חבר'ה...

• פותח הנושא Aeon
  • פורסם בתאריך

Aeon

New member
חבר'ה...../images/Emo124.gif

לפלאש (Flash) אמור לצאת סרט ב - 2006! הכל עדיין ראשוני, עדיין לא היה אפילו ליהוק של שחקנים... מה שכן ההתרגשות גוברת... תגובות?...,תגובות?...

The Human Torch

New member
לא שמעתי על זה כלום...

איפה שמעת על זה? בכל מקרה, גם יוצא ב-2006 סרטים לאיירון מן, קפטן אמריקה, סופרמן, לוק קייג', עוד סרט לספיידרמן ואקסמן - בקיצור, המון סרטי קומיקס.

Artoo Detoo

New member
אני יודע שיצא

יצא באטמן מתחיל ופאנטסטיק פור. אני יודע שב-2006 יצא אקסמן 3 וסופרמן חוזר. ב-2007 או ב-2006 יצא ספיידרמן 3 והאלק 2. אבל לא שמעתי על פלאש, איירון מן וקפטן אמריקה! זה יהיה מגניב!
שמעתי שיכניסו 3 רשעים בספיידרמן 3, בסצינה הראשונה יראו את ספיידי נלחם נגד סאנד-מן, ואז סאנד-מן טובע והופך לבוץ... בהמשך הסרט ספיידי שוב יאבד את היכולות שלו (כמו בספיידרמן 2) ואז לאט לאט הוא יהפוך למוטציה ובקרב נגד הגובלין (שזה בעצם הארי) יצמחו לו עוד 4 ידיים. באותו זמן שספיידי הופך לעכביש ענק הרומני הזה (שכחתי מה שמו) הופך לערפד ואחרי שקונורס מביא לספיידי את הזריקה (זה אמור להיות אשתו של קרייבן לא?) ואחרי שספיידי חוזר להיות רגיל הוא נלחם גם בערפד וגם בגובלין ואחרי שהערפד הופך את עצמו בטעות לעטלף ענק הוא בורח משם כשהוא מחזיק את הגובלין ברגליים שלו. קראתי את זה מאיזה אתר חובבן, יש הרבה סיכויים שזה לא מה שיהיה.

orange666

New member
הערפד- מוריוס

תסריט הזוי. אני בעד ששת הרשעים! למרות שעכשיו שחושבים על זה, זה לא הגיוני כי אוק.דוק. כבר מת עוד מספיידרמן2...

vaiu

New member
../images/Emo46.gif

מורביוס! מייקל מורביוס די כבר להמציא לו שמות אחרים!

Aeon

New member
אחרי בדיקה...

קפטן אמריקה יוצא רק - 2007 ולא ב - 2006... לצערנו...

piter parker

New member
שמעתי........

שגם ספיידרמן יצא רק ב-2007 זה נכון (אני מקווה שלא )

Aeon

New member
וגם איירון מן (ב -2007)

המקורות שלך מטעים...

The Human Torch

New member
אז טעיתי בשנים...

לא היה לי כוח לבדוק ב-imdb. בכל מקרה, לא נראה לי שמתכננים סרט לפלאש. איפה קראת את זה?

A CharmedOne

New member
לא עושים גם...

סרט על סופה, כי האלי ברי רצתה תפקיד ראשי, או משהו....?

The Human Torch

New member
2006...

עם במאי גרוע ביותר. איך מצטרפים לגכל"ם? נראה לי שמגיע לי חברות של כבוד.

orange666

New member
בעע...

אתה אומר שהבמאי גרוע כי שינו אותו או כי הוא תמיד היה "גרוע"? מה זה גכל"ם?

The Human Torch

New member
אחד יותר גרוע מהשני...

מת'יו וואן, שהיה אמור לביים, הוא בכלל יותר מפיק מבמאי. לתת כזה פרויקט ענקי לבחור שביים רק סרט אחד? נראה לי החלטה תמוהה. בראט ראטנר, הבמאי החדש, ביים סרטים "גאוניים" כמו שעת שיא ואחרי השקיעה. אני לא מצפה ממנו להרבה, אולי הוא יפתיע. בכל מקרה, אף אחד מהם הוא לא וגם לא יהיה בריאן סינגר.

למעלה