חבר'ה...

חבר'ה...

שאלה לי לכל הנשואים/ נשואות, גרושים/ גרושות, רווקים/ רווקות... האם התפשרתם אי פעם בבחירות הזוגיות שלכם? האם השלמתם עם העובדה שיותר טוב ממה שיש לכם לא תמצאו או יהיה קשה למצוא ופשוט התפשרתם מכל מיני סיבות או לחצים או כי פשוט לא היה לכם כוח למצוא דבר יותר טוב? המאושרים בזוגיותם יבואו ויגידו כי יותר טוב לא חשבתי שאני אמצא, הם פשוט אסירי תודה על המזל הגדול שנפל בחלקם... המאוכזבים בזוגיותם יבואו ויגידו כי המשפט "לכל סיר יש מכסה" לא מצוי בלקסיקון שלהם כי אין דבר כזה... ואני אומר, שאפשר למזג בין שני הגישות, כן , נדירים המקרים שהמכסה סוגר הרמטית (פעם ראשונה שיצא לי לכתוב את המילה הזו, תעירו לי על שגיאת הכתיב, אם יש SNETA) . המכסה לרוב ישב עקום, צריך פשוט לסדר אותו שישב הכי טוב שאפשר. מה דעתכם? מתי בערך הפסקתם לחפש והחלטתם להשקיע במה שיש לכם? יום טוב לכולם.

דפנה101

New member
לצערי אני במצב הזה...

יש לי חבר, הכל טוב ויפה, אבל אני מרגישה קצת "גדולה" עליו. אין לו שאיפות או תכניות, הוא מתגלגל עם החיים, ולא מוצא את עצמו כל כך.. אני לא יודעת כבר.. קשה לי, לא יודעת אם אני מתפשרת ויכולה למצוא יותר טוב, או שבגלל שטוב, אז מחפשים את הרע...

seeyou

New member
מתי בערך הפסקתי לחפש ?../images/Emo140.gif

אני חושב שמיד אחרי שהיחלטתי "לחתוך"... יצאנו 3 שנים...בהם יצאתי עם עוד הרבה על מנת "לבדוק" את האפשרויות.. אחרי שקראתי את ספרו של דייל קארנגי לקחתי ניר ורשמתי את היתרונות וחיסרונות של כול המועמדות... עד היום לא מצתער... נכון ,בסעיפים מסויימים היו אחרות עם ציון יותר גבוהה,אבל בסה"כ רק עם אחת הרגשתי "שלם"-נוח,רגועה.. ירד הרבה גשם מאז.... איך הפתגם אומר?: Choose your love, love your choice.

למעלה