ח'ברה...............

toosh23

New member
ח'ברה...............

אני בייאוש...............מה עושים.....???

שב ואל תעשה עדיף.....

א. תפילה.... תמיד עוזר.... ב. לפעמים עדיף באמת לקחת פסק זמן ולחשוב קצת...(או פשוט לא לחשוב בכלל....גם אופציה...) ג. תתעודדי....כולנו איתך....!!!

קליט

New member
אם לא תגיד למה אתה מיואש איך נדע מה

לייעץ לך ?... פתח פיך ויאירו דבריך ! אתה לא מצפה שאגיד לך למשל . . . .יאלה תן ריקוד ! יהיה בסיידר !! ?? . . . או שכן ? ? . . . .

kiss 18

New member
טוש, ניסית בסוף להרים אליו טלפון?

(ברצינות, אם את רוצה לדבר אני במסרים בשבילך..ברצינות אני מדברת...!
..)

שמערל9

New member
קיס, עשית פדיחות...

הבחורה עם הטלפון היתה totoa1 ולזאת בכלל קוראים toosh.... איייי, נו מה לעשות, אלת היופי, לא אלת החוכמה

kiss 18

New member
חחחח צודק, סליחה! בושות...

חחחחחחח איזה דפוקה אני! סורי סורי סורי התסלחי לי?! תודה!

toosh23

New member
אמממ...

זה בסדר, תרגישי בנוח!קורה שטועים...שבוע טוב... ובשורות טובות!

kiss 18

New member
../images/Emo24.gif

אמן, בשורות טובות מ-4 כנפות הארץ! שבוע טוב!

אנחנו כולנו

פה בפורום בתקופת שידוכים כל אחד מודה שזה התקופה הכי רעה בחיים אין מה לעשות בסוף נגיע לחוף מבטחים ואז נודה לבורא עולם נסתכל אחורה ונגיד כמה חבל שהיינו עצובים באותה תקופה באותה מידה יכולנו להסתכל על זה באופן אחר אבל תכלס` קל לדבר קשה לעשות מה שנותר זה לפחות לנסות לחזק את רוחנו בהצלחה לכולנו ובפרט בשידוכים...

קליט

New member
שידוך זה כמו רכבת -תמיד באה עוד אחת

ראיתי זאת בדף מסר שלך ! וואלה חמוד ! רק שהרכבת כבר תגיע לתחנה הסופית שלה ! . . . .

מה ניראה לך כולם פה מרגישים?

ברור שכולם כאן מאותה סיבה שאת כאן... אין מה לעשות זה הגיל וזה התרגיל! גם אני ביאוש וגם אני סובל מיזה אבל משתדל לקחת את זה בסבבה ולזרום אם הזמן הזה כמה שיותר טוב... אני על סף דיכאון וגם אני מרגיש מצב מלנכולי שבחיים לא הירגשתי. אבל אני לדוגמה אם קשר או בלי קשר לשידוכים מאד היתחזקתי ברוחניות. ואני לפחות שלם אם עצמי בקטע הזה. אני מקווה שה` יעזור לי למצא את החצי השני שלי במהרה אמן. וגם כולי תפילה עליכם שתמצאו כוא``ו את זיווגו בקרוב אמן.

למעלה