חבר'ה

שולי פ

New member
חבר'ה

יש לי יום הורים היום, אז אני לא אהיה כאן בשעות הקרובות.... אם אני לא אחזור... אני לא ממש רוצה להמשיך.... טוב, אני אהיה כאן בערב.

ashkeloni

New member
אני מקווה שהמורים יגידו עליך

דברים טובים... ומקווה שתחזרי אלינו במהרה

שולי פ

New member
חזרתי!

ושרדתי, לא היה כל כך נורא, דווקא לא אמרו דברים רעים. והציונים גם לא רעים. תודה על התמיכה...

../images/Emo24.gifאחותי../images/Emo24.gif

כל הכבוד אחות

ashkeloni

New member
כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

את יכולה לפרט על הציונים שקיבלת???

שולי פ

New member
תודה!!

טוב, אם אתם מבקשים, מי אני שאסרב? הרשימה די ארוכה אז מי שיגיע לסוף- כל הכבוד!! אנגלית- 100 מתמטיקה- 100 מקרא- 95 תושב"ע- 95 מחשבים- משום מה לא נתנו לי ציון ספרות- 90 הבנת הנקרא- 100 לשון- 95 הבעה-70, 98 ביולוגיה- 100 (זאת הערכה והמורה הזה מת עלי...) היסטוריה- גם אין ציון, אין לי מושג למה...חחחח נביא- 85 ג"ג- 68 חינוך גופני- 90 אומנות- 80 (אולי בגלל שלא באתי לאף שיעור...) מרובע|
יש לי רק שאלה אחת: למה זה מעניין אותכם??|

yair m

New member
וואלה ממתי יש בחיטיבה אומנות????

וודקא בג"ג אני ממש טוב.ובחינוך גופני בביולוגיה היה לי השנה את הציון הכי נמוך שהיה לי בתעודה והיא ***

מיכלוש7

New member
וואי! איזה תלמידה טובה!!! ../images/Emo12.gif

100 גם במת' וגם באנגלית???
הלוואי עלי! יש לי מחר מבחן במת' ואני מקווה רק לעבור את ה60! אבל טוב... מתמטיקה זה בהחלט לא הצד החזק שלי! עוד לא קניתי מחברת או ספר מתחילת השנה... ובכלל לא למדתי למבחן...

ashkeloni

New member
oh my god!!!

very good gardes... and i'm writing in english 'cause i reinstalled my computer (again) and i did'nt install the hebrew yet

case

New member
פשששש...

קבלו שיר הומוריסטי ומשעשע על ביצפר וחרשנים! הימים שהיינו צעירים ויפים וככה גם נראו הציונים היום קמטים במצח וזיפים בלחיים ומרוב בגרויות בקושי צפים על פני המים וכל שנייה שרק אפשר לוקחים אוויר וממשיכים ומקווים לראות ימים יפים בלי לימודים ובינתיים נשאר רק לשרוד ולהמשיך על המסלול והחופש בקצה המנהרה נראה רק כמו הרכבת ממול אבל בסוף יגיע חופש ויהיה זמן לחברה והכי משעשע, אחרי חודשיים זה מתחיל בחזרה!

למעלה