חבר'ה..

חבר'ה..../images/Emo185.gif

קודם כל אנה מצויין!!!!!!!!!!!!!. עדיין יש את הפורום בפורום העולמי שבו יש את 50 המדורגות וכל יום זה מתעדכן דירוג יומי??. כי אם אין...אין כמו באתר ATP שכתוב כמה נק' מקבל כל אחד.. אז אם אין ת'פורום הזה איך אתם יודעים כמה נק' היא מקבלת?.

הינגיס

New member
שי, במיוחד בשבילך...

טבלת דירוג הניקוד לשנת 2003. רק נשאר לבדוק את נתוני הטורניר, וכך לראות את הניקוד...

האמ..../images/Emo185.gif

אין כ"כ נתונים של סופוט יש את שלב 3(או משהו זה לא יהיה) אבל יש 300,000$ ואין נתון כזה,בכ"ז תודה רבה רבה רבה!.

הינגיס

New member
זה נקרא טייר 3, ותסתכל בתחרות

הכי בכירה, ז"א 225 אלף דולרים. אני חושב שהשינוי נובע מהעובדה שחלק מהתחרויות מוסיפות את האירוח לסכום הפרסים, ולכן זה יוצא פרסים של 300 אלף דולרים. ולפעמים הטורנירים מוציאים גם דפי מידע...

chany

New member
אולי היא היתה פצועה. למה אתם

כל כך רעים? גם אלון.

אלון222

New member
לא קרה לה כלום

המשחק התקרב ל-3 שעות.רק המערכה הראשונה לקחה 80 דקות. אני התעייפתי רק מהמתח. אנה רגילה למשחקים האלה ודינארה בת ה-17 התעיפה והותשה.. התעייפה..הותשה...עד שפרשה בגלל תשישות. אנה עשתה את הבלתי יאמן.וכל הכבוד לה. הפציעה והתשישות של האלופה היוצאת הפעם הם לא תרוץ להתאוששות המדהימה של אנה משובר השיוויון המאכזב.

האמ..../images/Emo185.gif

לפי החישובים שלי כרגע,אנה אמורה לעלות בסה"כ שלב אחד,לפנייה ניצבת סלש (
) ואחרי סלש פטרובה הבעיה היא שפטרובה ממשיכה לנצח בסן דייגו והיא גם משיגה נק'...

פזית85

New member
לאור הטבלה של הניקוד אז....

אם אנה מנצחת את שניידר היא תקבל 138 נקודות. 103+12+23 הסבר 103 נק' על העלייה לגמר, בתקווה שתנצח את שניידר, וכן 23 נק' בונוס לניצחון על שניידר, אם יושג. ועוד 12 נק' בונוס שאנה צברה עד כה. בסך הכול, אנה צברה עד כה 78 נק'. האם חישבתי נכון?

למעלה