אני רוצה להגיד תודה לכל מי שהאזין.
רענן לוי נדקר למוות לפני שנתיים במועדון בשפיים... אחרי חקירות מסתבר שסיבת הרצח הייתה טעות בזיהוי. רק לפני כמה חודשים נתפסו ונעצרו החשודים במעשה... הוא היה בנאדם טוב, הוא לא היה קשור לכל הדברים האלה אף פעם... והוא היה חבר שלי. הרבה שאלו אותי למה לא הסברתי מההתחלה את כל הפרטים ושאני הולך להתראיין ברדיו לשיר שהקלטתי לזכרו, וזה בגלל שלא רציתי להיראות כאחד שמנסה "לתפוס טרמפ" על כזה דבר. זה נושא יותר מידי רציני וחשוב בשבילי... אני מסכים איתכם, באמת חבל שחתכו את השיר באמצע. כבר עדיף שהיה חותך את הראיון ומשמיע את כל השיר, כי זה בעצם כל החלק העיקרי. אבל עצם זה שמישהו לקח יוזמה להשמיע את השיר זאת כבר יוזמה מבורכת... ואני לא אוהב להרבות במילים כי כל מה שיש להגיד כבר נמצא בשיר עצמו, אז אני פשוט אתן למוזיקה להעביר את זה... גם אם השמיעו חצי שיר, ומצדי גם בכלל לא אכפת לי שלא יזכרו אפילו את השם של מי ששר - העיקר שכמה שיותר אנשים שמעו את השיר עצמו, את המילים והכוונה שלו, והרגישו את זה. אגב, כמה דקות לפני שידור נודה לי שיותר מחמישה איש הולכים להקליט את זה, ככה ש... תודה ענקית לכולכם~! ידעתי שאפשר לסמוך עליכם
(רק עכשיו חזרתי הביתה מהמעגל וראיתי שפתחו שירשור על זה) נ.ב. אני אעלה את השיר המלא בקרוב באיכות נורמלית ניתן גם לשמוע במייספייס... BIG LOVE אלוהים יברך את משפחת לוי.