חברה!!

916in my draem

New member
חברה!!../images/Emo12.gif

אנשים(mexmex) אז ככה יש לי cr125 96 וביום שבת האחרון נשבר לי הבית קלאץ טוב אז ככה מה אני רוצה ממכם? משהו מכיר מקום או אדם פרטי שמוכר כזה חלק? mexmex תגיד כמה עולה בית קלאץ+רפידות שמה אצלכם? אנשים אני חייב תשובה מהר...........ככל שתענו מהר אני אסע מהר

MexMex

New member
בבקשה...

ברוב המקרים, בית המצמד (מה שנקרא בלעז Clutch basket) המקורי הוא לא מציאה מי-יודע-מה... ישנם מספר יצרנים של בתי מצמד, שעשויים מאלומיניום איכותי מכורסם (ולא יצוק). המפורסם והוותיק מהם, הוא הינסון (Hinson) שבתי המצמד שלו משולים ליצירת אומנות באלומיניום... עפ"י האתר של הינסון, מס´ החלק שלך הוא H110, ומחירו כ285 דולר (עפ"י אתרים אחרים, ראיתי גם ב225 דולר...וגם ב190 דולר). איפה לקנות? בדוק עם ג´ף יקירנו...אין לו בקטלוג אמנם, אך לא נראה לי כי תהייה לו בעייה להשיג... נ.ב. - שמה אצלנו זה לא ארה"ב, וגם המחירים אינם ארה"ב...הכי טוב זה "שמה אצלו" => ג´ף.... אדיוס

pugy

New member
P.E

קניתי לפני כמה חודשים בית קלצ´ של PERFORMANE ENGEENIRING מיוצר מאותו אלומניום ואותה השיטה של הינסון, רק עולה 80$ פחות...

916in my draem

New member
תודה../images/Emo13.gif

תודה רבה
אנשים......עוד משהו יודע איפה אפשר להשיג (בארץ) כזה בית קלאץ???? אני מקווה שעוד ייצא לי לרכב החודש

למעלה