הפסקול ממש טוב

אבל בעיקרון העלילה של הסרט כזאת מעפנה, זה מן סרט כזה שמתאים לערוץ שמונה הדבר היחיד שהופך את הסרט הזה לטוב זה הפסקול, וההופעות של אליס, סאונדגרדן, אדי וסטון רק בשבילם שווה לראות את הסרט הזה, ועוד לא מראים אותם מספיק לדעתי..... אה וכמובן גם בשביל מאט דילון אחלה שחקן (איזה צעיר הוא היה שם!!!! איך הוא השתנה....)

גם אני ראיתי את הסרט הזה שלשום.

אני אהבתי. זה סרט חמוד. ראיתי רק את ההופעה של אליס. ומאט דילון..זה המתופף הראשון של פרל ג'אם?

בעצם לא,זה ההוא עם השיער הקצר?

שמאוהב בבלונדינית המטולטלת. אז מי זה ההוא עם השיער הארוך? הוא אחד מהמתופפים של פרל ג'אם?

an li shem

New member
חחחח לא.

מאט דילון זזה עם השיער הארוך..כאילו הסולן של הלהקה. שחברה שלו זזאת עם ההשיער הבלונדיני הקצר.

למעלה