חבר'ה!

דיתוּש

New member
חבר'ה!../images/Emo124.gif../images/Emo63.gif

אני יודעת שלא כתבתי כאן כמה ימים, פשוט נסעתי לטבריה ולא הייתה לי גישה לאינטרנט
רק רציתי לומר שהיה כיף [חחח איזה קטעים אני אח שלי וחבר שלו עשינו שם לדתיים... חחח חבל"ז... רגע אני חייבת לספר-עלינו במעלית אני, אמאבא, אח שלי וחבר שלו {הוא בא איתנו} ואז נכנס ילד קטן... {דתי, אבל זה לא קשור} ואז אח שלי וחבר שלו נעמדים לפני הפתח של המעלית ומתחילים לקפוץ ולצעוק "אין יציאה! אין יציאה!" חחח ואז הם נתנו לו לצאת... כמה צחקנו... חחח...], ושהתגעגתי המון לכולם, ו... המשך פסח [שתכף נגמר] שמח מאוד! [ושלא תחשבו, קראתי את ההודעות של כ-ו-ל-ם
] אוהבת, אני

דיתוּש

New member
כמה שתפוז השתגע היום!../images/Emo63.gif

זוועה! רציתי להגיב והוא עושה לי "הדפדפן לא פעיל" או משהו דומה... תפוז, השתפר יא חתיכת *** וגם **-**** לך ****** יא ******
*מרביצה לתפוז מכות* אממ... רואים שאני קצת מעוצבנת..?..
היי, זה מגיע לו! שיתחיל להרגיע... ועכשיו לעיקרון-תודה עדי
, כמה טוב לחזור -דמעת אושר-

דיתוּש

New member
והנה קצת השלמות <נא להיכנס...>../images/Emo63.gif

יש לי להמליץ גם על הספר "יש ילדים זיג-זג" של דיוויד גרוסמן שהוא ספר מקסים. גם על הספר The Giver של Lois Lowry שהוא ממש חובה, מדהים, הוא נתקע לי בראש המון זמן... שירים-טוב, ישראליים אני רואה כבר שהמליצו על השירים שאני אוהבת... אני לא חושבת שקראתי את זה [בטח קראתי ולא שמתי לב]-אבל מהפרוייקט של עידן רייכל אהבתי מאוד את השירים "בואי" , "אם תלך". ראיתי שזה שרשור של שירים עבריים... אבל מאוד רציתי להמליץ על Clocks של Coldplay [ועוד מהשירים שלהם-"In My Place", "The Scientist"] התמונה החמודה הזו ששמה כאן חומוס צ'יפסלט הייתה ממש מתוקה! אבל... אממ... אני אמורה לזהות את מי שבתמונה?
סליחונת אם כן, אבל אני לא... ילדה קשת קליטה שכמותי...
נדיה [Tribe Spirit], שמחתי מאוד לקרוא על הקשר המחודש בינך לבין חברה שלך! חברים טובים שווה לשמור, ותשמרי עליה חזק חזק, שלא תברח
נעה מכה שלישית-הרשיני נא לברך אותך בברכת ברוכה הבאה גדולה שתלויה בשנייה הזו בשלט חוצות כאן מחוץ לביתי! טוב לא בדיוק, אבל קרוב מספיק...
אז ברוכה הבאה!
והסיפור שלך היה מקסים, אני מאוד מחכה להמשך
שרהל'ה היקרה שנעלמה לנו-מזל-טוב גרנדיוזי ומיוחד! שיתמלאו כל משאלות ליבך הכמוסות, ורק הטובות שביניהן
ויקי-אני איתך sister, ומצטערת מאוד לשמוע על הרגל השבורה. אבל זה יעבור, כמו כל דבר אחר.

QuEeN oF mE

New member
התגעגעתי! ../images/Emo24.gif

כבר אמרתי לך את זה?
בכל מקרה אני שמחה שנהינת! ואח שלך ואת..נשמעים קורעים לאללה!
והממ..הרגל..כן..יהיה בסדר..נו..עוד דיי הרבה זמן אבל..
בינתיים גם קיבלתי קביים אוי ויי..זה דיי מסובך..

tribe spirit

New member
מקסימונת...../images/Emo118.gif

את היחידה(*אהמ אהמ*) שהגיבה...תודה... טוב מאד שחזרת!!!WE MISSED YOU!!!

דיתוש../images/Emo48.gifבואי ונשתה לחיי החזרה שלך

לפורום
למרות שרק לקצת נעדרת ונכון שגם אני קצת זמן בפורום אבל זה מוזר בלעדייך בפורום,כן זה נכון
אז .. בואי ונשתה לחיי חזרתך לפורום
ולמי שלא אוהב יין תמיד יש גם בירה
אוהבת תמיד נעה

שלומצי

New member
אפשר לנשום לרווחה!../images/Emo9.gif

גם את חזרת, גם תפוז חזרו, ואפשר לפרק את החדרים האטומים, זהוזה! אפשר לחזור לאט לאט לשגרה.....

למעלה