חבר'''''''''''''''ה

חבר'''''''''''''''ה

בקשה אישית לכל מי שיהיה בבאר שבע היום לעודד את הנגנים מלא במיוחד מישו מהם שאני אישית מאוד אוהבת שמו בישראל איתן אלבז אה וד"ש חם ממני לנדב ביטון!!!!

nuly123

New member
הייתה הופעה מדהימה! ../images/Emo9.gif

אמנם הקהל היה "מנומס" כהגדרתו של עמיר אבל האווירה התחממה והיה הרבה עידוד לנגנים המופלאים (וגם הקדשה של "יש לי חלום" מצד עמיר לאיתן אלבז, הרווק שבחבורה). עמיר שוב התעלה על עצמו עם המנעד המדהים וכ"כ שמחתי לשמוע שני שירים שנוגעים הכי עמוק שאפשר - "קצת לבד" ו"החולם". הדואט עם אבי ב"את שתבקש" היה יפהפה ובכלל בחירת השירים הייתה מעולה (אבל תמיד אפשר עוד... והקהל ניסה "להתמקח" ולבקש עוד בסוף רשימה של שירים... לא שזה עזר, וההופעה הסתיימה בביצוע ענק ל"יגדל אלוהים חי"). היו חסרים הריקודים של מושיקו ב"נשמתי", אבל ב"מורה לחיים" כבר עלו ובאו הרקדנים... בין לבין הייתה גם קצת שירה בציבור - "מצווה גדולה להיות בשמחה" ו"הבאנו שלום עליכם" בניצוחו של נדב ביטון האחד והיחיד! תודה ענקית לעמיר ולכל הנגנים על הופעה מעולה ומרגשת!

flee

New member
לא תפרגנו קצת תמונות למי שלא יכל לבוא?

או במילים אחרות, מי שצילם מוזמן להעלות תמונות מההופעה... תודה.

טל טל 20

New member
לאנשים המיוחדים, באהבה ../images/Emo9.gif

תודה ענקית על אתמול, מזל שיש אותכם נאמר עליכם אוהבת ומעריכה המון, ברמות שקשה לתאר !!

liormm2

New member
היה מוקסם! וגם היום בבית ספר אמירים בשכונה ד'

הוא שר ניצחת איתי הכל, מורם לחיים, וכשאת עצובה כייף לראות אותו יום אחר יום.. ואתמול בהיכל התרבות היה הדרן חזק וסיום של יגדל אלוהים חי... מרגש מאוד!! היה ביצוע מטורף ל-החולם ול-קצת לבד פשוט מדהים וכל מילה נוספת מיותרת... היה מופע ענק!!

liormm2

New member
כן אבל לא בדיוק.. כנס

הוא שר בבית ספר אמירים בשכונה ד' זה היה מופע בשם נוף ילדותי בהשתתפות ראש העיר והרבה מכובדים כולם חתמו על אמנה למיגור הפשע והאלימות בשכונה ד' ועמיר כאחד שגדל בד' בא להופיע בחינם... ביצע שלושה שירים חתם על האמנה כמו כולם והיה ממש נחמד! זה גם בית ספרו של עמיר בילדותו והוא אפילו זיהה את המורה שלו לספורט.. חח היה נחמד.. אני זכיתי כי זה גם בית הספר שאני גדלתי למדתי בוא וזה ליד ביתי וזה נמצא בשכונתי.. אז יצא לי להיות גם אתמול בהיכל התרבות וגם היום בבית ספר אמירים!! לילה טוב :)

עמירה20

New member
בהתחלה הייתי בטוחה שבית ספר עמירים בקרית ים

זה שליד הבית שלי. ולרגע נבהלתי שהיה אצלינו עמיר בקרית ים ולא יגעתי. אבל הבנתי שמדובר בבאר שבע. איזה כיף לך אתה בר מזל, גם ראית את עמיר ביום אחר יום, וגם אתה גר לידו בבאר שבע ואתה יכול לבוא ולבקר אותו בכל יום ובטח אתה גם פוגש אותו ברחוב עם נדב ושמוליק ואסף...... תמסור לו ד"ש ממני.

liormm2

New member
עמירה

האמת שלפני שעמיר עלה אז נדב ביטון בא וישב לידי וליד חי ועוד חבר קובי.... דיברנו התחלנו לנחש איזה שירים הוא ישיר ונדב אמר לנו שזה הפתעה... קובי אמר שיהיה אלוף בשחור יגדל אלוהים חי וניצחת איתי הכל... נדב אמר זה הפתעה וגם כשחי אמר כשאת עצובה ניצחת איתי הכל ומורה לחיים נדב לא הגיב.. ואז הוא לחץ את ידנו ועלה להופיע ... נכון עמיר גר לא רחוק ממני.. לעומת זאת נדב גר בחולון... :) יום טוב ומחכים לשידור מחר בגל"ץ!!

עמירה20

New member
איזה כיף לך

אני מקווה שהיה לך מאוד כיף לדבר עם עמיר אני מקווה שתפגוש אותו הרבה ואל תשכח למסור לו ד"ש ממני.

sdavid1

New member
עמיר גר במיתר?

חח אני גם מבאר שבע.. דוד שלי גר במיתר :] זה קרוב אלינו

למעלה