חבר'ה...

S h A n Y 1 7

New member
חבר'ה...../images/Emo66.gif../images/Emo78.gif

באיזה פיצה בעיר עושים משלוחים בשישי בערב? תודה

Ana1 9

New member
אף פיצה לא פתוחה למשלוחים בפ"ת

חרשתי על מספרי טלפון לפני שבועיים, היחידי שיש זה פיצה מטר וזה בת"א והם לא עושים משלוחים לפ"ת בגלל שיש סניף בפ"ת, סניפף שבעצם סגור בערבי שישי.

פיצה../images/Emo78.gif בעירנו../images/Emo12.gif בשישי בערב?../images/Emo6.gif

יש כאן איזו פיצריה שפתוחה בעיר הזאת בשבת?והעירייה עוד לא שלחה לשם פקחים? וואלה ממש לא יודעת
כי מזמן לא הזמנתי ולא אכלתי פיצה.אבל ראיתי במקומון שמחלקים בתיבות דואר ביום ה פרסומת לפיצריה חדשה באזור ירקונים שעושה משלוחים גם בשישי בערב נראה לי.מליצה לך להתקשר שם ולשאול אם אכן יש אמת בפרסום והם אכן עושים משלוחים
.

יש לי רעיון בשבילך

מה שאני גם עושה בימי שישי כשאני מארגנת משהו בבית..אני קונה פיצה של מעדנות בסופר לפני כניסת השבת..:)...ואז אפשר לשים בתנור ולהנות מפיצה..

Ana1 9

New member
תראי הפיצה הכי הכי טובה בעיר

זאת פיצה ניו יורק, ענקית, עם הרבה בצק, רוטב וגבינה צהובה, והם לא מתקמצנים. אני בדר"כ מזמינה מהם 2 פיצות משפחתיות, והם עושים אותם בגודל פשוט ענק כל פיצה, כמו מה שהם מוכרים במקום שם (כי בדר"כ פיצות משפחתיות קצת יותר קטנות מהפיצות משולשים הגדולים שמוכרים בפיצריות), אני לא זוכרת כמה זה, אבל בדר"כ הם מכינים את זה, ולוקחים את זה ב4 אחה"צ, וכשהאנשים באים, מחממים את זה בתנור.

גם פיצה USA חבל על הזמן

היא דקה, וחמה (טוב, כל פיצה מוגשת חמה
), ויש לה רוטב נהדר. אבל הבעיה איתה שהיא ניגמרת מהר ואז חייבים לקנות עוד אחת...! ניראה לי שהוא מוכר ב-10 ש"ח וזה כולל גם טרופית.. פעם המחירים היו יותר סבירים לפיצה (5-7 ש"ח).

Ana1 9

New member
אפילו את ההנאות הקטנות שבחיים

לוקחים מימנו.. מה שכן, זה גרם לי לדעת איך להכין פיצה ביתית נורא טעימה.

מיכל שב

New member
אני מקווה שרונית תכנס עוד מעט

יש לה מתכון לפיצה אמיתית שיפיל אתכם מהרגליים. אם אתם מכינים פיצה ביתית אז אפשר למרוח קטשופ על עלה של מלאווח (קפוא) + שאר התוספות שאתם אוהבים - להכניס לתנור (לא לשכוח לשמן את התבנית או להניח על נייר אפייה) ויוצאת פיצה חלומית.

Ana1 9

New member
גם לי יש מתכון מאופה לחם

מתכון לבצק של פיצה ממש כמו מפצרייה. מי שרוצה מתכון רק שיגיד, אני גם יכולה לעשות משלוחים, 55 ש"ח פיצה משפחתית עם כל התוספות..

מתכון ל- ../images/Emo78.gif

חומרים: בצק: 400 גרם קמח - ½3 כוסות 1 קוביית שמרים או שקית שמרית 3 כפות מלח 3 כפות שמן זית 1 כוס מים פושרים 1 כפית סוכר רוטב עגבניות: 5 כפות רסק עגבניות קטשופ 2 כפות שמן זית אורגנו לפי הטעם 2 שיני שום קצוצות ½ כפית סוכר הוראות הכנה: 1. לערבב את הקמח עם השמרים 2. להוסיף סוכר, מלח, שמן 3. להוסיף מים בהדרגה תוך לישה עד קבלת בצק רך שאינו דביק 4. להתפיח כשעתיים להוריד נפח ולהתפיח שוב 5. לרדד לעלה בעובי של כ- 1 ס"מ 6. לערבב את כל חומרי הרוטב ולמרוח על הבצק 7. לפזר זיתים / בצל / גבינה מלוחה/ עגבניות – כל מה שאוהבים 8. לפזר גבינה צהובה / מוצרלה 9. להתפיח פעם נוספת 10. אפיה ב- בטמפרטורה º200 כ- ¾ שעה

למעלה