חברה....

חברה....

מכוון שאני לא ממש מכירה פה אף אחד,אז ספרו לי קצת על עצמכם.... יעני גיל,איפה לומדים,תחביבים וכו.... ומה אתם חושבים על מסגרת השוחרות....

Prince Yoni

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif

אני יוני בן 15, עולה לי', התקבלתי לאלק',אני לומד בטכני בחיפה אוהב את החבר'ה שם ונהנה ללמוד שם. תחביבים... אממ.. סרטים, חברים, לצאת מאוד, ספורט - טניס שולחן כדורסל/רגל, מוזיקה, ומה שביני הנוער אוהבים לעשות.. היכרות נעימה!

אז ככה...

קוראים לי מתן ...ואני גם כמו יוני באלקטרוניקה אני קר בקריית שמונה ..נהנה ממזגרת השוחקות בסך הכל .. ו..אולי ספרי משהו על עצמך ליפני כולם ??

ויוני...

יש לך תמונה אולי?שאני אזכר... היית איתנו באוטובוס? ולמה לא יצאת לקורס בשדה בוקר...?

Prince Yoni

New member
../images/Emo26.gif

יש לי כן תני איי סי או מסנג'ר אני אשלח לך... לא הייתי בשדה בוקר כי החוג שלנו יצא רק לבסיס הזה...רמת דוד.

shimonev

New member
קצת על עצמי

קוראים לי שמעון בן 16 עולה ל-יא' פיקוד בקרה (חשמל) בטכני חיל-האוויר ב"ש גר בקרית-גת וכל השאר זה חסוי

pure_as_fire

New member
אני....

אמיר, עולה לכיתה יא' לומד בטכני בב"ש מגמת אלקטרוניקה מערכות אלקטרוניות תחביבים... ללמוד נהיגה נחשב לתחביב??. עברתי היום תאוריה ראשונה :) עוד תחביבים זה לבלות במסיבות, לישון, בקיצור להנות מהחופש כמה שיותר כי שנה הבאה יהיה ממש ממש לחוץ

HIT EM UP

New member
אם את רוצה לדעת עלי אז כנסי

לאיסקיו מספר- 269831655 כי אני חושב שזה לא המקום המתאים... איך שבא לך!

dragond

New member
מדריכים

תגידי שמעת שהמדריכה סיוון חוזרת להולץ בתור רסר משמעת והולכת למקס את הכיתה שלך חהחהחהחהח סתםםםםםםםםםםםם

shimonev

New member
חדשה בפורום???

ספרתי קצת על עצמך איפה את לומד איזה כיתה מגמה הכול!!!!!!!!

למעלה