חבר'ה תקשיבו!

חבר'ה תקשיבו!

אני לא יודעת אם אתם יודעים מי אני, אבל יצא לי כבר לעבוד כמה פעמים עם עפר. תקשיבו אני יודעת שחלק מהחוויה של הפורומים זה שהם פתוחים ולכל אחד יש במה להגיד את מה שהוא חושב, וחלק גם מנצלים את זה לרעה. אני נכנסתי לכאן לא בשביל להטיף לכם ולא בשביל לחנך אתכם, ואפילו לא אמרתי לעפר שאני אכנס. אבל אני לא יכולה לראות אותו במצב שהוא נמצא, בזמן האחרון יש יותר מידיי שמועות שקריות שרצות עליו, חלק בטח יודעים שמה מדובר, אנחנו מההפקה של אקזיט התחלנו לדאוג וגם המשפחה שלו, וזה ממש לא נעים כשדבר כזה קורה. אז בבקשה תפסיקו עם זה לצמיתות, כי עפר כבר לא יודע איך לקבל את הדברים שנאמרים עליו. דבר שני רציתי להתייחס לעיניין הבמפי, אני לא יודעת אם זה רלוונטי לפורום הזה, כי אני יודעת שזה יותר בהייד פארק. אז במפי התחיל עוד מיימי אקזיט העליזים, כבר שלוש שנים להיווסדו. אם זה עפר או לא עפר, אני לא אחשוף את זה, כי האמת זה בכלל לא משנה, זה היה אמור להיות פאן ומעניין, אבל זה נהפך לדבר פוגע ומגעיל, וחבל שלא ידעתם לנצל את זה. זהו, אני יודעת שזה קצת נשמע כמו התקפה, אבל לעפר עצמו אין את הפריווילגיה לבוא ולהגיד לכם את הדברים, תדעו לכם שהוא לוקח את הכל ללב, אז תהיו קצת יותר עדינים. מיכל.

רק שהיא עשתה אותו...

את סתם רוצה לעשות אותו
כפרה עלייך חל

אנחנו משתדלים להמנע

מפתיחת דיונים שיכולים לפגוע באחד השחקנים אבל כמו שאמרת זה לא תמיד בשליטה שלנו. על כל מצב, נשתדל לשמור על הפורום נקי מהבחינה הזאת אבל חשוב לנו לציין שהתגובות היוצאות דופן הן לא מהגולשים הקבועים בפורום אלא מגולשים מזדמנים שעוברים כאן בפורום משאירים הודעה ולא חוזרים לקרוא את התגובות אנחנו אוהבים ומעריכים את שחקני האלופה ואת עפר בפרט נקווה שההודעות לא יחזרו על עצמן לא פה ולא בשום מקום אחר.

נטושקע

New member
../images/Emo2.gif

אין לי מושג על מה את מדברת.. אבל אם עופר ניפגע סימן שזה משהו חשוב.. אני מקווה שירגעו עם הקטע על עופר.. וכול הכבוד לך שאת באת ודיברת על זה..רואים שהוא חשוב לך.. ועופר שליטההה אז אין לו ממה להיפגע כי הוא מלךךך

לא משנה מה אמרו.

נגעו בעיקר בכמה נושאים שהם מאוד רגישים אצלו. מה אני רוצה להגיד זה שעפר הוא בן אדם כמו כולם ושגם הוא פגיע.

ברור שהוא בן אדם נשמאמי..

לא חשבתי משו אחר.. ולא רק שלא בן אדם אלא בן אדם מקסים ושחקן ניפלא שמשחק מכל הלב! וזה לדעתי ממש לא בסדר ליגוע בנושאים רגישים ושהוא מרגיש לא בנוח לדבר עליהם..

אממ.. מה הקטע של הבמפי הזה? XD

שמעתי דברים על זה כמה פעמים, אפשר לדעת בדיוק מה הקטע?

mary17

New member
יש גולש בפורום של עפר בהייד

שהכינוי שלו הוא במפי חלק מהגולשים שם טוענים שזה עפר וחלק לא מאמינים ונוצר שם כאוס

rockarin

New member
../images/Emo12.gifאין לי מושג על מה../images/Emo29.gif

את מדברת
אני לא ראיתי פה אף שמועה שרצה פה על עופר

למעלה