חברה

TOMYGER

New member
חברה

מה עושים כשחברה שלך לא אוהבת רומנטיקה ולא אוהבת כשמסתכליים עלייה, ואתה בנאדם שכן אוהב לפזר חום ואהבה ומילים טובות. איך גורמים לה להתרגש ועוד יותר להתאהב בך

נסיה 5

New member
לא אוהבת רומנטיקה ושמסתכלים עליה...

מוזר ביותר מיד עלה לי נורה אדומה לא חיובית בשבילה.... וגם אי אפשר לגרום לה בכוח להתאהב בך כדאי לשקול להיפרד.... אישית חושבת להיפרד ממנה לגמרי כי שני עולמות שונים כל כך לא יכולים כל כך להסתדרר בעיניי. בקשר לאיך לגרום לה להתאהב בך יותר זה רק אתה יכול לעשות במעשים כמו לקחת אותה לסרטים רומנטים דביקים, ועוד כאלה...

TOMYGER

New member
...

יש אנשים שלא אוהבים שבוהים בהם, תקנו אותי אם אני טועה... איך מורידים קצב? איך גורמים לה להתחיל לרוץ אחריי?

sani48

New member
כמה זמן

אתם ביחד?היא לא אוהבת שאתה מיסתכל עליה,ושאתה נוגע בה היא כן אוהבת?מה יש בנכם בעצם שאתם קורא לעצמכם חברים?ולעיניננו,או שהיא לא אוהבת אותך,או שהיא לא אוהבת את עצמה,ויש לה בעיה של ביטחון עצמי,ולכן היא נבוכה שאתה מיסתכל עליה יותר מדי(למרות שרב הסיכויים שזה לא הסיבה)הכי טוב שתיהיה פתוח איתה,בלי לחצים או משהו,פשוט תגיד לה שתיהיה גלויה איתך,ותשאל אותה אם היא מרגישה כמוך,אתה לא צריך לגרום לה לרוץ אחריך,מספיק שתגרום לה ללכת אחריך,שתתן לך הרגשה שאתה לא לבד במערכת יחסים הזו,ושזה הדדי,ושאתה לא סתם מבזבז עליה זמן ואנרגיה,רק בשביל לנפח לה את האגו,בקיצור תיהיה פתוח איתה,ותיתיחס יותר למעשים,ולא למילים ,אם אין שינוי,תחתוך,שיהיה בהצלחה

TOMYGER

New member
המשך

לא לא לא אל תיקח את זה לכיוון השלילי.. אף פעם לא הרגשתם מובכים כשהסתכלו עלייכם בצורה מוזרה או ממושכת? אני לא יודע מה הסיבה, אישית שלה או שאני גורם לה ללחץ מסויים. אני לא מרגיש שאני לבד, המערכת יחסים הדדית לגמריי.. עשיתי עד עתה המון טעויות בינינו, אבל שוב זה לא כזה רלוונטי כרגע.. יש בחורות שישר מתאהבות ויש כאלה שאוהבות לקחת את הדברים לאט, ומרגישות קצת שהחופש בורח להם, וזה לגימטי אני חושב... אני חושב שהדבר הנכון יהיה לעשות שהצעדים יבואו ממנה, ההתקדמות אני מתכוון. לפעמים יש רצון להעניק לבן אדם שאיתכם רק טוב, לרוב זה הדבר הגרוע ביותר שניתן לעשות.

sani48

New member
הצחקתה אותי גבר

אתה אומר לי לא לקחת את זה לכוון השלילי,אז מה זה המישפט ההזוי שרשמתה בסוף?חח

Megie

New member
חחחח

וואו.. זה כ"כ לא נכון.. יש פשוט אנשים שלא יודעים להעריך את הרצון הטוב.. וזה שהם כאלו, זה אומר משהו עליהם..לא עליך..אתה יוצא הכי מדהים שיש..היא זאת שלא יודעת לקבל את זה ומזלזלת.. שלא תטעה לרגע! מצד שני.. אני זוכרת שהיו גברים שבאמת היו בוהים בי בצורה אין סופית..זה היה קצת מביך אותי ולרוב ביקשתי שיפסיקו.. אבל זה רק כי אני נכנסת למצב מבוכה ולא ממש יודעת מה לעשות ואיך להתנהג..במיוחד כשאני עדיין לא במקום הזה-שבא לי לבהות בו בחזרה באותו מבט מסנוור..
אז גם זה בסדר..

Megie

New member

המשפט הזה מוכר לי, אקדים בסיפור אישי.. לפני כמה חודשים החברה הכי טובה שלי התחילה לצאת עם בחור.. הבחור ניהל כשנה לפנייה קשר של 4 שנים.. כבר בחודש הראשון שלהם יחד הם נפגשו המון, אבל מה שהפריע לה-זה חוסר ההבעה הרגשית שלו, לא הביע שום דבר..אפילו לא הודעות חמודות, מילים נחמדות..כלום! הכל היה מאוד קר מצידו. היא כבר התחילה לפתח רגש ומאוד פחדה שזה יהיה חד צדדי, ובהמלצתי החליטה לדבר איתו על זה..בשיחה הוא אמר לה שמאוד קשה לו להביע רגש..ושגם כשהוא כבר מרגיש..הוא בכל זאת מאוד מסוגר ולא מדבר על זה הרבה.. ואמר לה שאין לה מה לדאוג כי הוא באמת מעוניין אבל זה האופי שלו ואין שם שום דבר אישי.. האופי שלה מאוד חם..היא קיצונית ממנו, היא כל הזמן מביעה ומפזרת חום ואהבה..והעובדה הזאת מאוד הרתיעה אותה.. אני זוכרת שאמרתי לה.."תחכי קצת..תתני לזמן לעשות את שלו.." לאט לאט...הוא הכיר אותה טוב יותר..פיתח רגש..היום הם 4 חודשים יחד..אחרי חודשיים הוא כבר התוודה שפיתח רגש..אחרי שלושה חודשים אמר שהוא אוהב אותה ומאז הוא לא מפסיק לפזר מילות אהבה..עם כל ההסתייגויות עליהן דיבר בהתחלה..הכל נעלם. בקיצור, מה שאני מנסה להגיד..אם אתה רואה שהיא מעוניינת, ויש כימיה טובה..תתן לזמן לעשות את שלו.

