חבר'ה

חבר'ה

בגלל שהפורום מת וכל הודעה חדשה היא רק של אאוטוויט האלה להודיע משהו על הלהקה שלהם אז אני פותחת פה משהו ממממ תנו המלצה של שירים של בלינק שמתאימים לרגעים הבאים- עצוב בודד שמח כועס חרמן מבולבל טיפש מאושר מאוהב שונא צבוע השאלון מנוסח בלשון זכר אבל מתייחס לשני המינים חח

m i c k e y 15

New member
חח מהשירים שאני מכירה

מבולבל- feeling this מאוהב- first date שמח- all the small things מאושר- the rock show חרמן- mutt? חח עצוב- miss you טיפש- what my age again כועס-Dammit כי נשמע לי כועס בשיר הזה..חח

COW COW

New member
אני...

עצוב- Adam's song בודד- Story of a Lonely Guy שמח- Josie (אחד השירים היותר טובים) כועס- אין חרמן- Family Reunion הכי חרמן בערך שיש. מבולבל- Aliens Exist טיפש- The Country מאושר- Peggy Sue מאוהב- Don't Leave Me שונא- אין צבוע- אין

ג'וסי בהחלט אחד השירים הטובים

אני יותר חשבתי שהוא יהיה בקטע של מאוהב...

אוי רעיון טוב

עצוב adam's song/ stay togheter for the kids אוע טוב אין לי כוח לכתוב באנגלית :/ בודד סטורי אוף אה לונלי גאי/ איי מיס יו שמח פירסט דייט/ דאמפוויד :) כועס דאמיט ופאגי סו חרמן פאק א דוג D: מבולבל ואט וונט רונג טיפש וואטס מיי אייג' מאושר זה לא שמח? טוב נו, ממ.. ג'וזי [: מאוהב מ&מ'ז נראלי שונא מה זאת אומרת? S: צבוע ....

hen 182

New member
ואה, נושא טוב...

קבלי ח"ח עצוב - בהחלט של 'השיר של אדם' בודד - Not Now יש לו משהו ממש עצוב בקול, וגם הליריקס. שמח - going away to college כועס - בהחלט ש Obvious חרמן - feeling this. מבולבל- reckless abandon טיפש - Mutt. מאושר - aliens exist ''השיר של טום'' מאוהב - i miss you שונא - stockholm syndrome צבוע - another girl, another planet

tomact

New member
אוקיי

עצוב: i miss you בודד: אממם..לפי השם אולי dont leave me שמח: elien exist חרמן: fuck a dog XD מבולבל: whats my age again טיפש: first date מאוהב: online song

Green for a Day

New member
אני לא מכירה ממש הרבה שירים =/..

אבל עוד מעט אני קונה עוד דיסקים אז אני אענה בינתיים על חלק P: (נגיד ש..) עצוב- adam's song בודד- I'm lost without you/ I miss you שמח- first date כועס- stay together for the kids?.. חרמן- feeling this?.. מבולבל- aliens exist טיפש- what's my age again מאושר- josie מאוהב- always שונא- לא יודעת.. צבוע- לא יודעת..

יסמינעע

New member
יאא רעיון יאפה ../images/Emo13.gif

עצוב- Adam's song בודד- i'm lost without you/ story of a lonely guy שמח- all the small things כועס- stay together for the kids חרמן- fuck a dog חחח
מבולבל- feeling this טיפש- what's my age again מאושר- the rock show מאוהב- always/ going away to college שונא- Dammit צבוע- מאיפה לי?
ביי לכולמ

למעלה