חברה, ...

o a k y

New member
חברה, ...

יש לי יום הולדת..... ואני נוסע לקרית אליעזר למשחק נגד ת"א. אני רוצה כרטיס לג´. כמה הוא אמור לעלות? כמה זמן צריך להיות לפני השריקה כדי להשיג כרטיס? תודה רבה!

קודם כל ../images/Emo49.gif ../images/Emo24.gif

כרטיסים ל ג´ עולים יקר
100+ לא זוכר מדוייק תגיע כמה שעות לפני ותוכל למצוא כרטיס

רמי ורד

New member
תזמין בכרטיס אשראי והכרטיס יחכה לך

בקופה. כמה פעמים אפשר להסביר אותו דבר תזמינו בכרטיס אשראי(של ההורים אם אתם קטינים) והכרטיס יחכה לכם בקופה ואז לא תצטרכו לקנות בספסרות. המחירים הם רגילים כמו כל שבת ואם הייתם באים באופן קבוע הייתם יודעים שמכבי חיפה לא מעלה מחירים בגלל שמשחקים נגד קבוצה גדולה הקופות להזמנה הם:גרבר 04-8384777 חיפה 04-8662244 אני מקווה שהבנת ולא נצטרך להסביר שוב. דרך אגב רצוי שתגיע ביום המשחק לפחות 3 שעות לפני הפתיחה

אני תמיד קונה מהספסרים אם אין בקופה

ולא מזמין בכ.אשראי א. כי אין לי ב. כי אבא שלי לא מסכים

רמי ורד

New member
תרכוש במכירה מוקדמת

דווקא אלה שגרים בקירוב לחיפה יכולים לקנות במכירה מוקדמת לגבי רכישה מספסרים אני חושב שזה רעיון גרוע כי זה נותן פרס לאנשים שעושקים את הקהל. ויתרה מזאת הסכנה מרכישת כרטיסים מזויפים הדרך היחידה לעצור את התופעה של ספסרים היא להימנע מרכישה מהם

צודק ../images/Emo4.gif

אבל כשאין ברירה חייבים ליקנות מהספסרים ולמכירה מוקדמת אני מגיע מתי שאני יכול

o a k y

New member
תיגידו.. אני ממש מבולבל - המשחק

בשבת נכון? ובאיזה שעה הוא מתחיל?

יש לי גם שאלה....../images/Emo60.gif

מישהו פה יודע כמה יעלה לי למשחק של חיפה נגד ראשון לציון(באיצטדיון הסופרלנד)???

o a k y

New member
קראתי בעיתון שביום שני הזה יש משחק

נגד ראשון. אז נראה לי שהמשחק לא יכול להיות ביום שני

רמי ורד

New member
כרטיס יעלה בין 80 ל 100

כמו שאני מכיר את האיצטדיון הזה אין כרטיסי נוער המשחק מול מכבי ת"א כן יכול להיות ביום שני ואין לזה קשר שאנחנו נגד ראשון ביום שני הקרוב אבל סביר להניח שהוא יהיה בשבת

איזה חרטה ברטה../images/Emo60.gif

זה כבר מתחיל להיות מבאס אתה רוצה לראות משחק כדורגל וצריך לשלם 100 ש´´ח רק לכניסה... ביזיון למועדון ממש בושה

למעלה