daoli

New member
רומנטיקה זה מדבק, אז תדביק אותה במחלה

ולאט לאט אתה תבחין בשינוי. אם אתה למשל אדם שיותר מדי משתמש ב: מאמי אני אוהב אותך, וואי איזה מדהימה את, אין דברים כמוך בעולם, את אחת ויחידה, אני חולה עליך, מת על העינים שלך, את מנשקת מדהים וכו'.....יש סיכוי שזה קצת מאבד מהקסם. לי למשל יש נטייה לפסול בחורים שמחמיאים יותר מדי, זה פשוט לא נשמע אמיתי, חול חול ואין מה לאכול. אולי היא גם כזאת שהיא צריכה את הרגש,הכוונה והמבט שיבואו עם המילים כדי שזה ירגיש לה אמיתי. אל תתבאס מזה, פשוט תנסה קצת אחרת. בקשר למבטים, אז לבהות בבחורה זה בהחלט עלול להיות מביך, בעיקר אם זה מסוג המבטים של: אני חודר אליך, אני רוצה לטבוע בתוכך....... אומנם יש מקרים שיש מקום למבטים מהסוג הזה, אבל יש מקרים שהם לא נעימים או לא בזמן ובמקום הנכון, זה קצת כמו שליחת ידיים .אולי במצב אינטימי שלכם לבד זה מרגיש נעים ונוח, אבל בתור לקופאית או בפגישה עם חברה זה מביך ומרגיש לא מנומס. שים לב מתי אתה "חודר" עם המבטים שלך ובאיזה סיטואציות זה מרגיש לה לא נוח.

TOMYGER

New member
ממממ

כמה זה נכון המשפט הזה כשמתרחקים הבן זוג מתקרב יותר? כמה טוב זה יעשה? אני קצת התרחקתי, פחות טלפונים, נותן לה ליזום, בודק אותה, ואכן כן היא יוזמת מתקשרת, נותנת לי הרגשה שהיא מעריכה הרבה יותר ושזה לא מובן מאליו. ובפגישות שלנו אני מתנהג הכי טוב שיש, צ'ארמר.

Megie

New member
מאוד אינדיווידואלי

באותה המידה שהמשפט ש"בחורות מתאהבות בגברים שמזלזלים בהן" נכון.. והוא לא, גם אם יש מספיק בחורות כאלו..עדיין לא הופך את האמירה לגורפת ונכונה..ככה גם המשפט הזה, אני למשל..אם במהלך בניית מערכת יחסים, הבחור מתרחק-אוטומית זה גורם גם לי להתרחק. לך תדע, אולי אם תתרחק ממנה, זה יגרום להפקט המראה-והיא תתרחק עוד יותר.. כמובן שלתת לה מרווח ליזום-יכול להיות רעיון מעולה.. אתה לא אמור להיות היחיד שרוצה לראות אותה.. ולעולם לא תדע אם היא מעוניינת להיפגש כמוך-אם לא תשאיר לה פתח ליזום...תמשיך להשקיע אבל תשאיר גם לה את המקום להראות נכונות כלפיך.

TOMYGER

New member
מגייי

זהו שכל הקטע הוא שהיא כן יוזמת וכן אומרת בוא ניפגש.. זה שאני מחליט מתי ולאן זה מתפקידי כגבר... להוביל אני מרגיש שאני כל כך קרוב לפתח אלייה רגשות ואני כן רוצה, אבל אני לא יודע אם זה בא ממקום טבעי או פשוט כי אני מרגיש שהיא מתרחקת קצת, מה שלא כל כך גם בטוח, זאת סתפ הרגשה שלי. היא יוזמת והיא נוגעת בי ואני מצחיק אותה ואני מנסה כמה שיותר תמיד לאתגר אותה, ולחדש לה דברים ודייטים.. אבל וואלה אני בנאדם שאוהב שמרעיפים עליו אהבה ואוהב לדעת שהכל הולך כמו שצריך ולפעמים שזה לא מרגיש ככה אני נכנס לחרדות.

Megie

New member
רובנו ככה

כשאתה מפתח רגש ומרגיש שהצד השני קר ולא מביע, זה מכניס אותנו לתחושה שאנחנו רוקדים טנגו לבד.. ודווקא ברגעים האלו- צריך באמת להכנס לעומק ולהבחין בדברים הקטנים שהצד השני כן עושה..אם גם הם לא קיימים, אז כנראה שהתחושה היא לא פרי דימיון..ואז באמת צריך לקבל החלטה לגבי ההמשך.. אחרת רק כשזה נגמר אנחנו מבינים כמה התעלמנו מהסימנים הברורים ששידרו לנו לאורך כל הדרך. אני מציעה לך לבחון את אופי ההתנהלות שלה..האם זה רק חוסר הבעה או גם מרכיבים נוספים.. כי חוסר הבעה הרבה פעמים נובע מאופי, מהתפתחות רגשית איטית..משהו שכן יתחזק ויעלם..אם זה יותר מזה..אולי זה לא מתאים.

למעלה