חבר'ה !!!!!!!!! יש לי יום הולדתהיום מצפה לברכות.
T t u t i t New member 26/5/03 #2 מ../images/Emo77.gifז../images/Emo77.gifל../images/Emo77.gif ט../images/Emo77.gifו../images/Emo77.gifב../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif מעין!!! שרק תהני היה לך הכי הכי כיף שיכול להיות וזהו!!! |בלון
מ../images/Emo77.gifז../images/Emo77.gifל../images/Emo77.gif ט../images/Emo77.gifו../images/Emo77.gifב../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif מעין!!! שרק תהני היה לך הכי הכי כיף שיכול להיות וזהו!!! |בלון
L l u l i t a New member 26/5/03 #3 מעינוש../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif|בלוון|../images/Emo65.gif happy birthday שיהיה המון מזל-טוב ושתהני בחיים ושתמשכי להיות כזו פעילה בפורום... ודרך אגב- גם לאח שלי יש יומולדת אבל עוד יומיים... אהה ו.... בת כמה תהיי
מעינוש../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif|בלוון|../images/Emo65.gif happy birthday שיהיה המון מזל-טוב ושתהני בחיים ושתמשכי להיות כזו פעילה בפורום... ודרך אגב- גם לאח שלי יש יומולדת אבל עוד יומיים... אהה ו.... בת כמה תהיי
מ מעינית New member 27/5/03 #10 מזל-טוב לך מעיין../images/Emo151.gif מזל-טוב לרגל יום הולדתך ה-11(עם אני לא טועה) והרבה חלומות מיתגשמים באהבה
מזל-טוב לך מעיין../images/Emo151.gif מזל-טוב לרגל יום הולדתך ה-11(עם אני לא טועה) והרבה חלומות מיתגשמים באהבה
T TigerLilliy New member 26/5/03 #4 ../images/Emo65.gif מעין!!../images/Emo65.gif מזל טוב!! אני לא ממש מכירה אותך, אבל יש לך שם מ-ה-מ-ם ( זה גם השם שלי...) ושיהיה לך אחלה בחלה של יומולדת... ו...זהו.. טני מקדישה לך שיר- היום יום הולדת, היום יום הולדת, היום יום הולדת למעין!!!
../images/Emo65.gif מעין!!../images/Emo65.gif מזל טוב!! אני לא ממש מכירה אותך, אבל יש לך שם מ-ה-מ-ם ( זה גם השם שלי...) ושיהיה לך אחלה בחלה של יומולדת... ו...זהו.. טני מקדישה לך שיר- היום יום הולדת, היום יום הולדת, היום יום הולדת למעין!!!
י ילדה סוכר 3 New member 26/5/03 #5 ../images/Emo49.gif מעיינוש! הרבה הרבה מזל טוב, שפע ברכות ואיחולים!!! תמשיכי להיות כאן בפורום!
ל לבבות של פרחים New member 27/5/03 #7 ../images/Emo9.gifמצטערת נורא על שלא הייתי בפורום הרבה זמן .ולך,מעין: איחולי ליום הולדתך.צ'או