חבר'ה

Flash Button

New member
חבר'ה

תסתכלו על עצמכם.. מה נעשה מכם? וכן, אני מדבר על חבורת הציניים בפורום שחושבת שהיא מצחיקה. אווירה של פורום צריכה להיות אווירה נחמדה, ולא שכול אחד שכותב הודעה צריך להיזהר שלא להעקץ על ידי אחד הרדודים שנמצאים פה, וחושבים את עצמם מאאאגניבים בגלל שהם גדולים. אולי הם נותנים כאן מכה קטנה ומעירים את הפורום, אבל להעיר את הפורום צריך לעשות בצורה של הודעות נורמליות ונעימות לקריאה, ולא בשטויות כאלו..אישית אני כבר כמעט ולא קורא פה בגלל האטומים האלו, ואני בטוח שאנשים אחרים שקראו פה ואיי פעם חשבו לכתוב, יוותרו על הרעיון כשירגישו באווירה העכורה. גאד, תתבגרו!! אתם בפאקינג כיתה יג' ועברתם כבר את גיל 18 ותקופת השטויות והבלאגנים. תודה.

טוב בסדר...

קודם כל אני לא עברתי 18... אז... מותר לי לעשות שטויות? ובאלגאנים? דבר שני באמת לא צריך לקחת קשה!ורק שתדע זה שחוש ההומור שלנו ירוד... זה לא אומר שאנחנו לא בוגרים אולי קצת מפגרים
... (כאילו אני לא! אני התקבלתי לעתודה!! להנדסת חשמל באונ' ת"א
)
אבל בכל מקרה זה הכל בצחוק והכל ברוח טובה אם אנחנו פוגעים אז אני מבקש סליחה בשמי ובשם חברי (היקרים!)! שיהיה שבוע נעים לכולם! ואתם יודעים הכי חשוב שיהיה מצחיק!!! לי הולך להיות שבוע ארוך... ומעייף אבל אתם תהנו לכם!

אה אוקיי

מעכשיו נפרסם רק הודעות באווירה נחמדה. אני כבר הכנתי כמה הודעות, הנה הכותרות שלהם. פשוט תבחרו איזו הודעה ואני אפרסם אותה:
איזה יום יפה ונחמד בטכני...
היום הלכתי במדרחוב בטכני והיה כל כך כיף.
חשבתם פעם כמה יפה תעודת השוחר שלנו
אז מה עם המדריך צעק עליי כמו בהמה
בטוח הייתה לו סיבה
והנה כמה הודעת מעניינות לקריאה:
20 דברים שלא רציתם לדעת על האוכל בטכני.
מה באמת קורה בהילטון אחרי כיבוי האורות
גם אני שומע את הקולות המטרידים האלו כל בוקר...
אני ממתין לבחירתכם.

צריך להוסיף

צריך להוסיף למה הכלבים בטכני נעלמים ויום אחרי זה יש לוף... וגם פינת המתכונים בעזרת המצרכים הנמצאים בחדר אוכל (כולל אבקת הלבנה והדבר היבש הזה שהם קוראים לו לחם)...

וגם...

כמה סבון צריך לשים במדיח עד שהוא נדפק ואז צריך לחכות שהקצף יעלם... מה באמת קורה לתפוח כשהוא עובר במדיח...

אפשר בכלל לכתוב פה ספר:

"1001 משפטים שלא תשמעו את המדריך שלך אומר" עם משפטים כמו:
נכון. אתה צודק.
אפטר? לך על זה
זה נכון. יש לך זכויות.
תקשיב, אחרי הכל, שנינו בני אדם שווים, ואני לא יותר טוב ממך רק גלל שיש לי שרוך הדרכה.
מה דעתך בעניין? היא חשובה לי.
וכן הלאה...

חחחחחחחחח

אהבתי... חזק!!! אפשר גם:
הניקיונות האלה נראים קשים, בוא תן לי לעזור לך
לא בא לך ללכת לחדר אוכל? קנה משהו בשקם עלי ותשמור את העודף
כשאתה מסיים לאכול אל תרים את המגשים תן לי לעשות את זה

bunny18

New member
ואפשר גם להוסיף...

> למה מפגרים הולכים לי"ג-י"ד?? > למה אנשים בי"ג-י"ד נראים כמו שי... > למה 4 פסים זה יותר בושה מאסף פסים.. > ובעיקר.. למה י"ג-י"ד חושבים שהם מצחיקים ומיוחדים...

מה אתה רוצה???

אני לא מבין מה הבעיה שלך? מקודם התלוננת על זה שאנחנו צוחקים על חדשים בגלל שהם קטנים מאיתנו... הפסקנו את זה ועכשיו אתה מתעצבן מזה שאנחנו צוחקים על הטכני ועל המדריכים??? והמדריכים לא יותר גדולים מאיתנו וכולם שונאים את הטכני (טוב... כמעט כולם...) אז מה??? תגיד לי מה אתה רוצה??? וזה גם היה יותר מצחיק אם היית אומר: למה זה יותר בושה 4 פסים על הכתף מאשר פס זוהר על הרגל

bunny18

New member
לאונס קיפודים...

הייתי אומר על הפס הזוהר.. אבל אצלנו בב"ש לא הולכים עם פס זוהר.. ולא עם חולצות ירוקות מיתחת למדים.. אבל זה לא ממש מעניין אף אחד אז אני אפרט לגבי.. כמו ששאר האנשים יצפו ממכם..

Flash Button

New member
זה פשוט מדהים

איך שאנשים שעזבו את הטכני כמו לעתודה למשל, מתנהגים אחרת. ההשפלה..

כן צח

הוא דיבר עלייך. הוא רואה שאתה הבוגר פה, ובגלל זה שאתה עזבת את הטכני לעתודה, אז הוא מקשר בין הדברים. או בשפה שתבין: צוויץ צוויץ צוויץ צוויץ.

יופי אייל יוופפיי...

טוב האמת זה היה יותר ברור בפעם השניה... אם זה היה מכוון אלי אז למה אדון "באני המכובד" ענה במקומי? אבל אם להיגד את האמת, (זה מכוון לפלאש) אני לא הבוגר מהשלושה... אולי היותר חכם (חחחח...). ובכלל אנחנו נורא מצחיקים אתה צריך לראות אותנו במציאות! זה סתם לא נראה לך כי פה אנחנו (בעיקר אייל) כותבים מלא שטויות! אבל תודה בכל מקרה!

Music Fan

New member
אנחנו באמת משעשעים...

אני לא חושב שיש יום אחד שעובר בטכני בלי שאנחנו ממש צוחקים לפחות צחוק אחד כזה שכואבת הבטן מרוב הצחוק. וזה עושה את החיים מאושרים יותר, לבוא כל היום ולצחוק ולהתבדח... דבר שאני מניח שלא כולם יכולים להגיד על החיים שלהם... נכון

למעלה