חבר'ה - תתעוררווו!!!!!

קוץבראש

New member
חבר'ה - תתעוררווו!!!!!

אנשים! תתעוררו מההערצה העיורת שלכןם ה"אמן" עובד עליכם בעיניים,תתעוררו! איפה כל ההבטחות שהוא הבטיח, מה עים הדיסק החדש? ואתם זוכרים את מנוליס? דיסרק יווני, דיסק עיברי, סינגל - הוא עובד על כולם ועושה פשוט צחוק מאנשים כמו שאומרים. זאפה הפך אצלו לבית השני אם לא הראשון. ה"אמן" מתנחל שם קבוע, וזו חוצפה לגבות 180 ש"ח!! הופעה מרדימה, משעממת, לא מרעננת, צפוייה מראש ופשוט אותו פוליקר - אפילו מילות הקישור ידועות מראש.. אין טיפת מאמץ, אין טיפת השקעה, רק זילזול ויובש. אמן שמכבד את עצמו לא יופיע עשרות אלפי פעמים באותו המקום,באותה הבמה, אמן שמכבד את עצמו משנה מפעם לפעם את החומר ואת מילות הקישור, אמן שמכבד את עצמו מסביר מה קורה עים הופעות, דיסקים וכו' ולא מתעלם ומתחמק באלגנטיות מכוערת מהקהל שלו. אז אוקיי, יצא הסינגל הממש לא מעלף "שלושה ימים". אמר שהאלבום עצמו יצא לקראת פסח, השאלה לאיזה פסח הוא התכווןן. וגם לפני זה הייתי בהרבה הופעות של האיש והוא דיבר על דיסק יווני שלו, שעושה דרכו לחנויות...בקיצור צחוק מהעבודה! הרבה הסברים הוא חייב לנו לפני שאנחנו שוב קונים כרטיס! לפחות מצאתי את הפורום הזה כי אני מרגיש שזה המקום לכתוב את דעתי! אומנים אחרים כמו שלמה ארצי יהודית רביץ שלום חנוך וטובים ממנו, גובים סכום הרבה יותר נמוך לעומת ההשקעה הגדולה שהם משקיעים בכל הו]פעה ובכלל מראים נוכחות ברדיו בטלויזיה ואיפה שצריך להראות כל אמן מכובד. וזה לא העניין של הכסף, להופעה טובה של אמן טוב אני מוכן גם לשלם 300 שקל! העניין הוא חוסר ההשקעה מצידו, חוסר המוטיבציה והזילזול! אותם שירים, אותם חומרים, אותם נגנים, אותם קטעי מעבר, אותה שירה, ואותו מקום אומלל! אז תתעוררו, אנשים! וגם בהופעה האחרונה שלו בזאפה התביישתי בפני החברים ששכנעתי לבוא.. האיש, גם אם הוא כישרוני (וגם זה מוטל בספק בתקופה האחרונה), אינו מחדש דבר כבר יותר מעשור, מפזר הבטחות מכאן ועד נהרייה, מקיים אותה הופעה שגרתית, מאוסה ויקרה - ואנחנו הפרייארים אוכלים את זה, משלמים את זה ושומעים את זה. למה? כי זה "יודה פוליקר". מי? מה? אז הגיע הזמן להתעורר מההערצה העיוורת לאיש, ולומר די! פרחים נובלים אם לא משקים אותם, הפרח הזה נבול כבר זמן רב. אז שוב אוקיי, אתה לא מחדש, לא מרענן אז תגבה את הסכום המגיע לך... אז מי איתי? שבוע טובב.

