חברה?????????

YLM280280

New member
חברה?????????

תגידו יש לי בעייה אני מנסה לערוך מיקס של כמה שירי סלסה ואני כנראה עוד לא מצאתי את התוכנה הנכונה יש למישהו איזה רעיון בנוגע לתוכנה נורמלית לעריכת שירים?????????????? ובאותה נשימה - הורדתי המון קליפים חדשים של סלסה מהקונגרס בברלין ועוד.... אבל אני מנסה לאחד קליפ שחילקו אותו ל4 חלקים בחזרה לקליפ אחד גדול מישהו מכיר תוכנה נוחה לעשות את זה? דרך אגב למי שלא מכיר אותי אני יוסי מאשקלון ואם מישהו רוצה לדבר יש לי אייסיקיו 328265171 אם מישהו רוצה שמות של אתרים שאפשר להוריד מהם קליפים אז שיצור איתי קשר

Lechko

New member
יוסי...

אני עובד עם soundforge 6 של sonic foundry. תוכנה חזקה מאוד... עוד לא עברתי אפילו על חצי ממה שהיא מסוגלת ועברתי על הרבה. זאת ההמלצה שלי אם אתה רוצה לעשות מיקסים לשירים, לסדר את השיר שישמע כמו שצריך, לנרמל אותו, להוסיף אפקטים וכד'... עוד תוכנה נחמדה, טיפה יותר כבדה לדעתי מבהחינה הזאת ויותר נוחה לעבודה על שיר בזמן אמת (פיצ'רז פשוט מטורפים... ללא ספק) היא Bmp Studio Profi של Alca Tec... כדאי שיהיה לך את שתיהן :) אלכס

Palalolito

New member
מיקסים

יש בעיה, הסלסה מנוגנת לרוב חי ולכן יהיה לך קשה למקסס שירים בכללית. יש שתי שיטות מיקסוס. beat matching ו Stop!Play בראשונה אתה מתאים את הקצב לBPM זהה ומכניס שיר על בסיס התיבות המוזיקליות (8, 16, 32 וכד') בשניה אתה מחכה לקטע של שקט ואז בקטע שהקצב צריך לחזור אתה מכניס כניסה של קצב מהתחלה של שיר שונה. בסלסה לרוב מיקס די הורס את השיר לפי דעתי כי הוא מחסל לך את ההשכבה/הפלה בסוף השיר. בגדול לך על הStop!Play הרבה יותר קל וזה גם מאפשר המשכיות של הריקוד בקצב ועדיף למקסס שירים שירים מהירים כמו של LA ושהמהירות תהיה דומה בכללית.

yavin

New member
תוכנות מיקסוס טובות . .

אני יביא לך כמה שמות של תוכנות מוקרות . . . וטובות זה כבר שאלה של נוחות . . . כל אחד נוח לו עם תוכנה אחרת . . . . atomixmp3 2.1 אחלה תוכנה עם אפקטים ועוד.. ni traktor dj גם טובה מאוד יש אחלה פונקציות לופים סקרטצ'ים ועוד mj studio פשוטה וקלה pcdj red אתה יכול להוריד את התוכנות בקאזה

../images/Emo32.gifאם כבר מדברים על תוכנות../images/Emo32.gif

אתם יודעים שהורדתי פוטושופ 0.7 המלא והמקורי
וואי זו ממש פ33ה של תוכנה
זו ממש תוכנה מסובכת!! יש לי אותה איזה שבוע שבועיים ועדיין אני לא יודע איך משתמשים בה
אני סתם עושה דברים בכדי ללמוד אבל זה גם לא ה-כי עוזר
כי זו תוכנה ממש מסובכת עם מ-ל-א פונקציות
ובכלל.. שלא לדבר על ההורדה וההתקנה שלה.. צריך לפרוץ את התוכנה ולהוריד תוכנת צריבה מיוחדת ולצרוב לדיסקים ולעשות עוד כל מיני דברים..
ממש סיפור..
אבל בסוף התוכנה עובדת ופועלת מעולה
וזה מש שחשוב
הנה משהו שעשיתי
ערכתי כבר בערך 10 תמונות..

yavin

New member
הנה אחי מדריך שיעזור לך . . .

ככה תלמד עוד דברים בפוטושופ

למעלה