חבר'ה...

חבר'ה...

דבר ראשון - החלפת המנהל. אני מבקשת ממי שרוצה להיות מנהל (עדי ספיר ונמש), ספרו כל אחד למה אתם רוצים וכמה תוכלו להשקיע ובקיצור למה דווקא אתם:) הדבר השני הוא שאני ממש מתנצלת שאני לא פה בזמן האחרון... יום שני יש לי בגרות בעריכה ואני נמצאת בחדר עריכה ימים ולילות [הכתי בשלישי בלילה (11:20) וחזרתי ב8:00 בבוקר ברביעי להתקלח וחזרתי ב9 למתכונת...] ככה שאני ממש מתנצלת שזה בא על חשבון הפורום [ועוד מליון דברים]. שבוע הבא יש את הבגרות וזהו. זה נגמר. אחרי זה סתם מתכונות ובגרויות שלא לוקחות לי את כל החיים
[על מי אני עובדת
] ערבטוב ו... סופ"ש מגניב

דורד

New member
אני בעד שלושת החמדמדים...

עדי ספיר ונמש... פורום תפוז orange כתום גזר ג'ינג'י אני בעד!!! סתם, באמת שלושתם אחלה... חחח

דורד

New member
ואני יודע שהוא לא באמת ג'ינג'י

אבל קוראים לו נמש אוףףף לא חשוב

evya06

New member
אל תתנו לעדי וספיר להיות מנהלות

כי הן הפכו את קומונת המדצים לדקטטורה של גזר סתם עדי וסאפיר אוהב אותכן אבל באמת תנו גם לאחרים לנסות לנהל או שתפרשו המקומנה ותתקדמו לפורום (ואני לא רומז לכלום....)

Oukami Kun

New member
והם אפילו נישלו את יסמין מהנהלה!

תככים ומזימות שם בהנהלת הקומונה...

A G C T

New member
טוב אז ככה...

זו חפירה...והיא ארוכה אז להיזהר...! בדיוק לפני שנה הגעתי לפורום הזה אחרי מחנה הפסח הטוב מכולם-מחנה ט', ממש עוד שבועיים אני יוצא לאותו יער, לאותו מחנה אך כמדריך של קבוצה. את כל השנה הזאתי, גם כטרומ"פ וגם כמדריך, העברתי בליוי צמוד של חברי הפורום, ניסיתי להיכנס כמה שיותר, ניסיתי לתת עצות, לתת עזרה, וכמובן גם לקבל- כי יש פה ממי! בנוסף להיות חבר בפורום הייתי גם חבר למשך תקופה קצרה בצוות אתר התנועה, ויצא לי גם לפרסמו, וגם להיות שות בו כתכנאי. אני חושב שבתור מדריך שבאמת נותן את כל מה שהוא יכול לקבוצה, למדריכות שאיתי בצוות הקבוצתי, ליישוב, למועצה ולתנועה מגיע לי לנהל את פורום התנועה. זו עבודה קשה ומתאגרת, ואני בטוח שיש לי מספיק כוחות, מספיק זמן ומספיק מוטיבציה להמשיך להוביל את הפורום המעולה הזה, ולקדם אותו ככל שאפשר. במידה ואבחר מאוד אשמח לחלוק את תפקידי ביחד עם מנהלת (עדי/ספיר) ביחד, או אף בשלישיה! אני מאמין שאני מתאים לכך מאוד, וגם בעל מספיק שנים כגולש בפורומים של תפוז [ואל תתנו לכרטיס האישי לבלבל אתכם כי אני החלפתי איזה 3 כרטיסים] על מנת שאוכל להבין את הפעלת הפורום ואת ניהולו. מקווה שאוכל להיות מנהל בפורום הזה לשנים הקרובות ובהצלחה גם לספיר וגם לעדי!!!! -נמש-

אהלן ווסהאלן.

איסמי ספיר, אנא תילמדיה פי אל מאדרסת הרצוג. סתם סתם. אז אני ספיר, מדצית, מגזר. הגעתי לפורום לפני.. שנה וחצי בערך. אני לא הכי נהנת לרשום את זה, כי זה נשמע כמו איזה מצע בחירות>< אבל יש מטרה? נלך עליה. בכל אופן, שני הדברים שאני הכי אוהבת כרגע בחיים שלי, זה התנועה, ואינטרנט [מחשבים, וכל העולם הוירטואלי על כל רבדיו] והפורום נראה לי בדיוק שילוב של שניהם. אז איזו עבודה אני יכולה לעשות יותר טוב, מאשר משהו שאני אוהבת? כל יום בממוצע יוצא לי להיות איזה חמש שעות על המחשב
גם כשאני מתלוננת שאין לי זמן, אני למעשה יושבת על המחשב. אז ככה שזמן לפורום, תמיד יש לי. [אני אפילו מנהלת קומונת מדצים מדחים
{שליטה!}] יש לי דבקות במטרה, ואני חייבת שכל דבר שאני מעורבת בו יהיה על הצד הטוב ביותר. וג'אסט פור דה רקורד, אני מעודכנת במה שהולך בתנועה. אני יוצאת לכל הסמינרים [גם עדי!], וחשוב לי להיות חלק[: עכשיו, שאלה, המנהלים חייבים להיות דווקא ספיר\כרמל או עדי\כרמל? ואם כן, למה?

A G C T

New member
לדעתי יכול להיות מצב של עדי/ספיר

אף אחד לא הבטיח לי מראש מקום...

justsilly

New member
מה הכוונה ב-

עדי/כרמל או ספיר/כרמל? פשוט בוחרים אחד משלושתכם, לא..? אני לא חושבת שצריך להגביל את הבחירה..

A G C T

New member
לדעתי היא התכוונה שזה יהיה אני ועוד

אחת שננהל. ואני ממש לא מבין למה....

אני מעדיפה ששניים יחליפו אותי

כי כשהדברים נופלים על בנאדם אחד אז זה יותר מדיי... י/ש המון דברים שאפשר לעשות ולהוסיף לפורום ואז זה קצת פספוס אם זה רק בנאדם אחד... לכרמל לא מובטח מקום מראש... כמובן שהדינמיקה הכי טובה פה [כמו בהדרכה
] היא שיש 2 - אחד בן ואחת בת, אבל זה לא הכרחי והסיכוי שווה לכולם. ייבחרו השניים שלהם יצביעו הכי הרבה אנשים. על ההצבעות אני אסביר שבוע הבא. סופ"ש מגניב
.

דורד

New member
אני רוצה בSMSים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אללה מסחור בני המושבים... וואו...... אני לא יודע מה עובר עליי?!??! אוףףףף אני קצת בבית וכבר חזרתי להיות פעור... אני לא באמת כזה... זו העייפות שמשפיעה עליי אל תתייחסו!!!

דורד

New member
לא לפלאפון שלך יא בלונדה...

אפשר לפתוח הצבעת SMS סטייל נולד לרקוד

למעלה