חברה

p a p o n

New member
חברה../images/Emo25.gif

לילה אחד חברה שלי נשארה לבדה בדירה, בן הזוג של טס לשבוע,והשאיר אותה לבדה.היא ביקשה ממני ומחבר משותף להישאר ללון איתה. היא הלכה לישון בחדר השינה שלה.אני התנדבתי לישון על שטיח ליד ספה גדולה עלייה ישן הגברבר המסוקס שלי.גופו נמתח לאורך מטר תשעים,קצוץ שיער עד כאב.ידיים גדולות ומכילות.אני יודעת מה שם המשחק הפעם.פיתוי ומי שנשבר -נשבר. אני שוכבת בזוית העין שלו,בחולצה גזורה שלו מהמסלול ציצי אחד לכל כיוון.בוקסר עם פתח השתנה. מחכה ליד שלו,אני יודעת שהיא בדרך אליי.רק מתי? מתי? אני יודעת שקשה לו להתאפק,אבל הנימוס מחייב,לא נעים מחברה יקרה,והוא יודע שקשה לי לשלוט בקולות שהוא גורם לי להוציא. יד חמימה נשלחת לחזה,מעסה בחום.התגעגעתי,הוא אומר.את רוצה? בטח רוצה, אני חושבת.הוא נשפך אליי מהספה.חיוך ממזרי על פניו.נראה כמו ילד חמדן. מה איתה,אני שואלת.תתאפקי, הוא אומר.אומר וחודר... אני נושכת לו את הכתף חזק.הוא מתאפק לא לצרוח.זה מה שלימדו אותם את הצנחנים,כוח סבל.הוא בולע רוק וממשיך.מותק, הוא אומר,ומרחיק לי את הכתף מהשיניים,מצמיד לי את כף היד וסותם לי את הפה.הוא מגביר את הקצב ומחייך למראה הבעת פניי המשתנה לרגועה יותר ויותר...

למעלה