חברה!!!!

BAVL FREE RIDEl

New member
אהה נזכרתי!!!!!

אחו אחו..... סליחה! שלום אנשים טובים, רציתי לשתף עותכם בסיפור חיי! שמי נאור בוולי... נולדתי לפני חודש בערך ההודעה הראשונה שלי הייתה בפורום אופניים משם עברתי לפורום מחוננים ואי קיו אחרי זה לא יכולתי להפסיק אהההה אחוווווווו סליחה, כעת אמשיך... המשכתי הלאה והלאה לכל מקום שהרוח הוירטואלית העיפה אותי, ובכל פורום שידי נגעה נשארו אגרסיות ריבים והרבה אנרגיות שליליות בעעע, צ'טער... כעבור כמה ימים שמתי לב שאני לא מסוגל להמשיך וגם אם כבר נמאס לי לעצבן אנשים עדיין הייתי חייב לכתוב ולכתוב, הרגשתי אנרגיות של רוחות טרולי עבר דגולים עוברות לי בין האצבעות עם כל הקלדה, הרגשתי בעננים כל התקופה הכל נראה טוב והיה נדמה לי שאף אחד לא מסוגל לקחת ממני את תחושת האושר הזאת, לא ווירטואלים ולא אנשים מהעולם האמיתי!!! עד שלאט לאט ההודעות שלי הפסיקו לרגש והרגשתי שכוחי דועך יותר ויותר בכל הודעה... וואחחחחחחוו וואחוווווו צ'יוווווו עדיין לא וויתרתי וניסית לחדש ולהגיע לרמות חדשות של חוצפה ותעוזה... היום הגעתי למסקנה שאני גוסס ולא יעזור לי כלום, הייתי בכל מקום ראיתי הכל וניסית הכל.... אחווווווו........ סליחה שוב אבל מעט הכבוד העצמי שנשאר לי אומר לי שתמה תקופה. ואני חושב שתם זמני במרחב הוירטואלי,אז..... בצער רב וביגון אני על במה זאת מודיע שימי תמו... תודה לכולכם שקראתם עד לפה זאת סופה של ההודעה Stats Service Is Unavailable

למעלה