חבר'ה...........

חבר'ה...........

החלטתי לחזור, אתם מקבלים אותי בחזרה? ולאלה שלא מכירים אותי, אני ליאור ואני די וותיקה כאן בפורום אבל הפסקתי לפני כמה זמן..והחלטתי לחזור...

מקבלים את כולם../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif

שמח שחזרת

תודה מותק!!!!

חחח...אם זאת אני בתמונה? הלוואי!!!!!!!! זאת הילארי דאף!!!! והיא מדהימה!!!!!!!!!!!!! אני יצרץ לך עכשיו עוד תמונה שלה ויש לי עוד המון ככה שאם תרצי עוד רק תבקשי

LipStiK

New member
היא באמת מדהימה!!!וברוכה השווה!

אני לא הכרתי אותך, אבל כנראה שהגיעה הזמן...
אני גל, בת 14...!!

אופס!

חשבתי את מתכוונת לתמונה בכרטיס, בתמונה שצירםתי זה אהובי אהרון קרטר המושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אבל איך הוא יכול להיות אני אם אני בת? והנה עוד תמונה שלו וגם שלו יש לי הרבה מאוד אז אם אתר רוצים רק תבקשו

SuGar and SpicE

New member
לא יודעת חחח..

בתמונה ההיא הוא נראה כזה בין לבין.. הוא נראה לי יותר לכיוון של בן אבל לא רציתי להעליב למקרה שתגידי שזאת תמונה שלך א משהו
אז הלכתי על הניסוח הדיפלומטי

רגע...

אוף, זה מה זה מבאס שאני לא מכירה כאן הרבה אנשים...תקשיבו, מי שלא מזהה את הניק שלי ולא זוכר שהייתי בפורום כנראה שהצתרף אחרי שעזבתי ובגלל זה אתם יכולים לעשות לי הכרות קטנה ולכתוב לי מי אתם, גיל ושם, לא חייבים מעבר אלה רק אם רוצים אבל שיהיה לי קצת מושג כי אני מכירה רק את הוותיקים כאן למרות שלא נשארו הרבה בכלל, טלו'ש, איפה כולם????? איפה מאיה? וקרן? וברו'ש? ושלה כאילו, אני ידבר איתה באייסי ואשאל, ואור, ועוד הרבה אחרים שהיו? לאן הם נעלמו?

באמת הצתרפו הרבה חדשים...

קרן - עסוקה .. היא קופצת מדי פעם לכתוב כמה הודעות.. מאיה - נעלמה.. זה קורה לכולם באיזשהו שלב בצבא..
ושלה - פה.. ולאור יש בעיות במחשב אז הוא נאלץ לפרוש מהניהול גם
וזהו.. חוצמזה כל השאר נמצאים בפורום
את יכולה לעבור על הדפים האחרונים ולראות ששאר האנשים אכן כותבים פה

אהה ועמית אמר לי

שהוא לא היה בפורום בגלל שהיו לו בעיות במחשב.. אז הוא אמר שבקרוב מאוד הוא יחזור

אדוושי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אבל מה הקטע?

כל פעם שלא יהיה לך להיכנס תפרשי? פשוט תעשי הפסקה בלי לידע את כולם... יותר פשוט

vashla

New member
ליאור ליאור ליאור ליאור ליאור ליאור

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כן כן כן כן כן!!!!!!!!! בטח!!!!!!! יו אני שמחה לראות תניק (
) שלך פה.... רק שתדעי שאהרון תפוס- ואחיו תפוס עוד מכיתה ו'! (לא שניק היה ב-ו', אני...)

למעלה