חברה...

חברה...

מה קורה פה?? הכל שומם!!! יאללה להתעורררררר יודעים מה... תספרו משהו מגניב או נחמד שקרה לכם היום..

jast

New member
אני שורקת!!!

אני שורקת גדול... שכל הרחוב ישמע! אני גאונה.... אדווה לימדה אותי לשרוקP=

MANEL1991

New member
אוי היה לי כ"כ כיף היום!

היה לנו שפ"ק... ציירתי עץ כזה מאגניב עם ריבועים ריקים כדיי להדביק שם תמונות של הקן... מחר ממשיכים עם השפ"ק:] בקיצור דבר מאגניב מאוד קרה לי היום.

כן מנאל היה כיף? גם כשהיינו עם

ולרימיר תקועים בחדר היה כיף? אגב רינה יש 5 אנשים שקונים חולצה...........

jast

New member
מה איתי? גמאני!

ותזכירו לי שוב, למה אנחנו לא מדברים על זה בקומונה שלנו/מסנג'ר?

כי אם כבר פתחתי הודעה אז צריך

לנצל אותה חבל לפתוח עוד ועוד ועוד ועוד נושאים..... וזה הקטע זה כולל שירי וגיל....

jast

New member
אתם מתפלאים שאנחנו היחידים בפורום??

כמה פעמים "פורה" אמרה פה כבר שדיי עם השיחות האישיות. זה ממש לא מעניין אנשים אחרים כמה רוצים חולצה של קיני ראשון. כאילו ברצינות, כל פעם אומרים לכם את זה מחדש, ואתם מתעלמים.. בשביל זה בעצם פתחנו את הקומונה לקיני ראשון... ותכלס, אני יודעת שאני לא הייתי נשארת בפורום הזה אם זה היה הפוך, וגם אתם לא! אז פעם באמת היו אנשים בפורום הזה.. איך את מצפה שככה יהיו עוד אנשים מקינים אחרים? או שבעצם שלא אכפת לך, וכנראה שבעצם לא אכפת לך כי אף פעם לא אכפת לך!

היי ילדה קחי נשימה... יש כאן המון

נושאים לדבר עליהם כמו אמממ שאלון לדוגמא אם זה מה שמפריע להם אז סליחה אני לא צריכה לקבל רשות מאף אחד בשביל לרשום דברים פה....

jast

New member
כמובן,

את לא צריכה לבקש רשות.. ואת יכולה לכתוב מה שאת רוצה... אבל קשה קצת להתחשב באחרים?! אני לא מדברת עלי, לי זה לא מפריע.. אבל אם אנשים אחרים כותבים לך שזה מפריע- אז תפסיקי! למה לעשות דווקא??

זה לא לעשות דווקא זה ניראה לי דבר

מאוד מאוד מטומטם שגם שיש נושאים אחרים הם גם ככה לא מדברים אז דבר קטנטן ומסכן שרשום מול אלף ואחד הודעות שרשום כאן מפריע להם זה נישמע ממצב דפוק

jast

New member
אז תנסי לחשוב במקומם..

עובדה שעל השאלונים הם כן עונים. חוצמזה, מי אני שאדבר במקומם.. לא אכפת לי... תעשי מה שבא לך, אני רק אומרת שזה ממש אגואיסטי מצידך, כי אם זה היה הפוך את היית מתעצבנת(ואז לא היה טוב.)

לא זה כזה מטומטמם שעל משפט אחד

פתאום לכולם זה מפריע כאילו פתחתי שירשור בשביל זה או משהו פשוט הזכרתי את זה בהודעה שגם ככה הייתי צריכה לשלוח וחוץ מזה את יודעת מה? רינה שאלה משהו טוב? אז לפי דעתי זה משהו לא טוב

MANEL1991

New member
קוראים לו דניס...

וכן שני היה נורא כיף כי גם אחרי שהלכת אז חני מהקבוצה שלי התחילה לרדת על החל"ת שלנו והיה כ"כ מצחיק....הוא לא ידע איפה לקבור את עצמו.... וגם כי החל"תית הלכה מוקדם אז זה בכלל גרם לאושר... בקיצור היה מצחיק ברמותתת הרמנו שם לכולם את המצב רוח על חשבון החל"ת:] מסתבר שהוא כן מועיל במשו...

כן כי הוא לא התעלל בך וזה שהוא ניסה

להרוס את הדלת של הקן לא ממש היה אכפת וזה דבר רע כי לתקן את זה עולה מלא מלא כסף..... אני יודעת שקוראים לו דניס בכוונה אני קוראת לו ולדימיר !!!! אמרתי לך את זה גם בקן!!!!

MANEL1991

New member
כן מותק אחרי שהלכת אז הוא ניסה לגעת

בי.... הוא חתיכת מטומטם...הציע לי חברות עשרות פעמים....כמעט העפתי לו סטירה לקטנצ'יק הזה.... אבל מה לעשות...אני ראיתי רק את הדברים הטובים בשפ"ק הזה... ולא נורא שהיו דברים פחות טובים... אה, ד"א אני לא זוכרת שאמרת לי שאת לא קוראת לו דניס....חחחחחח דווקא מצחיק:]

באיחור רב..../images/Emo99.gif

משהו טוב..אהמממ..הX קומונרית שלי התקשרה אליי היום..מואהאהא..אני מרגישה מיוחדת פחח..פסיכופטית שכמותי
יומטוב.. סתומרת..לילה טוב(?)

משהו טוב אני חייבת לספר מה שקרה

היום! שי שלי חזר מאילת(סוף סוף!) והיה ממש כיף כי נפגשנו והוא קנה לי דברים כאלה מתוקים!!!! ואני ממש ממש מאושרת!!!

למעלה