הלהב של הלייטסייבר שבמציאות עשוי מלייזר כמו בסרטים או שזה סתם מתכת/פלסטיק בצבעים מיוחדים? ואם כבר מדברים, ראיתי בלוח המודעות של הפרום הזה פוד מירוצים למכירה, זו בדיחה, נכון? הרי לא ייתכן שקיים רכב מרחף במציאות...
זה סתם חתיכת פלסטיק/מתכת זוהרת..אי אפשר לבנות להב אמיתית כרגע מ2 סיבות: -אני לא חושב שמישהו בעולם מצא דרך להגביל קרן לייזר לאורך מסויים -ההספק כוח בשביל כזה דבר צריך להיות בגודל של מכונית. ולמה לא? אני מוכר את הפוד שלי. מצב מצויין, שנת 2001..
אתה מתבדח, אני יודע, ורק למקרה שלא, הפוד המירוצים הזה הוא בטח רכב שנראה כמו פוד המירוצים מהסרטים רק שהוא מונע על ידי גלגלים קטנים ומנוע בנזין רגיל, אין דבר כזה רכב מרחף, פרט לסקיי-כאר שנמצאת בשלבי פיתוח
כאילו יש לי פנש ממש ישן בבית שניראה כמו ידית של לייטסייבר והוא מברזל ויש לו גם כאלה גילופים אם אני יוכל אולי לחפש משהו נייר לא לא אולי משהו קשיח שקוף בעיגול לצפות אותו בנייר צלופן כחול לשים גם נייר צלופן מעל המנורה וליסגור אותו עם איזה פקק שחור משהו אבל ליצבוע אותו בכחול אתם חושבים זה ילך??
ולא נחלתי הצלחה מרובה... כלומר, לא שהשקעתי בזה יותר מדי, אבל ממה שיש וכולי לא השקעתי, כי זה לא באמת יצא משהו ש- או יראה טוב, או יהיה טוב ללחימה, זה יהיה סתם כאילו... קיצר קניתי לי שתי לייטסייברים יפות וחמודות וזהו.
אני מתכנן לעשות את זה רק הידית אבל אני עכשיו אני חושב על זה, אני רוצה לעשות כזה שפיץ שיהיה אפשר לתקוע מקל...(או הברגה) כדי שיהיה יותר קל להלביש לזה אפקט במחשב...