חברה....

o a k y

New member
חברה.... ../images/Emo26.gif

אני לא יודע מאיפה להתחיל את ההודעה, כעקרון אני רוצה שתעזרו לי להפסיק את השיר: ´ אוווווו שואה לת"א, קלינגר גרממני, בנין חולה סרטן, אני ירוק בדם!!´
ככה, זה שיר מגעיל, פוגע, לא קשור לכדורגל וממש הורס אותנו ואת האוירה בקהל. תחשבו שוב על השיר ´שואה על ת´א´ זה נורמלי? זה מטומתם! תחשבו על כל האנשים שהיו בשואה, אתם יודעים איך הם הרגישו? גם אם השיר בקטע של בדיחה, הוא לא מצחיק. אז אני רוצה 1) לכתוב איזה מאמר באתר הרשמי של מכבי חיפה (www.mhaifa.co.il) 2) איך ניתן להגיעה למישהו עם השפעה בחוג האוהדים? תודה

אפר0ק0ית

New member
זה לא בעיה... דבר ראשון צריך-

להפיץ את זה בקרב אוהדי מכבי חיפה, וגם צריך קודם כל, שכל המשתתפים בפורום יביעו נכונות לעשות זאת {אני מוכנה!!!} וככה כל אחד ישכנע את האנשים שהוא מכיר {והולכים למשחקים} להפסיק לשיר את זה, זה שיר ממש דוחה לדעתייי... אני דבר ראשון ידבר עם מישהו שכולם מכירים אותו הוא הולך גם לכל המשחקים גם בחו"ל אני ידבר איתו ועם כל החברים שלו ואני יבקש ממנו שיעביר את זה הלאה...

ועכשיו לסיפור השבועי../images/Emo60.gif

זוכרים את המשחק מול אטריה שנה שעברה לפניי המשחק תוכנן לשרוק בוז בהמנון האוסטרי. התאחדות מעודני קבוצות ואפילו פולטקאים ניסו למנוע את הבוז הזה... אבל בכול שרקנו(הייתי במשחק ושרקתי) בוז שלא שמעו כלום(חוץ מהבוז כמובן) ועכשיו להקשר אני לא חושב שאפשר להפסיק את השיר למרות שאני אישית ה רוצה שלא ישירו אותו

O n y X

New member
צריך להתמקד

בלעודד את הקבוצה שלנו שהיא מכבי חיפה. במקום לבזבז אנרגיות של שנאה על קבוצות שלא שוות את זה . אגב, אח שלי מקבל חגורה ירוקה בקראטה (דרגה שלישית)הוא בן 8.5, גם אוהד מכבי חיפה (דור העתיד...)

o a k y

New member
תרדו מהשנאה לקבוצות

אנחנו יוהדים וכשאתה אומר ´שואה על ת"א´ רתה מקלל את אבות אותיך, אבות אבותיי ואבו ישראל ז´ל. צריך להעיף שיר זה מהכדורגל הישראלי!

למעלה