חבר'ה,

Pking

New member
חבר'ה,

הרשתי לעצמי לנסות להיות shay poli ולצייר את מלכנו... זה ציור שציירתי היום בבוקר, (רבע שעה בערך) אבל לא מי יודע מה מבסוט ממנו, זה לא המקסימום לדעתי אך אשמח לקבל ביקורת חיובית/שלילית! רצוי חיובית חחח זה אמור להיות כאילו הוא מנגן בבוזוקי, אבל זה כבר סוף הדף מלמטה אז.... שיהיה יום טוב לכולם!

Pking

New member
חחחח תודה שי!

חולה עליך אחוני!

shay poli

New member
תשמע !

אני יכול להגיד לך בוודאות שאם היית משקיע יותר זמן על הציור שלך לא היית רואה אותי ממטר!,רואים שיש לך ממש כישרון! במה השתמשת? בפחם או עפרונות?,זה פחם נכון? גם אני הייתי צריך להשתשמ בפחם!,רק שפחם אני לא יודע למחוק! בכל אופן ציור באמת באמת יפה! אני חושב לעשות ציור נוסף ולהביא לו עדכון ,בגלל שהקודם היה ממש גרוע! נראה לי שעכשיו הוא שונא אותי!,הוא כבר לא מתייחס אליי,אוף!!!

שי פולי - אני קורא אותך לסדר!!!!

אתה מוכשר! אתה גאון! הציור שלך מדהים! מתי תבין את זה?! אגלה לך סוד, אבלל שיישאר בינינו, בסדר? יש שלושה דיוקנאות של פוליקר שראיתי עד עכשיו - שלך, של יוני ושל איתמר (יהורמי), שלא העלה את זה עדיין לפורום. הציונים שלי לציורי הדיוקנאות הם - כפי שאמרתי ליוני: שי - 9 בסולם פוליקר יוני - 8 בסולם פוליקר איתמר (יהורמי) - 6 בסולם פוליקר. כך שאתה זכית במקום הראשון, שי פולי. הציור שלך הוא יצירת אמנות, אחי, אז תפסיק לחשוב מחשבות שליליות, אתה תותח-על, שדר ביטחון עצמי כי אתה באמת שווה וגדול. לא הייתי אומר את זה סתם, אתה מכיר אותי. ואני בטוח שפוליקר אהב את יצירת האמנות שלך, וגם אם לא (ואני ספקן) - אז מה? שים ז*** - העיקר שאתה את שלך עשית, התאמצת, הבאת לו ציור מדהים, מד-הים שגם טרחת למסגר. תמיד צריך לשאוף לשפר ולהשתפר, כך בכל תחום בחיים, אבל השאיפה הזו לא צריכה לבוא על חשבון מחשבות שליליות על היותנו גרועים ולא טובים, כי אחרת לא נגיע לשום מקום ולא נצליח להשתפר. יש לך כישרון מולד, יש בך צניעות, יש בך כישרון - נצל אותו. שיהיה לך יום מקסים, אחי. נתראה בזאפה ב-18/4, בלי נדר.

יוני!!!!

באמת אתה מוכשר, אבל אני חושבת שעשית אותו ממש שמן בפנים, חחחחחח הוא לא כזה שמן

Pking

New member
ליז הוא כן!! חחח

טוב אולי טיפה הגזמתי.... אני מתכוון לצייר אותו שוב, אבל בתנוחה שונה, ועם קצת יותר השקעה....

Pking

New member
תודה רבה על המחמאות

ושי, חלאס עם הצניעות יתר הזאת, למרות שזה יפה להצטנע אבל לא עד כדי כך! הציור שלך הרבה יותר יפה משלי, הרבה הרבה יותר...ומה שעוד יותר יפה זה שהבאת לו את זה! אתה ציירת אותו מהמם! ממש התלהבתי... ולשאלתך, ציירתי בעיפרון רגיל, בעזרת מריחה. אני אולי אעשה אחד חדש..... ותעשה גם אתה!!
יום טוב אנשים

למעלה