חבר'ה...

7liel7

New member
חבר'ה...

אני עוזב את הפורום
שלא תבינו אותי לא נכון, אני מאוד אוהב את הפורום ואתכם, אבל, אתם פשוט מפציצים הודעות בפורום ויש לי מעט זמן פנוי להתעדכן בפורום, וכל פעם שאני נכנס לפה אני רואה רשימות של הודעות. אני ממש רוצה ומעוניין לקרוא את התגובות והדעות שלכם בפורום אבל, אני פשוט לא מסוגל כי כל פעם שאני נכנס לפה יש נושא חדש ועליו יש איזה 200 תגובות ואני גולש בפורום רק כמה פעמים ביום... אז זהו.. ביי. ואל תדאגו אני אמשיך לצפות בסדרה. תשמרו על עצמכם.

ילד רע 16

New member
?

לא ברור ולא מובן לי. חצי מהפורום זה משחקים, כל השאר זה שרשורי פרקים. לא כולם קוראים הכל, חלקם פשוט מגיבים וזהו. אין ממש עדכונים חשובים, וחוץ מזה - אתה לא חייב להשתתף/לטעום הכל מהכל, זה לא מונע ממך להיות כאן. גם אני גולש בהמון פורומים, ברובם אני יותר קורא, חלקם אני גם מגיב - אבל זה לא מונע ממני להתעדכן בכל אחד מהם.

Yarinv

New member
יש כזה דבר שנקרא "אופן צפייה"

ואתה יכול לקבוע שם שכל שירשור עם כמות מסויימת של תגובות יתכווץ או שתבחר שלא להראות תגובות בכלל (זה מה שאני עושה וזה נוח מאוד) ונושא שתרצה לקרוא את התגובות שלו תלחץ עליו ואז יופיעו התגובות. ואם בכל זאת אז להתראות.

Yarinv

New member
בפס הכתום שנמצא מתחת לסרגל כלים של הפורום

איפה שמופיע "הודעה חדשה" וכו' אז מצד שמאל בשורה הכתומה מופיע "אופן צפייה" ואם תלחצי על זה תראי את האפשרויות.

dairy milk

New member
חח תשמעו, ../images/Emo220.gif

איזה טיעונים יש לכם :] ו, ליאל, נכון? טוב, אז אני מבינה אותך.. יש איזה פורום שהרבה חברות שלי בו, וזה מערכת ממש דפוקה, ונכנסתי אליו והם פשוט מספימים כל היום ופותחים הודעות חדשות של "מה נשמע?" או "מי פה עכשיו?" וזה ממש מטומטם, וכל חצי דקה נושא יורד עמוד. כאילו, אתם קולטים, פעם אחת פירסמתי שם הודעה ואחרי חמש דקות חזרתי ולא מצאתי אותה עד שהגעתי לעמוד השלישי ושם היא הייתה! מפחיד, הא?

dairy milk

New member
נצלושון ../images/Emo220.gif

היום ב17:00 לכל בעלי הוט, בערוץ "בידור ישראלי", עדן הראל וג'ייסון דנינו הולט אחד על אחד בתוכנית "שניים". כולם לראות

dairy milk

New member
אה טוב, ../images/Emo220.gif

חשבתי שלא כי הייתה פרסומת שיש עונה חדשה

למעלה