חבר'ה...

חבר'ה...

בעזר"ה לאחרונה ייצא לי לדבר עם כמה חבר'ה מכאן והם אמרו שהפורום משעמם אותם. למי שמשעמם בפורום שייעשה שלא יהיה משעמם! אני חושבת שיש כאן מספיק חבר'ה מעולים שממש חשוב להם מהפורום הזה ומאוד תורמים שיהיה כאן חיים! ובאמת למי שמשעמם בפורום שייתרום! לא יקרה לו כלום!

מיכלוש7

New member
../images/Emo9.gif

אם הייתי נמצאית כאן יותר...

tamarhp

New member
../images/Emo26.gifכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

או כדברי שרוך: "רוצים אקשן?" לכל מי שראה את הסטיקר של "רוצים את אריאל להיות המנהל" עם התמונה שלו, נא למחוק את זה מיד מהזיכרון כי זו תמונה מגעילה, ולשים את זו במקומה:

mayakol

New member
אז מה את רוצה בעצם??

כי אני לא ממש הבנתי מה עומד מאחורי ההודעה הזו.

tamarhp

New member
צעקו עלי

ששמתי תמונה של אריאל, אז אני מבקשת שתשכחו את התמונה. ברור?

lali37

New member
טווווווווווווווב

נורא הגיוני ונורא מציאותי... חשבתם על פשוט לשכוח מזה במקום לשים את הסטיקר ולהזכיר לנו?! וחוץ מזה אריאל, אתה בעצמך דאגת שיהיה סטיקר עם תמונה של שירה אז למה שירה מותר ואותך אסור

mayakol

New member
טוב שמעו, מה שלא הלך פה,

זה נגמרררררר... דיי כבר לכעוס, הגיע זמן לסלוח ולסלוח. שולם שולם לעולם.

tamarhp

New member
אנשיםםםםםםםםם

באמת משעמם.. סליחה.. אבל.. המכורים לא כותבים כלום, ואין למה להגיב!

טובבב...

ב"ה חשבתי שרק אני קטנונית
(אני לא) יאללה לא נגמרו הבחירות?.. ובקשר למה שיערית רשמה אז היא צודקת וצריך שלפחות כל שבוע תהיה הודעה או של משחק מעניין או של דיון מעניין !!! ואולי אני מגזימה ....

תמר ..

ב"ה אין לי כרגע רעיון לא למשחק ולא לדיון .... אני מקווה שבשבועות הקרובים יהיה לי אייסיקיו אני כרגע מחכה שהמחשב ילך לתיקון וכשהוא יחזור אני מקווה להוריד אייסיקיו...

אולי ....

ב"ה נעשה שירשור שכל אחד/אחת יגיד /תגיד איזה נושאים מעניינים אותו /אותה ואז לפי זה יהיה אפשר לפתוח דיונים בנושאים שמעניינים את רוב הפורום

tamarhp

New member
תגידי,

למה את לא באייסי? או שאין לי את המספר הנכון?

למעלה