willo1

New member
היי קוץ!../images/Emo26.gif

מה המצב? קודם כל, לגבי המחיר, אני לא חושבת שאתה צודק בעניין, חודש שעבר הייתי בהופעה של שלמה ארצי וההופעה עלתה 180 ש"ח.. כנ"ל לגבי הופעה של יהודית רביץ חודש לפני זה. המחירים הם מחירים כאלה כמעט אצל כל האומנים וזה כבר נושא לדיון בפני עצמו, מסכימה איתך לחלוטין שזה יותר מדיי. לגבי כל השאר- אותם נגנים? איפה? הלוואי. הנגנים שמנגנים עם יהודה היום הם ממש לא אלה שהיו איתו לפני שנים. אותם שירים? איפה? יש שירים יווניים חדשים ( שזה נתון כבר לטעם אישי) יכול להיות שאפשר להבין אותך בעניין, אם להיות ישרים, אני מכירה עוד כמה וכמה אנשים שפשוט התייאשו מלחכות. בכל אופן, תמיד יש דרך להתבטא, מילים כמו פרח נבול מיותרות כאן. נשמח לשמוע את דעתך בצורה רגועה תמיד.

קוץבראש

New member
היי willo1

השירים היוונים זה לא שלו לפי מה ששמעתי...מה חדש פה? והנגנים, הםא לא אותם נגנים נכון, איפה כל הטובים שהיו איתו?

willo1

New member
זה עדיין שינוי. אתה בעצמך אמרת

רענון. אז זה הרענון מבחינתו. לגבי הנגנים, מה אתה רוצה שנגיד? ברור שעדיף עם הנגנים הישנים. קח את שלמה ארצי, נשאר עם הנגנים הישנים שלו ובמקביל גם מוצא מקום לנגנים צעירים ומקדם אותם ( דוגמת רונית שחר וכו') סה"כ, אני לא מבינה למה אתה לוקח את זה כל כך אישי, אז הוא פחות מרענן, אוקיי. עדיין אפשר להנות מהשירים הישנים שלו עד שאולי, בקרוב, בעתיד הוא יוציא דיסק חדש

יהורמי

New member
לגבי שינוי וריענון...

שלומות לכולם, ואו, שנים לא הייתי פה, שיפצתם? ממש לא רואים :) אז ככה, לגבי הטענה של קוץ שיהודה לא מחדש ולא מרענן... נכון, צודק, אני איתך ב-100% אבל.... לא כולם בקהל הם אותם הפרצופים המוכרים. תמיד יש אנשים חדשים ועבורם - זו הופעה ראשונה או אפילו שניה וזו חוויה, עבורם , שהיא בלתי נשכחת! יש הרבה אמנים שלא רעננו\מרעננים את החומרים שלהם ולראיה אחד ישראלי ואחד אמריקאי: שלום חנוך ישתבח שמו לעד, שר את אותם השירים וכמו פוליקר, גם הוא פצח במופע שקט יותר. לפעמים הוא מפתיע באיזו הופעה חשמלית (כמו שפוליקר עשה בפסטיבל התמר) ולפעמים הוא עם הגיטרה והפסנתר. ואמן נוסף, לא הכי ידוע, שלא רענן את החומר שלו ולמרות זאת האולמות תמיד היו מלאים בהופעות שלו - אלוויס פרסלי אללה הוא ירחמו :) אני יכול להעביר לך מהאוסף הפרטי שלי כ-12 דיסקים של הופעות שונות שלו, שבהן אותם השירים כמעט באותו הסגנון. זה אומר שההופעות גרועות? חלילה! פשוט למי שרגיל, זה קצת מעייף את האוזן. ובקשר לחומרים חדשים - כשייצא חומר חדש, הוא יהיה מבורך, בינתיים אין שום דבר רע בקצת נוסטלגיה וחומר מוכר. המשך יום מהנה :) איתמר.

