חבר'ה

miha

New member
חבר'ה

אני ממש מרוצה מהנייד הזה.. ערכתי קצת וידאו עם המצלמת וידאו הדיגיטלית. שיחקתי קצת MOTOGP 3 וקצת AMERICA'S ARMY הכל עובד כמו שצריך. צרבתי דיוידי ויצא מהר וטוב. בקיצור אני שמח שהלכתי על זה. MX6625 GATEWAY Intel Centrino Mobile Technology Intel Pentium M Processor 740 (1.73GHz) 2MB L2 Cache 533 MHz System Bus 15.4 Inch Widescreen Ultrabright TFT WXGA LCD Screen 512MB (2x256) of Dual Channel DDR2 RAM Memory (expandable to 2GB) Intel Graphics Media Accelerator 900 Dynamic Video Memory Technology (DVMT) with support up to 128MB of shared video memory AC ’97 2.3 Compliant Audio with built-in speakers 80GB HDD (4200 RPM) Hard Drive DVD Multi-Format Double Layer Write Max Speed: 8x DVD +/-R, 4x DVD +/- RW, 2.4x DVD+R DL, 24x CD-R and 10x CD-RW disks DVD Multi-Format Double Layer Reads Max Speed: 8x DVD-ROM, 8x DL/+RW, 24x CD-ROM disks 4-in-1 Digital Media Reader: Secure Digital, Memory Stick, Memory Stick-Pro & MMC 56K ITU V.92 ready Fax Modem Built-in Intel PRO 802.11g Wireless LAN Adapter Type I or Type II PCMCIA Card Bus 10/100 Integrated Ethernet, 4 USB 2.0, 1 FireWire, 1 VGA, Microphone In, Headphone & Audio Out Dimension: Height 1.40 x Width 14.09 x Depth 10.39 inches Weight: 6.27 pounds אני יודע שיש תוכנות שבודקות ביצועיי מחשב... אני מכירים תוכנה חינמית וטובה ?? תודה למר בנג'מין שעזר לי בקניית המחשב. $$$

miha

New member
דרך הגב

איך אני יודע אם זה דותן או סונומה ומה טוב יותר ? בכל מקרה אני שמח

המחשב טוב

אבל הדיסק הקשיח לא מספיק מהיר לטעמי. נסה להחליף אותו אם אפשר לאחד עם 5400RPM או יותר. כדי לדעת אם זה סונומה צריך לדעת מה הצ'יפסט של לוח האם (הוא צריך להיות ALVISO). אם זה אכן ALVISO אז לפי שאר הנתונים המחשב הוא מבוסס סונומה.

המחשב טוב

אבל הדיסק הקשיח לא מספיק מהיר לטעמי. נסה להחליף אותו אם אפשר לאחד עם 5400RPM או יותר. כדי לדעת אם זה סונומה צריך לדעת מה הצ'יפסט של לוח האם (הוא צריך להיות ALVISO). אם זה אכן ALVISO אז לפי שאר הנתונים המחשב הוא מבוסס סונומה.

miha

New member
זה אומר שזה .....?

סונומה ??? דותן ?? מה יותר טוב ?? ואתה יודע אולי על תוכנה לבדיקת ביצועים ?? תודה רבה

אתה מבלבל בין המושגים

דותן הוא מעבד והוא יכול להיות חלק מסנטרינו או סונומה. סנטרינו היא פלטפורמה מסויימת וסונומה היא פשוט השדרוג שלה.

senseBOP

New member
דרך אגב, נהנייד הוא סונומה בוודאות!

ניתן לדעת לפי דגם המעבד. אם הוא נגמר באפס אז הוא סונומה. אם הוא נגמר בחמש אז הוא דותן.

miha

New member
אז זה אומר שהמעבד טוב...נכון ?

שקיבלתי את המחשב הווינדוס כבר בפנים אבל הם שמו כל מיני שטויות כאן.קיבלתי את הריכברי דיסק, אם אני יתקין מחדש זה עדיין יהיה עם כל השטויות ?ואם כן, אני יכול להשץמש בדיסק אחר של ווינדוס מאותה סידרה ולהשתמש בסיסמה שקיבלתי עם המחשב הזה ??

Ixion

New member
הדרך הכי קלה לדעת אם זה סונומה

זה לפי הFSB. לסונומה זה תמיד 533.

miha

New member
עוד אחת....

יש איזה רעש שיוצא מכיוון המקלדת, כמו שריקה קלה אבל עדיין יכולה לעצבן שיש שקט בחדר. שהמאוורר עובד אני לא שומע את הששריקה אבל שאני רק גולש ושקט כאן אני יכול לשמוע.... זה נורמלי ? שוב תודה לכולם. ואולי אתם מכירים תוכנה שבודקת ביצועי מחשב ? או כרטיס מסך ?

למעלה