איתן 990

New member
שלום לך קוץ בראש

אני מבין אותך לגבי ההופעות בזאפה והמחיר. גם אני לצערי מרגיש כך. אני בן 44 ומעריץ את יודה משהו כמו 30 שנה עוד לפני שלהקת בנזין עלתה לאויר. בזאפה היינו 3 פעמים בהופעה וכמו שכתבת וזה נכון הופעה יבשה הכל חוזר על עצמו. והמחיר גבוה {גם אצל ארצי ורביץ המחיר זהה } כמו שכתבה מנהלת הפורום הנכבדה. אבל אני לא מסכים איתך לגבי מת מבחינה מוסיקלית {סלח לי אם פגעתי בך} לצערי ההמתנה מדיסק לדיסק ארוכה מאוד מאוד. והבטחות לדיסק חדש גם אני שמעתי והרבה. אבל מה לעשות? אתה מכיר את המילה א ה ב ה ? אוהבים את יודה. שיהיה לכולנו רק טוב בריאות שמחת חיים אושר עושר יושר וכושר ודיסק חדש של יודה.

קוץבראש

New member
איתן 990 וwillo1

אהלן אני חייב להודות שאתה ענית לי כמו מעריץ שפוי! אני מעריך אותך על הכנות ועל זה שאתה אוהב את יודה, אני מה לעשות...כבר הפסקתי... לגבי רביץ (וזה מופנה גם למנהלת willo1) - הייתי בלא מעט הופעות שלה, היא גובה משהו כמו 90 עד 100, זה תלוי במקום. אבל זה לא העניין, ההופעה שהיא נותנת שווה גם 350 שקל, היא פשוט "קורעת את עצמה" על הבמה, ההופעה היא יותר משעתיים, המון הדרנים, אינטראקציה נפלאה עם הקהל, חביבה, אנרגטית, מלאת הומור...בקיצור...הניגוד הגמור להופעה של פוליקר! כנ"ל גם ארצי. לילה טוב.

ניראה לי שיש לנו הרבה פעמים הרגשה שהדשא

של השכן ירוק יותר. אני לא מעריץ של יהודה פוליקר אלא של שלמה ארצי ואני יכול להגיד לך שאנשים(כולל אני) שופכים עליו ים של ביקורת על ההופעות הממוחזרות שלו מזה שנים.לא ניכנס לזה כי זה לא פורום שעוסק בארצי אבל אני יכול להגיד לך שכשאני קורא את ההודעות שלך אני אומר לעצמי שזה בדיוק כמו הרגשות שלי יש לפעמים רק להחליף את השם פוליקר בהודעה שלך לארצי. בסך הכל ככל שמתחברים יותר לאמן מסויים ככה רגישים יותר למה שהוא עושה לטוב ולרע. לדעתי מבחינה מסויימת זו אפילו מעלה לאמן אם הוא מצליח לעורר בנו כל כך הרבה אמוציות ביחס למה שהוא עושה אפילו אם זה לצדדים השליליים שבו.

willo1

New member
על שלמה ארצי??

זה פשוט מקנאה. אין הרבה דברים רעים להגיד על שלמה ארצי

ולי ניראה שאין הרבה דברים רעים להגיד על זמרים

אחרים...שנכנסים לקישקה של כל זמר אז אפשר בקלות למצוא מה הוא צריך לשפר.ושיהיה ברור-בסופו של דבר שלמה ארצי הוא מבחינתי נפלא,עם הפלוסים והמינוסים.

איתן 990

New member
יהודית רביץ...

בהופעה פשוט מדהימה. גם אותה ראיתי בקייסריה ומה אני אגיד לך? שבועים אחרי ההופעה הייתי בטראנס. יש לנו עוד כמה זמרים ששוים קייסריה ריטה רמי פורטיס ברי סחרוף יזהר אשדות. ובקשר ליודה ... אתה יודע על טעם ועל מוסיקה... כל אחד והאהבה שלו. ואצלי יודה זה תמיד אבל תמיד מספר 1 ולא משנה מה יהיה. ובקשר לשפוי? תשכח מזה. אף פסיכייטר לא מוכן לטפל בי. {כך אישתי אומרת }

willo1

New member
אצלי

היא אותו דבר אצל שלמה ארצי. שבועיים אחרי זה לא יצאתי מהאופוריה של ההופעה

למעלה